Palīdzēt vai nē?

Atceros, ka bija te tāda tēma par naudas izkrāpšanu internetā, bet nevaru atrast.
Aktuāls gadījums. Kāds vīrietis, iepazīts internetā jau ļoti sen, no citas valsts, satikts arī reālajā dzīvē, cerot uz lielu naudu iesaistījies apšaubāmā biznesā, zaudējis visu un tagad netiek vairs atpakaļ uz valsti, kurā gan ir tikai reizidents, ne pilsonis, bet dzīvojis jau gana daudz gadus. Lūdz palīfdzību naudas izteiksmē, lai tiktu atpakaļ.
Izklausās, protams, pēc naudas izspiešanas, bet, no otras puses, varbūt tiešām ir bedrē un palīdzība vajadzīga.
Kā to noskaidrot?

lovemedo  uzplanledus :)) klassika :)) a kā savādāk lai dabū no naivule naudu, tikai iežēlināt :))) tieši tāpat darītu :))) realitāte ir krietni savādāka :)))

fargo  nepareizi ir izsmiet autori. viņa nerīkojās ar steigu pat šādā personiskā jautājumā. ja tā nav laba zīme, tad es nezinu, kas ir. ja cilvēks ir šaubās, pareizi ir ja ne meklēt pēc viennozīmīga padoma, tad uzklausīt, kas citiem sakāms. tā IR pareiza rīcība.

un lēmums naudu nesūtīt IR pareizs.

saulite34  Patiesībā tu esi komunikācijas draudzene tikai prieka brīžos.

saulite34  Tiem,kas ir gatavi dalīties arī nedienās nav vajadzīgi svešu ļaužu padomi.

pavasaris1969  ir taču iespēja aizņemties finanses no privātajiem aizdevējiem internetā, lai ieraksta sludinājumu un gaida mecenātu.

krumuzagis  atslēdz internetu un adi zeķes

Piparkuka  Un viņš pat nav Latvijā?!
Lai iet uz tās valsts vēstniecību, uz kuru grib tikt.
Un kas ir- netiek atpakaļ, hmm?! Nelegāls?! Ja ir legāls, tad uz jebkuru valsti ir jānopērk biļete. Un 1 biļete tur pārāk daudz nemaksā! Un ko viņš ēd, kur dzīvo??!! Padomā par to...
Lai 2 mēnešus pastrādā kaut kur un būs nauda biļetei:)

Piparkuka  uzplanaledus- nu bet par ko Tu aizdomājies ilgi.
1) ja Tev ir nauda
2) ja Tev žēl tā cilvēka
3) atpakaļ naudu tāpat nedabūsi
tātad- ja ir lieka, sūti un nebūs jānožēlo, ka nepalīdzēji. Tas pats, kas ieguldīt jau zināmi šaubīgā darījumā. Nu ieguldīji, nu ok. Vai tie, kas vispār aizmet savu naudu kazino. Vismaz te nebūs tik traki- kādam aizskaitīsies:)

Jā, atceros, bija tēma. Labi, ka nav pat lieks 1 EUR, ko aizskaitīt. Nu tik, cik ziedotāji pa TV lūdz. Tam vēl 1,42 EUR atrodas.

nagaine  Uz plānaledus Tu gan esi naiva savos gados,vai gadiem ilgs vēstuļu draugs var kārt makaronus uz ausīm? Protams ka var un garus,garus ,tas taču ir vieglākais no variantiem.Radiem un draugiem neprasīs jo tie nedos,bet tādi vēstuļu draugi ....varbūt Tu neesi vienīgā .Es naudu nesūtītu .

piekraste  Liels puika, pats tiks galā :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu