Jaunāku vīru meklētājas.

fargo  par novecošanu. ja otrs dzimums grimst - palīdzi, iedrošini. neko nevajag darīt pari savām spējām. cik vari. un ja tavam kaimiņam būs labāk, tev būs labāk. un ja tava kaimiņa vai kaimiņienes kinderiem būs labāk, tad taviem kinderiem būs labāk.

par jaunām sievām. nav labi, ja vīrs vai sieva ir no citas paaudzes. ne vienmēr. pārāk bieži tam apakšā ir iemesli, kas liktu izvairīties no tādām attiecības. vnk uzmanies. un katra meitene vai sieviete ir kādam meita, to paturi prātā, kad acis grbuļa kārumā saiet miglā.

neko  Es teiktu, ka noveco +/- vienādi un ja saka ka tā nav, tas abos gadījums ir tikai diplomātija. Ir protams izņēmumi, bet tie ir tikai izņēmumi.

SmalkaisStils  Mani persōnīgi neinteresē pensionāri ! Ja tiktos ar kādu 50 g. vai ned. vecāku tad tikai brīvā laka pavadīšanai. Ne kopīgas nākotnes veidošanai.

Ziemeljblazma  Noteikti jālūko pēc jaunāka.;)))

SpoguliitisTM  Vinju tiesiibas. Man taas paszhieres ir izsviitrotas. Patiik, ja anketa ir zalja.

Chris1986  Interesanti, kur es liktu otru tādu pašu krunkainu dīvānā pirdēju "no savas paaudzes" - lai dies nogrābstās! - tad toč labāk "nomirt puisī"!

Letija  Nu, lūk - šodien atkal viena sēru ziņa par sabiedrībā ļoti zināmu cilvēku.
Manis teiktais par vīriešu novecošanu ietver ne tikai ārējo izskatu, bet arī šo visiem zināmo statistiku par mūža ilgumu, t.i., īsumu, salīdzinot ar sievietēm.
Tad, kādēļ gan sievietei vajadzētu gribēt par sevi 10 ! gadus vecāku?!
Tā šķiet kaut kāda dīvainība.
Savos gados vai pāris gadu vecāku un jaunāku - jā.
Tikai normāla, no objektīvās realitātes izrietoša vēlme.

Rouzita  ne jau gados tā vērtība, bet saturā.

Chris1986  Letija, starp gribēšanu un realitāti ir bezdibenis _kā līdz zvaigznēm_. Bet, ja sievietēm gados pietiek tikai ar fanztazēšanu par doti tēmu, tad arī tā ir sava veida laika īsināšana, gaidot nenovēršamo :)

kruela  ....tieši tā, dārgo puis.....arī Jums tas bezdibenis piezagsies....kad gribēšana vēl būs, bet varēšana jau vairs ne......

siikaa16  Pareizi jāsakārto papīri un vecumam nav nozīmes. Tā vecišķā domāšana biežāk piemīt sievietēm nevis vīriešiem.

mikeliene  Oi,man netālu kaimiņos dzīvo pāris,sieva 18 gadus vecāka!!! Zinu,jo esmu ar kaimiņienes meitu viena vecuma,agrāk draudzējāmies..Viņiem tā otrā laulība,un ko,tā viņiem kopā tas mūžš aizgājis..Nebijām ilgi redzējušies,visi jau rullē ar auto,vairs viens otru neredzam. Nesen satikāmies lielveikalā,ar abiem. Mani novērojumi,es pat teiktu,sieva labāk un enerģiskāka,smaidīgāka izskatījās!

Nuvaizini  Kādreiz sievietes uzskatīja, ka vīram vai partnerim jābūt vecākam. Tagad pat meklē jaunākus. Fizioloģija

rokons  Ref 05:05
Laikam unikāls gadījums. Loģiski spriežot tai kundze vajadzētu būt tuvu 80, bet kungs vēl pat pensijā netiek.
Ja kundze jauki smaidīga, tātad laikam totālā plate mutē, vai vismaz 4 - 6 implanti. Jā,, kāpēc ne.
Tik viena lieta nodod sievietes vecumu - plaukstu virspuses āda. dari ko gribi - to mainīt nevar - atslāņošanās ir dabisks process.
Ja lasām medijos, ka 60 gadīgam vīrietim bērns dzimis, tad par 80 gadīgu jauno māmiņu nekas gan nav dzirdēts.

uzplanaledus  Tas gan interesanti, par to plaukstu virspuses ādu :D Papētīju savu, atslāņošanās nav redzama. Kurā vecumā tā sākas?

Felde  Interesanti spriedeleejumi..Tad nu taa,apkaimee kuraa dzivoju,ir gana daudz viriessu-vieninieku... Domaas analizeeju,neviens neizskatas savaa vecumaa! Visi nodzerussies vai saccaksteejusi! Netalu dziivo mans klasesbiedrs-nu izskats ap 60-65 Arii te,ankeaas,kam bildes,dazss labs izskataas 8-15 gadinus vecaaks,nekaa ierakstits vecums...Melo? Tad saprotu! Sieviesu anketas neskatos,bet,protams,dziivee ir kas izskatas vecakas!
Taccu zinu vienu-lauku apvidos viriesi ir norakstaami! Savukart sievietes tiesam ciinas,un censas...brauka uz pilsetu stradat.Tas ir pat lloti juutams! Vienigi nesaprotu taas,kuras uztur savus plenccus,pasas ar auto-uz darbu,tikmer vecci staavgruudam-ap veikaliem stikkee!
Ja virietim ne skata,ne staajas,ne maajas-kam vinss???
Patiesiibaa ir taa-sievietes pusmuuzzaa-negrib vairs liekas ruupes,tapec ir vienas,ja jau normalu viriesu tiesam nav,kam mums kaads sakaarnis!
Savukart-viiriesi liimejas klaat sievietem-tikai tiek atraiditi! Nu meklee viriesi,tikai nesaprot ka vairs nav nnemami!
Te izskaneeja-ja jau rinda saav,var but izveeligas... Un kas teicis,ka taas rindas nav?! Spriezzu pec sevis,nudien,netrukst viriesu,kas spieto apkart! Nekad nav truucis uzmaniibas,bet,kops esmu viena.... varu atllauties sijaat.... Un noteikti skatiisos uz jaunaaku,bet ne llooti! Visam ir nozime-vecumam,smadzenu aktivitaatei,izmeeram,stabilitaatei dziivee,un noteikti-cilveecigumam!(manta-paliek otrajaa plaanaa)

Araabs  Esmu spiests tantukus apbēdināt.10 gadi pēc mēnešreižu beigām un sākas totāls sabrukuma proces.Nekam nederīga tablešu ēdāja.Večiem tas viss plastiskāk un idividuālāk.Par to ādu tiesa.Paliek kā pergaments un ne tikai uz rokām.Ha ha ha.Kas ir keratoze cerams zināt:((

uzplanaledus  Večiem ap 60 vairs neko negribas, uz dīvāna gulēt, aliņu iedzer. Bet sievietes ir daudz aktīvākas, kā jau tas ir citās tēmās izskanējis, gan strādā, gan ceļo, gan vēl teātri un koncertus apmeklē!
Interese par dzīvi un noķeramiem jaunākiem vīriešiem uztur mundrumu un satur kaulus ar miesu kopā (nekāda sabrukuma!)
Arāb, maini niku, arābi tā nedomā ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu