Skaisti (?!) cilvēki patīk visiem

Aizdomājos par vienu no tēmām...
Katru dienu ziņu portālos (starp citu) parādās kāds viens vai pāris raksti, kas satur ļoti “svarīgu” informāciju par “skaisto Pīlēnu ģimeni”, “daiļo Annu Rozīti”, “šarmanto Rūtu Dvinsku”, “pievilcīgo dūlu Katrīnu Puriņu”, “iekārojamo Lieni/Ļenu Ušakovu jeb seksīgo Lee”, “pārliecinošo blondīni Lieni Skulmi” utt.
Kas ir tie, kas šos /visnotaļ pēc ģīmja un līdzības/ parastos cilvēkus ierindo skaistuļu kategorijā?

saulite34  Taču 5G jau dos iespēju arī reāli ietekmēt katru individuāli,iedarbojoties tieši uz smadzenēm. Piemēram,radīt nepārvaramu baiļu sajūtu,pilnīgu laimes sajūtu,iegādāties kādu preci,kuru pie pilna saprāta nekad nepirktu,vai sevišķi nepaklausīgiem vispār atslēgt dzīvības funkcijas. [c]

Šo vārdu autoram tas 5G jau laikam ir ievadīts,ka tik skaidri zin,kas notiksies.Ja pareizi saprotu,tad šis autors atkal katrā tēmā rakstīs savus murgus.

SmalkaisStils  nepaklausīgiem vispār atslēgt dzīvības funkcijas. Ja līdz šim vergiem lika strādāt tikai ar patērētāju ideoloģiju,tad 5G jau darbosies kā pātaga,pirms demokrātijas izgudrošanas.

šizofrēnija. cilvēki kuriem ir šizofrēnija vai tās aizmetņi tic visādiem murgiem . sazvērestības, vispārēja kontrole, izsekošana. telefona noklausīšanās. uzskata , ka atklājuši slepenas zināšanas viņiem ir zināms kas īpašs. Ko citi "parastie " nesaprot.
Palasiet medicīnisko psiholoģiju.

uzplanaledus  Darba diena beigusies, noņemšu meikapu, uzvilkšu vilnas zeķes, un apēdīšu vienu kūciņu...kas var būt labāks par šo? :)

62valdis  Vai tiešām lielākā daļa šeit spriedēju ikdienā neredz, nesatiek gan fiziski, gan garīgi skaistus cilvēkus?! Viņi taču ir mums visapkārt! Atveriet acis, prātu un sirdi!

Kaskaade  Nu satiek. Un? Māksla pieder tautai /c.Rainis/

62valdis  Ko Un?! Paš(-ai)am negribas būt skaistākam, citus redzot?
Centies, dari un būsi!

Kaskaade  Kam vajag, lai cenšas, dara un būs!
Man visa jau pietiek 😉

AivarsN  Tamdēļ jau domāta televīzija un dzeltenā prese,lai cilvēkus padarītu par aitām. Noderīgu informāciju neviens jums klāt nenesīs. Kam interesē,tas atrod,bet ilgi tāda informācija tur nestāv. Ja materiāls īsā laikā tiek izņemts,tas nozīmē ka bijis patiess. Feikā informācija maldināšanai,Youtubē krājas gadiem.

lapukoks  Jā , arī man patīk skaisti cilvēki, tikai es vairāk par to iekšējo skaistumu...

Kaskaade  Kamēr skaistums man nav derīgs, man viņš neko neizsaka.
Tas tāpat kā vaicāt - a jums patīk nauda, beeet svešā kabatā?

Kaskaade  Tam, ka skaistums ir līdzeklis, tam gan piekrītu...pārdot sūdu vai apcirpt aitveidīgos.

Patiesais skaistums nekonkurē un tas vnm ir par velti....bet patērētāju sabiedrībā tak viss kas par velti ir nevērtīgs

62valdis  Tāda savdabīga skaistuma uztvere un izpratne; kaut arī ne reti sastopama.
Es ar ´skaistumu´ biju domājis ko plašāku. Nu kaut vai pieskaitiet klāt apmēram šādi -
ja šeit ņerkstētāji iemācītos neņerkstēt, tad gan paši kļūtu skaistāki, gan pasaule.
:)

Aurora  atceros, skolā sēdēju ķīmijā ar divnieku karali un laidu muļķi, bet tad klāt pielēca ķimijas učene, iesaukā Sērskābe (ļoti kompetenta, ar augst8u pašcieņas līmeni, augstā kvalitātē pasniedza, tāpēc arī iesauka) un ieķērca ausī-Ilze, mosties-gudrība dara skaistu!! (((

Aurora  Skaistums labi konvertējas kombinācijā ar jaunību. Par padzīvojušu skaistuli maksāt ir gatavi tikai … kā vienā vārdā saukt strauji adaptēties jauniem apstākļiem nespējīgus indivīdus?

wisnia  VAI verts vispar tur iecikleties?par kaut ko tak jaraksta....zupa jamaisa.vecums un krunkas un kaps bus jau ka skaistam taa neskaistam

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu