Dāvana

Sveiki. Ko, Jūsuprāt, vēl bez puķēm var uzdāvināt vīrietim - draudzenes vīram- dzimšanas dienā? Bērnu šampanietis (cilvēks nelieto alkoholu) jau piegriezies, jo katru gadu tas figurē. Gribas ko jauku uzdāvināt par piemiņu cilvēkam, kam būtībā ir viss.

vilx  Nē nu itkā nezinātu kādu dāvanu vislabāk grib draudzeņu vīri

Geisha  Nu lūk piedāvāju ideju ko dāvināt draugam. Vienkārši sirds formā uzcept torti un ar pārtikas krāsu nokrāsot marcipānu sarkanu un pa virsu kādus putukrējuma gulbīšus. Klāt mīļu buču un vīrietis būs laimīgs.

vilx  Geiša - tiešām? Draudzenes vīram????

Geisha  19.21 Lasi pareizi. Draugam nevis draudzenes vīram. Kaut gan var arī iet pie draudzenes vīra ar vārdiem :"Mīļie mani draugi. Es jūs abus mīlu". Pie noteikuma ka draudzene arī ir mājās un draudzīgas attiecības ir gadiem. Es novērtētu, uzvārītu tēju un visi draudzīgi pasēdētu pie galda.

kokto  Ja tu neesi maita un un tevi aicina ciemos uz dzimšanas dienu tad tu jau vien esi kā dāvana . Ne vienmēr jādāvina visādi sūdi dzimenē . Pietiek ar labu kompāniju .

Piparkuka  Viss ne viss, nekad nav "viss".
Jebkura lieta ir interesanta. Piem., kaut kas paštaisīts. Vai mākslas grāmata/interesanta/skaista grāmata. Tā ir vērtība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu