Skaisti (?!) cilvēki patīk visiem

Aizdomājos par vienu no tēmām...
Katru dienu ziņu portālos (starp citu) parādās kāds viens vai pāris raksti, kas satur ļoti “svarīgu” informāciju par “skaisto Pīlēnu ģimeni”, “daiļo Annu Rozīti”, “šarmanto Rūtu Dvinsku”, “pievilcīgo dūlu Katrīnu Puriņu”, “iekārojamo Lieni/Ļenu Ušakovu jeb seksīgo Lee”, “pārliecinošo blondīni Lieni Skulmi” utt.
Kas ir tie, kas šos /visnotaļ pēc ģīmja un līdzības/ parastos cilvēkus ierindo skaistuļu kategorijā?

lovemedo  uz skaista var vairāk nopelnīt, uz ikdienišķa neko, tāpēc un visa "varka" ir uz skaistajiem kuri nebūt nav gudri, inteliğenti, vai ar spēcīgu talantu.

Felde  10.09... o....ooooo.... tas nu gan jaunums! -nu labi,gaumes lieta. nezinu,vai virietis atbilst tam .ko tveram kaa skaistu... taccu izskatigu,viriskkigu viriessu LV ir daudz! Noteikti! Arii sseit viens otrs-nu vismaz bilde....mmmmm... :) un dalla-neapmierinaati vientullnieki-sakaarnni! (bet dabas doto-papildinot ar praatu,iejutibu,cilveeciskajiem faktoriem-noteikti atradiisies otra pusiite,ja vien tiessam-nebuus pilniigs kretiins...diemzel-te ir arii taadi!) Runaju par viriesiem,jo sievietes nepetu,piellauju-arii mees esam tik.....dazzadas! :)

laukroze  ikdienišķu var padarīt skaistu..elementāri 21.gs tak!!!
vnk. ir cilvēki sab-bas elite- tipa , kuri gozējas visādos veikala prezentācijās, vai teātra pirmizrādēs.. vēl kāds/da iemanās iedraudzēties ar sab-bā populāru cilvēku, tādējādi kļūst atpazīstams, un tas arī viss!! LV maza, pagozējās pāris greizacis ar " slavenībām", i pats kļūst slavens; DDD kaut kā tā...

Epifanija  Visi nevar būt gudri un talantīgi, kādam ir jābūt arī skaistam

Chris1986  Ja sieviete ir skaista, viņa var izdevīgi pārdoties (apprecēties) un visu mūžu sēdēt zelta būrītī, ja vīrietis skaists, viņa var aukoties līdz nelabumam, kamēr saķer kādu aidsu. Tā kā finālā par skaistumu jāmaksā pilna cena.
Felde rej, bet karavāna iet tālāk, vai ne? :D

Kurts69  nesaprotu, no kurienes nāk šī doma, ka visas skaistās sievietes ir vieglas uzvedības, bet skaistie vīrieši tik par to vien domā, kā uzrāpties virsū iespējami vairāk sievietēm. Nu nav tā.

raina1970  Virsrakstus drukātajos vai nedrukātajos plašsaziņas līdzekļos raksta- žurnālisti, žurnālistu palīgi, korespondenti, īsak sakot- tur nodarbinātie.. Un mērķis ir- lai cilveki pirktu, skatītos reaģētu uz konkrēto rakstu... apskatītos bildes- aha, ak -skaista sakiet- nu tad es arī gribu šitādu kleitu-es arī būsu tad skaista.. sistema apmēram tāda.Protams, ari, ka - jo vairāk pērk žurnalus, vai lasa internetā- jo lielaki ienakumi , reitingi, sadarbība ar reklāmas devējiem- izdevniecībam vai portaliem.. Tīrs bizness. Un talāk ir jāzin cilvēka psihes mazās īpatnības- nebūs īsti interesanti , ja vienkārsi izlasīs- mistersX bija tur un tur, piekāva to un to... vai misis Y apmekleja pirmizrādi tur un tur, bija ģerbusies tā un tā... vajag ko acīs krītošu- misters X ielas vidū zvērīgi piekāva .... apburošā, seksapīla misisY žilbinaja pirmizrādē, izradot savu neaprakstāmi izteiksmīgo figūru...tā arī rodas tie virsraksti..

Piparkuka  žurnālisti! Lai pievērstu uzmanību saviem rakstiem.
Būtībā jau katrs ir skaists un vispārēji- ir vispārpieņemti skaistuma etaloni.

Piparkuka  Aivar- kā izpaudīsies totālā kontrole caur 5G.
Skaidrs, ka tas ir neveselīgs un ne-labs, taču tieši kā- gribētos zināt konkrētāk.
Pilnīgi piekrītu tam, ka patreiz un jau visus tieši 29 gadus notiek Latvijas valsts izlaupīšana. Vērtību pievākšana un cilvēku vienkārši apsmiešana....

Drole  5G Totaalaas kontroles piemeers ir Kjiina.

https://www.newyorker.com/news/annals-of-communications/the-terrifying-potential-of-the-5g-network

https://youtu.be/OQ5LnY21Hgc

Lapsa18  Ja kāds spētu otrā saskatīt garīgo skaistumu,tad te nebūtu daudz lasītāju

Kurts69  piedodiet, bet tā ir reāla tumsonība. Par cik ilgstoši biju saistīts ar jaunāko tehnoloģiju sfēru, tad esmu atklausijies,kā katru reizi ienākot sadzīvē kaut kam jaunam, uzrodas dīvainīši, kas sāk biedēt un stāsta visādus murgus.
Tieši tā pat biedēja kad parādijās pirmie mobilie telefoni. Bija pat visādi čuģiki, kas pirka speciālas rokas sprādzes, kas it kā aizsargāja no neganti kaitīgā starojuma. Labi atceros arī, kā tika solīts, ka naktī no 1999/2000 apstāšoties visi datori...
Ja kāds nedemokrātisks režīms šo tehnoloģiju izmanto cilvēku čakarēšanai, tad tā nav tehnoloģijas vaina. Starp citu, PSRS laikā nebija nekāda 5G, bet vienalga bija vispārīga valsts represīvo orgānu kontrole.
Mēs dzīvojam pasaulē, kur datorsistēma sakrītot zināmam apstākļu kopumam var automātiskā režīmā dot kodoltriecienu. Un te vēl kāds ir satraukts par 5G?

Drole  "Long-term mobile phone use was associated with 2.22 times greater odds of low-grade glioma occurrence"

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5417432/

Epifanija  Kurts69 ko jūs iesāktu ar skaistu sievieti? Tā teikt - kas viņai būtu jādara?

Kurts69  Epifanija?:)
man nav atbildes..., ja jautātu, ko es iesāktu ar mīļoto sieviete, tad atbilde būtu vienkārša - mīlētu tādu, kāda viņa ir.
Darbu sarakstu var iesniegt mājsaimniecei. Ja viņa ir skaista, tad skaistai mājsaimniecei:)

krumuzagis  man viena sieviete teica tā, ja vīrietis streso, ka ir nesmuks, tad jau nu pardon mesjē, ej, ka nu pastreso, a vot ko tas tur dara, remontē man mašīnu, krāmē malku utt

Epifanija  Nu re ir skaista ir slikti nav skaista atkal slikti.. ar dzīvi neapmierinātiem cilvēkiem vienmēr būs slikti viņi vienkārši neredz skaisto un ja redz tad tas viņus tracina ne iepriecina kā būtu jābūt..

mikse  Kā kas??? Lišķi un pie līdēji! :)

AivarsN  Arī 4G var nodarīt ievērojamu kaitējumu veselībai un pat letālu iznākumu,ja neievēro drošības normas. Dēļ biezā pārklājuma,no 5G starojuma iedarbības nevarēs izvairīties pat naktī. Rezultātā,nepārtraukti kairinātās smadzenes nespēj izstrādāt melotanīnu imūnsistēmas darbībai,vēzis un baltās čībiņas.
Ja par kontroli,tad pagaidām var tikai katru indivīdu izsekot un apkopot informāciju. Taču 5G jau dos iespēju arī reāli ietekmēt katru individuāli,iedarbojoties tieši uz smadzenēm. Piemēram,radīt nepārvaramu baiļu sajūtu,pilnīgu laimes sajūtu,iegādāties kādu preci,kuru pie pilna saprāta nekad nepirktu,vai sevišķi nepaklausīgiem vispār atslēgt dzīvības funkcijas. Ja līdz šim vergiem lika strādāt tikai ar patērētāju ideoloģiju,tad 5G jau darbosies kā pātaga,pirms demokrātijas izgudrošanas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu