Vientuļā mamma pēc pašas gribas

Pasaules attīstītajās valstīs uzvaras gājienu piedzīvo kustība “single mother by choice” (vientuļā mamma pēc pašas gribas). Bērni, kas nāk pasaulē, ir donoru bērni. Globāli raugoties, šīs sievietes, vecumā ap 40, ir gana veiksmīgas karjerā, spējīgas sevi pilnībā apgādāt, kā arī gadu gaitā nonākušas pie secinājuma, ka labi ar visu tiek galā pašu spēkiem. Daudzas no šīm sievietēm ir vīlušās attiecībās, saņemot no dzīvesbiedriem gan fiziskus, gan morālus aizvainojumus, piemēram, mūžīgo atrunu par negatavību pēcnācējiem, taču sievietes bioloģiskais pulkstenis skrien strauji uz priekšu.
Manā paziņu lokā ir pāris sievietes, kurām bērni dzimuši ne no donoriem (lai gan...), bet sen nolūkotiem vīriešiem, kuri zina par bērnu eksistenci, taču sievietes pašas apzināti nevēlas tikt atbalstītas no šiem tēviem, jo bērnus ir dzemdējušas sev. Un tikai.
Kā jums šķiet, vai šādu izvēli - vienai apzināti laist pasaulē bērnu bez tēva - var saukt par egoismu?
Kā sievietei realizēt iedzimto mātes instinktu, ja nav izdevies sastapt vīrieti, ar kuru izveidot ģimenes dzīvi?

Tessa  es ceru, ka rokons vismaz reizi dziive ir megjinajis to dariit, piedzemdet vienkarši, izstaigajot 9 menešus ar toksikozi, vitaminu kilogrammiem, analiizu trislitru burkam, svara verošanu un zemenem, ietiitam siļķē un mercetam skabu kapostu sula.
da ij process, kas tur tads. sašuj bez narkozes ar biezu adatu un labi, talak nestastiišu, jebkura sieviete var šo vienkaršo laiku un darbiibu ljoti krašni aprakstiit ta, lai tadi rokoni gaztos gibinii augšpedus.
pareja piekritu saulitei. stiprais dzimums nav oho. tas ir tur, ara. oho ir rokoni :)

Drole  "What we’re facing here is nothing new. Marxism has always taught that the nuclear family – father, mother and children – must be eradicated.

In a truly Marxist society, family must go – or at least family as defined as father, mother and their children.

To destroy family, one must first undermine or weaken that unique and powerful bond between husband and wife, and put a wedge between children and parents. Sexual experimentation is encouraged by the State – the goal is to bring an end to monogamy – all in the name of freedom and equality.
And if the objective is that all men and women be equal labourers, and all in the workforce, women need to be taught to ignore maternal bonds with their newborn babies, so they can return to work as soon as possible after birth. " (C)

ieva03  Tieši tā-piedzemdēt ne būt nav vienkārši,ir daudz smagu gadījumu,bet nu ne par to šī saruna.
Pilna pasaule ar vientuļajām mātēm,kas vienas izaudzinājušas bērnu(-US),un ne vienmēr rezultāts ir slikts. Vai tiešām bērniem labāk augt ģimenē,kur nav saskaņas,kur ir strīdi,dzeršana?

Tad gan labāk sievietei vienai audzināt bērnus,vismaz miers mājās un bērnam arī harmoniskāka dzīve.

Drole  Komunistes Kolontajas pirms simt gadiem sacereeto plaanu pabeidz iistenot shodienas globaalfeministes: "There is no escaping the fact: the old type of family has had its day. The family is withering away not because it is being forcibly destroyed by the state, but because the family is ceasing to be a necessity. The state does not need the family, because the domestic economy is no longer profitable: the family distracts the worker from more useful and productive labour. The members of the family do not need the family either, because the task of bringing up the children which was formerly theirs is passing more and more into the hands of the collective. In place of the old relationship between men and women, a new one is developing: a union of affection and comradeship, a union of two equal members of communist society, both of them free, both of them independent and both of them workers. "

https://www.marxists.org/archive/kollonta/1920/communism-family.htm

Epifanija  Pilnīgi nesaskatu šajā ko nosodošu, katram ir sava dzīve un katrs dara savā dzīvē ko vēlas, navj ādzīvo sabiedrībai, bet jādzīvo sev, ja man būtu daudz naudas uzaudzinātu pat trīs šādus bērnus, vairāk gan negribētu

veeja_roze  Kas Drolei par caureju!

veeja_roze  Ieva, varbūt sievietei visupirms vajadzētu rūpīgāk izvēlēties vīru, nepalikt stāvoklī gadījuma pēc un tad ar lielām mokām dabūt šo pie altāra. Mātēm vajadzētu meitām iemācīt pareizo secību, kā to reiz mums mācīja mūsu mammas un vecmammas. Vai meitenes pirms kāzām neredz, ka kavalierim patīk iedzert, vai paceļ roku pret sievieti. Pirmie zvaniņi parasti ir jau pašā sākumā, bet meičas domā, ka izmainīs vīrieti. Nekā, būs tikai sliktāk.

siikaa16  Nemaz nav tik traki. Mazāk vajag lasīt visādus kliedzošos rakstus. Uztaisīta vētra ūdens glāzē.

Kaskaade  ^ nekur nav garantijas, ka labi noskatīts vīrs neiepatīkas citai, kura bez plakstiņa nomirkšķināšanas pārbrauks ar tanku tavai ģimenei un laimei.viss ir relatīvs, arī cerība uz ģimenes laimi līdz nāve mūs šķirs.
Un tad plusā, ka esi zaudējusi konkurncē, tiksi izvazāta gadiem pa tiesām, lai rezultātā tavs miesīgais bērns dalītu savu ģimeni ar tēva citām sievietēm.multikulturālisms, odnako

Eneile  Bērnā atspoguļojas abu vecāku gēni. Līdz ar to būtu normāli, izvēlēties par bērna tēvu vīrieti, kuru vēlies saskatīt savā bērnā. Vai vīrietis, kurš vieglu roku atsakās no sava bērna tāds ir? Šaubos. Tas attiecas arī uz donoriem.

Chris1986  es tās sievieC nesaprotu - kāda jēga ražot lēto darbaspēku priekš Eiropas? Latvijai tak nekāda labuma, ka te dzimst bērni, jo visi tak tāpatās aizbrauks dēļ šejienes nabagmājas

rokons  Ak, Tessa..... protams, ka bērnu iznēsājis neesmu, bet viss minētais nav man nemaz tik nezināms. Ir nācies arī dzemdniecības kursu iziet. Tikai ļoti sen.
Šodienas medicīna salīdzinājumā ar senlaikiem, tāpat kā daudzas citas nozares ir daudz tālāk tikušas. Grūtniecības procesā var labi izsekot augļa attīstību un mātes veselības stāvokli. Zīdainim jau pirmajās dienās var veikt nepieciešamās veselības analīzes, un, ja nepieciešams, sniegt medicīnisku atbalstu un palīdzību. Labi varēju vienam tādam procesam no tuva attāluma pasekot.....
Bet tas viss ilgst kopā, nu tā, apmēram 2 gadus.Bet audzināt bērnu, un palīdzēt viņam par cilvēku veidoties, vajag vēl apmēram 12 - 14 gadus.
Un tur diagnostikas aparāti daudz sliktāk modernizēti

Aivariga  Ne jau vieglu sirdi sieviete pieņem lēmumu viena audzināt bērnu, iemesli jau minētie- laiks paiet, vīrieši piekāsuši vai mazderīgi kopdzīvošanai, bet vēlme pēc ģimenes un pašvērtējumam ir gēnos ielikta. Vismaz godīga pieeja un drošība ka bērns nav jādala izjūkot attiecībām, un bērnam alimentus maksājušais tētuks kādreiz nepieprasīs uzturlīdzekļus. Tāda mode atgriežas !

gunda10  Vadošā portālā spriež ka internetā var teikt ka mēģina 100 % iepazīties ar 20 % tāpēc arī problēmas

Vaukskis  Jā, var saukt par egoismu, jo bērns ne tikai neizvēlas vecākus, bet pat ir spiests uzaugt bez tēva un tas viņam/-ai netiek piedāvāts, bet gan uzspiests.

Aurora  viszemiskāk ir laist pasaulē bērnu, lai noturētu vīrieti. paldies dievam, šādi var noturēt tikai tirliņus un pamuļķus. bērnu laiž pasaulē, jo zina, ka mīlēs. jeb domā par angliju. vai mantinieku vajag. jeb adopcijas process sūkā, kā jau te minēja. visādi iemesli var būt, bet vīrieša noturēšanai-vispretīgākais. zinu sievieti, kura vēma paskatoties uz savu mūža mīlu, kuram cita mātīte bija iemānījusi savu olu. un ne tikai vēma, pat skaidru noteikumu uzstādīja. tā sakot, izvēle tava.

Aurora  nav par tēmu, bet-izdzīvo, kas pielāgojas. domāju, ka 99% psihiski veselu indivīdu labprāt turpinātos nākotnē, un, kas, mēs, sievietes, vainīgas, ka mums tas vienkāŗšāk? D:) Klonēšana vēl nav izplatīta, tā ka jāmeklē otra pusīte ir. Te iepriekš runāja par mākslīgo apaugļošanu kā variantu. Samaksā teiksim, 5 tk, un izvēlies donoru pēc kataloga. Bet LV krāpnieciskajos apstākļos tak tas nerullē. Kolīdz tev, sieviete, nav pierādījumu, ka konkrēti tas, ko tu redzi bildē, ir tavs ..hm… donors, tu LV apstākļos jau vari uzskatīt, ka esi apjāta. Tavs patiesais donors nav dāņu skaistulis, bet purčika narkaša, kurš nopelnījis kādu kapeiku atsaucoties uz sludekli ss.com-ā vai- vēl ļaunāk-medicīnas iestādes vecišķais darbinieks. Bet īsto donora ID tu uzzināt nevari saskaņā ar tavu līgumu noteikumu. Tāpēc pilnīgi jāpiekrīt Eneilei vai kurš tur bija, kas minēja, ka jāņem dzīvs cilvis. Ne jau lai viņam dzīvi sačakarētu! Bet lai S zinātu, ko dabū. Uzskatu, ka viss šitas tracis ar UGF ir kārtējā svira baltās rases iznīcināšanas virzienā. Nu nevar psihiski vesela S palikt stāvoklī negribot.
Mesidžs vīriešiem-ja jūs sievietei neko negribat dot, tad varat 3 reiz minēt, vai tiksiet izvēlēti jūs jeb jaunākais iespējamais no visiem, kas neko negrib dot:))

Aurora  Tā vajag. Brīvs , godīgs tirgus, nevis ieķeršanās stērbelē tam, kurš īsti nav drošs, ko dara pie konkrētās dāmas sāniem:

Geisha  Vienai bērnu audzināt tas ir dubultgrūti, bet iemesli var būt dažādi. Viena mana jaunības draudzene palika vecmeitās un sava laika atteicās kļūt par māti. Ja tā salīdzina vientuļās mātes dzīves stāstu un vecmeitas tad vientuļā māte ir laimīga. Tieši tā ir laimīga, jo viņai ir vistuvākais cilvēciņš pasaulē. Vecmeita ir tukšziede. Tukša dzīve. Kaķi un suņi nekad neaizvietos bērnu. Kaut vai Vaikule. Suņi viņai galvu vecumdienās noglāstīs un pateiks :"Paldies, māt, ka tu man esi"?

Aurora  jā, katru dienu suņi to izrādīs. bet ne bērni
uz bērniem likt milzīgas cerības ir tupi. ļaujiet viņiem vienkārši būt. vienīgās garantētās lietas ir, ka turpināsies jūsu gēnu kombinācija, kā arī jūsu dzīve nebūs nodzīvota velti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu