Vientuļā mamma pēc pašas gribas

Pasaules attīstītajās valstīs uzvaras gājienu piedzīvo kustība “single mother by choice” (vientuļā mamma pēc pašas gribas). Bērni, kas nāk pasaulē, ir donoru bērni. Globāli raugoties, šīs sievietes, vecumā ap 40, ir gana veiksmīgas karjerā, spējīgas sevi pilnībā apgādāt, kā arī gadu gaitā nonākušas pie secinājuma, ka labi ar visu tiek galā pašu spēkiem. Daudzas no šīm sievietēm ir vīlušās attiecībās, saņemot no dzīvesbiedriem gan fiziskus, gan morālus aizvainojumus, piemēram, mūžīgo atrunu par negatavību pēcnācējiem, taču sievietes bioloģiskais pulkstenis skrien strauji uz priekšu.
Manā paziņu lokā ir pāris sievietes, kurām bērni dzimuši ne no donoriem (lai gan...), bet sen nolūkotiem vīriešiem, kuri zina par bērnu eksistenci, taču sievietes pašas apzināti nevēlas tikt atbalstītas no šiem tēviem, jo bērnus ir dzemdējušas sev. Un tikai.
Kā jums šķiet, vai šādu izvēli - vienai apzināti laist pasaulē bērnu bez tēva - var saukt par egoismu?
Kā sievietei realizēt iedzimto mātes instinktu, ja nav izdevies sastapt vīrieti, ar kuru izveidot ģimenes dzīvi?

Kaskaade  Par gēniem arī maldi, tur liktens ar visadus brīnumus var izmest. mes tak bērnus neradam ordenim "par nopelniem neveltīgā dzīvošanā"
Bērni ir motivācija dzīvot, bezierunu diennakts darbs un tālredzīgas investīcijas

Aurora  maldi...liktens...utt
un noteikti maģistra grāds cietvielu fizikā. Aksioma D:

Kaskaade  Aurora kā kristāla lodē skatījusies. var lūdzu noskaidrot tava salona adresi?

Aurora  Vientuļā mamma (cik briesmīgi) pēc pašas! gribas! (vai šausmīgāk vēl var būt!?) ir persona, kuru nepiedabūsi atsūkāt tikai tāpēc, lai viņai būtu tēvainis, ko draudzenēm atrādīt. Tāds feministes-amazones krustojums, bikšainu neliešu bieds, kas uzskatāmi parāda, ka arī tā var dzīvot, un ne obligāti slikti. Protams, klāt pie visa-viņa ir daudz labāka māte nekā vientuļā māte PRET pašas gribu

Aurora  Valstī ar sieviešu pārsvaru jauns džeks var savai draudzenei teikt : ja tu tā un tā, neprecēšu!)) Bet ko var teikt nabadziņš, kas ir bez šī trumpja? Apaļu neko, lai priecājas, ka vispār ir orķestrī.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu