Jaunāku vīru meklētājas.

rokons  Iebilstu...... par ādu - tiesa, papildus - osteoporoze. Tipiska sieviešu kaite ap 60 - 65 - gūžas locītavu problēmas ( neuzskaitīšu kādas, bet padaudz), un jaunāks tēviņpatrneris to nekādi nesaārstēs un neattālinās. :D
Par VEČIEM ap 60 + varu droši teikt - gan gribas, gan varas,..... visu ko........piemēri būs ziemā redzami, slēpju trasēs veči ir, bet veceņu nav, jeb gandrīz nav

kaspis1982  Bezjēdzīga muldēšana par to,ka vīrieši noveco ātrāk! nevienu fizioloģisku vai medicīnisku pamatojumu nēsemu nedz dzirdējis,nedz redzējis kur publicētu! Šeit tas kā parasti arī tikai muldēšana.
Arguments par dzīves ilgumu neiztur kritiku,jo visi zin.ka vīrieši dara ļoti daudz kaitīgu darbu. ko sievietes nekad neuzņemtos,un arī nevar fiziski,nedz mentāli. Protams,vīriešu mazkustīgs dzīvesveids,aliņš,un citi sūdi noved pie tā ko mēs ikdienā redzam sev apkārt. Es arī vērtēju sievietes,un teikšu,tizlums,un tieši nesekošana savai veselības kopšanai līdz,noved,... nu visi jau zin. (kā te iepriekš minēja pasažiere "nate","botoksi,kosmetologi,matu,nagu ragu krāsošana" nav kopšana. Bet gan patiesības nomaskēšana.
Veiksmi visiem,jaunības meklējumos! ;)

Drole  https://www.biorxiv.org/content/10.1101/179846v2

kaspis1982  Nu jā... :D
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/179846v1

kaspis1982  Istenībā,tur viss dabā tā iekārtots,(ja jau ņemam medicīniskus un fizioloģiskus faktus.),ka pārsvarā dzivniekiem visu nosaka reproduktivitāte. Tobiš,spēja vairoties. Vīrietis var radīt pēcnācēju,teorētiski arī mūsu bijušā preža Bērziņa vecumā.(labāk nevajag,runāju ar ārstu,optimāli tomēr labāk sīčus vajag sataisīt līdz piecdesmit... :D ) Turklāt,spermotozoīdi tiek ģenerēti nepārtraukti,jauni. (protams,kaitīgie paradumi viņu neuzlabo)
Savukārt sievietei olšūnas ir visas organismā,(ap 200 000).es izsakos ļoti vienkāršoti,ja kas.
un tās olšūnas sāk novecošanos ap 24-25 dzīves gadiem. Nemaz nerunāsim par smēķēšanu,alkoholu... :(

Felde  Rokons,vai sleeposana nav hobijs? Un ko tie vecci,kas ziemaa uz kalna,dara vasaraa? Nevaretu butt taa,ka adrinalins vajadzigs,un sievietem-ne tik lloti? Ir visadas nodarbes kur nav viriesu! Vai sievietes neskrien vaiak,visu gadu,ne tikai ziemaa. Es tris reizes nedela esmu sporta halle,un neviens virietis nekapj uz skrejcela,toties,sievietes iesildas tiessi ssadi-20-30min skrejcels,tad 20-30 velotrenazieris,un tad svari,stiepsanaas,prese.. Un sadi 2h Toties viriesi,paarsvaraa atnak,pastaipa kaajas,pacila svarus,kopaa kadas30- 40min,un aiziet.
Un arii tas ir normali,katam savs.
Taisniba par to osteoporozi,kaulu bliivums arii taukaudu izkartojums sievietem ir atsskirigs no viiriesiem,taa daba iekartojusi...,arii kruuts vezis ir parsvaraa sievieteem.... Toties prostata,nesaturesana, bezzobainiba,nekoptiiba,izteiktaaka ir viriesiem...tapat kaa nestaavesana,nevareesana... pat nekoptas baardas-parsvaraa ir viriessiem...:) Un viss sis kopums dara viirieti neiekaarojamu... Tai laikaa,kad sieviete uzceertas,aizmirst par savam probleemam,un spej ieintereset un aplaimot virieti.... :)

uzplanaledus  Piekrītu Feldei, tā ir tā atslēga- ir lietas, kas padara vīrieti neiekārojamo, vienalga, cik spermatozīdus viņš ražo. Varbūt tāpēc daba tā iekārtojusi, ka vīriešiem tie ražojas līdz sirmam vecumam, jo daļa no viņiem nekādi netiek pie to realizēšanas.
Katrā ziņā abiem dzimumiem ir sev jāseko, jāsakopj, un tad visādā ziņā gan būs, gan izskatīsies jaunāks par saviem gadiem.

kaspis1982  Man patīk sievietes! ;) Sevisķi aktīvās!
Es gan varu pateikt no savas puses,sportā džeku pārsvars! :( Trenažieru zāles es gan nezinu kā tur ir...

rokons  Izlasīju abus ieteiktos artiķeļus. Mans viedoklis - tur ir runa ir par mirstību, bet šajā diskusijā runa ir par fiziskām un garīgām spējām noteiktā vecumā.
Pareiza varbūt ir tēze ka vīriešu veselība ir trauslāka, bet atkārtošu - te pamatā ir runa par potenču kompleksu kādā noteiktā vecumā.
Daudz mazāk ir sastopami veci, senīli, mazspējīgi vīrieši kā sievietes. Parasti vīrieši nomirst straujāk.
Tāpēc maz ticams, ka vīrietim būtu interesanti čupoties ar dzīvu, tak gaudenu vecāku sievieti, kas fiziski vīrieša aktivitātēm nespēj līdz turēt.
Kaut ir iespēja, ka tas aktīvais vīrietis nomirst dažu brīžu laikā, pat ne negadījumos

rokons  Ref 16:46
Piekrītu, ka prostatas adenoma sievietēm nez vai ir, bet bezzobainība, nekoptība nev sasaistāma ar dzimumu.
Vai kalnu slēpošana ir hobijs? Varbūt, bet fiziska noslodze svaigā gaisā - noteikti.
Kā katrs pavada laiku sporta zālē - tas pēc ieskatiem.Fizioloģiski - jāiesvīst ap 30 min. Pārējais no vēlmēm atkarīgs

Felde  ...vai zinaji,ka sieviete,kurai beidzies bernu radiisanas laiks,ir aktiivaaka sexa? ...nav raizzu,ka var palikt sttavokli,nav jabaidas par sekam...nav jaizsargajas.... Ja taa nav,ja vinai sap galva,vienmer atceries-tu vinai esi nepatiikams! Un viss! Ja sieviete negrib sexu-tas noteikti noziime tikai vienu,vina negrib sexu ar tevi!!! Nu protams,ka kkermenis vairs nav kaa 18mit gadniecei....bet viirietis jau ari nepaliek jaunaks...un taa nevaresana,,,stenesana....paarlieku centiiba-traucee! Tad nu sieviete saak ilgoties peec jaunaaka,kuram klausa netikai pirksti un meela....:)

DaLila  Ko var cepties :D Piekrītu Langstiņam - lai dzirksteļo... tak rudens, puskrēsla, krunkas tumsā neredz :P Bučoties vajg a ne karot ;)

rokons  :D drusku naivi ir sex nolikt kā absolūto patiesības mēru...
Opējot par potenci, ir pamats piezīmēt, ka ar gadiem vaginālā elastība arī vājinās. Par harema testiem pat neminēšu, tas Latvijā laikam nav kaut kādā veidā izplatījies :D

Felde  ..es arii par topassu! Katram sava pieredze! :)

Ievinjata  Nezinu, kā tām citām, bet man patīk vecāki vīrieši. Vecuma amplitūda varētu būt +10 gadi...nu varbūt var dažus gadus piemest. Sava vecuma vīrieši, protams, ir Ok. Bet ja intereses galīgi nesakrīt un viens otru nemitīgi zāģē, tad labāk mazliet vecāks, bet ar līdzīgu domāšanas veidu. Jaunāki...nu, pieļauju gadi 5 vēl ir Ok, bet ar tikties ar vēl jaunāku man šķiet mazliet perversi.

andrisz  Es ienīstu vecumu. Mēģināšu ielikt linkus uz terapiju, kas cīnās pret vecumu un atgriež jaunību. Redzēsim, vai oho atļaus?

https://www.lifespan.io/the-rejuvenation-roadmap/

https://www.forbes.com/sites/robinseatonjefferson/2019/09/09/cocktail-of-drugs-gives-first-hope-that
-biological-age-can-be-reversed

Man pašam patīk jaunāki partneri un es pats arī gribu būt jaunāks un paplašināt savas iespējas. Neciešu vecumu. Pagaidām tās ir tikai estētiskas problēmas, bet ja zinātne neies tik ātri uz priekšu, tad viss viss repertuārs ar problēmām.

Letija  Ak, vīrieši, vīrieši..........!
Tai vietā, lai Jūs vienkārši pateiktu, ka sievietes ir skaistas, Jūs sākat uzskaitīt slimības un vēl nez kādas totālas sabrukšanas!
Un?
Ko līdz Jūsu pašpasludinātā jaunība, ja džentlmeniskums Jūs jau sen ir atstājis?!

av2  Tikai nnemot to vecaako sievieti....nevajadzeetu vinnai nonstopaa atgaadinaat, ka vinna ir....vecaaka :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu