Dāvana

Sveiki. Ko, Jūsuprāt, vēl bez puķēm var uzdāvināt vīrietim - draudzenes vīram- dzimšanas dienā? Bērnu šampanietis (cilvēks nelieto alkoholu) jau piegriezies, jo katru gadu tas figurē. Gribas ko jauku uzdāvināt par piemiņu cilvēkam, kam būtībā ir viss.

raina1970  Par dāvanu kartem runājot- var uzdāvināt dāvanu karti no Biļešu servisa, vai Biļešu paradīzes- par pieņemamu summu, un tad cilvēks pats var izvelēties to pasākumu, kuru apmeklēt..

elsa  Ar draudzeņu vīriem jābūt ļoti uzmanīgai...plāns ledus, kad kaut ko attiecīgi no garastāvokļa var pārprast. jā izvēletos, tad tādu dāvanu, ko izmanto abi ar sievu. Biļeti, dāvanu karti restorānā, krogā. Ja lasa grāmatas, tad grāmatu bodes.

008  Aiznes groziņu ar mellenēm vai svaigi spiestu apelsīnu sulu no rimčika un būs OK! ;)

av2  loterijas billetes gan nedaavini, ja nu tur buus miljons? Pazaudeesi...draudzeni, un naktsmieru veel :(
A taa, hmmm, alkoholu nav oblegaati jaiztepj. Man, piemeeram, ir paliela kolekcija taadu sadavinaatu , daargu , smuku pudellu. Nekas, staav plauktinnaa gadiem ..nebaltai dienai :)
Vienkaarssi pudele smuka, daarga ir ok daavana. Nu vari klaat pielikt ko aspraatiigu , arii kaadu tekstu pierakstiit klaat, kaa...: "ddzert tikai 101 dzimssanasdienaa" :)

lilly  Smaržīgo sveču komplektu, kādu paku labas kafijas. Nu nav jau jāatstāj iespaids uz draudzenes vīru.

lilly  Vienkārši var nopirkt torti.

tracums82  Lubrikantu

kjirsis_X  Draudzenes vīrs.. tā ir spēle ar uguni.Un to dzīvē vajag. Kautko tādu kas sasilda, bet nenodezina māju :)
Piedzīvojumu draudzenes vīram un draudzenei arī. Orientēšanos ar uzdevumiem un dāvanas atrašanu. Vai nelielu ceļojumu. Savel sniegavīru vai uzbūvē pili no smltīm. Vai deju uz galda :)
ja godīgi- dāvanu kartes , pudeles un sveces ir štrunti- protams der ķeksītim , bet ne lai atcerētos

Drole  Izcilas shkjirnes kjiplokus. Staadaamais laiks tuvojas.

Kurts69  kaut ko garšīgu vajag uzdāvināt. Es būtu priecīgs. Labāk tā, nekā kaut kādus krāmus.

Epifanija  Pudeli izsmalcinata dzeriena bus tad ari piedzivojums kas paliks labu laiku atmina nav obligati ar sievu

Kurts69  Epifanija, tas kadrs nedzerot! Nesanāks piedzirdīt lai būtu sekss:D

Geisha  Uzcep torti. Pati uzcep nevis nopērc.
Lidojums ar deltaplānu ir labs. Znotam dāvināju. Solīja mani pašu gaisā palaist, jo izrādās viņam nepatīk kad lido blakus kaijas.
Super dāvana ir ar kanoe laiviņu pa Rīgas kanālu. Izairējas tajā krastā pie Hansa bankas ēkas tad pāri Daugavai, gar centrāltirgu, Operu, Basteju un atpakaļ. Pasākums ir apmēram stundas 2. Uzdāvināju meitai vai znotam, bet nu airējās abi. Bija sajūsmā. Tagad būs skaista Rīga visa savā rudens krāšņumā. Cena vai tik nebija kādi 30 eiriķi.

Epifanija  Vinam kas visas baudas liegtas? Izsaki lidzjutibu!

Aurora  Triperi.

Aurora  oij, sorrī, pie bērnu šampja piestāvēs plīša lācis.

Aurora  Kas tas tāds par sausiņu. Izdomāt arī vajagot ticami!

Deavids  Uzdāvini neaizmirstamu brīnišķīgu sexu tam vīrietim, dradzenei nezinot.

dzozefinaups  ...noteikti bija neaizmirstami prieciigs! Saldumi? -nu ja nu tiessam iists saldummiilis,citadi-taads kkeksitis vien sanak...kaa te jau piemineja! Visi tie siikumini-sveces,tortes-der,kad taa-bez iemesla ieskrien ciemos,nejau dz.dienaa! Virietim lloti gruti piemeklet daavanu,bet,ieguldot fantaziju-tomervar ari paarsteigt. Un nevajag jau daudz,tikai-piemerotu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu