Sievishu logika (domashana)

Man bij divaina sarakste!

Vina: Jā, sāku atminēties, tipa kāpēc esmu nelaimīga, kaut gan es rakstu ka neesmu Nelaimīga.

ES: Tad kaa tur isti ir...esi nelaimiga vai nee?

Vina: Atkal neuztvēri. Tev kaut kas ar domāšanu nav, nedalec laikam

Esmu nelaimīga
Neesmu nelaimīga
Ir atšķirība?

ES: No Tevis teiktaa: Jā, sāku atminēties, tipa kāpēc esmu nelaimīga,
Tas ari izsaka to ,ka tomer neesi laimiga.
Turpinajums no Tevis teiktaa: kaut gan es rakstu ka neesmu Nelaimīga.
Tu raksti,ka nesi nelaimiga,bet istenibaa viss nav tik labi kaa gribetos.
Ja es kaut ko ne taa sapratu,tad laikam mes runajam dazadas valodas.

Vina: Tu neesi loģisks, kaut ko murmulē, nezini ko. Labi, ej vien tālāk, visu labu. Šausmīgi neloģisks, Tev jāpiestrādā, lai spētu būtu interesants, un nekad, dzirdi nekad neciklējies, nesarežģī to, kas pats par sevi saprotams.
Dīvains esi.

Man jautajums,kursh no mums te ar sleepem uz asfalta...vina vai es?

Felde  Nee,mes neesam radinieki, :) un,lai ko teiktu,man nav iemesla no cita profila rakstit,neesmu tik vaaja-garaa,lai nespetu runat un izteikt savu viedokl!
Te vel varu teikt,neesam tak sunni,kas no saimnieka aciim lasa noskannas... Runat vajag,un saprotami,nevis ik pa sekundei-mainit domas. Taa rikojas neizlemigi,histeerisku,tukssi cilveeki!

mezmalis  Iespējams vientuļniece ,kas pieradusi gadiem ar sevi sarunāties un pastrīdēties , un jau aizmirsusi kā tas ir - runāt ar dzīvu cilvēku ,tādēļ pieņem ,ka arī citiem viņas domas jāprot lasīt un tulkot!

Lai gan vienai daļai sieviešu tas ir gēnos - viņas runā daudz ,bet neko jēdzīgu tā arī nepasaka(tā teikt - ļoti daudz informācijas ne pa tēmu - tikai troksnis un troksnis , kas nogurdina un atņem enerģiju ,lai ko jēdzīgu varētu paveikt) , pašu svarīgāko mēdz noklusēt vai uzskatīt par pašsaprotamu! Ir arī otra galējība ,kad pašas nesaka vispār neko , pārsvarā nākas vilkt vārdus ārā - tas ir vēl nogurdinošāk!

Vīrietis ir vienkāršs radījums ,kurš spējīgs uztvert konkrētas skaņas un konkrētas norādes , ja viņu apber ar tukšu valodu ,tad ar laiku viņš vispār pārstāj tajā klausīties , jo tas līdzinās tam ,kā klausīties mušas lidošanā , skaņa ir ,bet noderīgas informācijas nekādas!
Nezinu kā citiem , bet es personīgi barojos no klusuma un tikai klusumā varu sadzirdēt savas domas , šad tad pavāros , bet pārsvarā - viss notiek domās mijiedarbībā ar apkārtējo vidi!

mezmalis  Feldes vārdus vajag akmenī iecirst un piespraust sākumlapā, jo pārsvarā tā ir galvenā problēma ,kādēļ cilvēki nesaprotas!

Neprot tik elementāru lietu ,kā sarunāties un prast uzklausīt (taisa problēmas no nekā) - ja to prastu - tad ļoti daudzas problēmas atkristu pašas par sevi!
Pie otra cilvēka vēršas tikai ar savu viedokli ,bet otra nemaz neinteresē!

Parasti ar cilvēkiem ,kas runā mīklās , ir jārunā ar viņiem tieši tāpat un nav jāizrāda sašutums , man ir bijuši tādi gadījumi - runā mīklās ,bet es kā daudzpusīgs cilvēks dodu tādā pat garā pretī un sarakste pārtrūkst , laikam jau pārāk sarežģītas man tās mīklas bija sanākušas!
Tā teikt ,jāpieskaņojas sarunas biedra izteiksmes manierei!

Ps. Par apgalvojumu ,ka ir dzēsusies - tā ir tikai aisberga redzamā puse , daudzas ir tik bailīgas ,ka no galvenā profila nemaz nevienu neuzrunā , bet gan no rezerves profiliem , ar kuriem dodas taustīt noraudzītā upura vājās vietas ,bet kā kaut kas noiet greizi ,tā tas profils tiek dzēsts ,tā vietā rodas jauns!

Geisha  Felde, tikai gudrs cilvēks var tēlot muļķi. Muļķis gudru nenotēlos. Nav jau tā, ka sievietes nav īpaši gudras. Tā noteikti nav, bet mēs esam emocionālas. Mums ir izteikta intuīcija. Vīriešiem loģika. Vīrietis reāli var domāt tikai par 1 problēmu. Turpretī kas darās sieviešu smadzenēs tur pat kompis atpūšas. Mēs varam vienlaicīgi kārtot māju, gatavot ēdienu, sarunāties ar draudzeni, smieties, raudāt, bērnam palīdzēt gatavot mājas darbus un izdomāt kur vīrs vazājas. Sieviete tas ir fenomens - noslēpumaina, neizdibināma, nesaprotama. Tieši ar to arī esam vīrietim pievilcīgas.

saulite34  Un,ja tā sieviete tajā mirklī ir nelaimīga,tad tēmas autors tāpat nespēs viņu padarīt laimīgu.

Tulkojums  Samgul tavi apgalvojumi izskatās kā bābiskas izdarības. Nebrīnīšos ka esi pretējā dzimuma.

Dzirkstele_  Pieņemu, ka jaunais cilvēks īpaši tam pievērsis uzmanību, ne jau tāpat vien.../ smīn/
Atbild ne visiem un visu. Tātad grupveida lamatu izlikšana, tikai kādā komandā un interesanti kāpēc? Tāpat vien tā publikācija netiek izlikta. Nestāsti pasaka, ka tevi pirmo reizi kas tāds un nezin kas izbrīnĒ. Jā, jā...hmmmm

Paula6  Izskatās ka tēmas izklāsts ir izrauts no konteksta, (jo nav sākuma teikuma), bet šī sarakste ir konkrēts piemērs tam, ka cilvēki neprot sarunāties, izteikt skaidri savu domu. Sievietes bieži domā, ka vīrietis tā, "starp puķēm", sapratīs viņu domas lidojumu, bet tā nenotiek. Šī saruna patiešām notiek dažādās valodās, sievietes pēdējā replikā ir dusmas, ka autors neuztvēra ko gan sieviete domāja un gribēja pateikt. Nedomāju ka liela vaina ir autora izteikumiem.

Floriana  Riktīgi smieklīgi!

...Vina: Tu neesi loģisks, kaut ko murmulē, nezini ko. Labi, ej vien tālāk, visu labu. Šausmīgi neloģisks, Tev jāpiestrādā, lai spētu būtu interesants, un nekad, dzirdi nekad neciklējies, nesarežģī to, kas pats par sevi saprotams.
Dīvains esi.....

Nelaimīga viņa stabili nav! :D Bet Tu noteikti biji garlaicīgs.

Rouzita  Viena ir mazāk loģiska, cita - vairāk. Ko ieciklēties uz vienu eksemplāru, ar kuru nevari saprasties.
Es izvairos no tādiem "nelaimīgajiem", kuriem patīk virtuāli mudžināties vārdos, domās, emocijās.

Dzirkstele_  Floriana, Rouzit, es jau viņam to iestāstīt nevarēju, nedzird jauneklis. Vai nu viņš pazina viņu un nelaimīgs ka uzlika šim veto, vai arī kāda atriebība. Es citu nevaru pat iedomāties :D Kā viņš pats raksta, ka tāda sarakste ir pirmo reizi, bet te pēdējā komentārā, ka ne pirmo reizi, citāda sarakste ir bijusi:D Tad kā īsti ir? :D Tā izmantot personas izdzēšanos un publicēt PA? Un kāpēc vispār kāda sarakste ir jāiztirzā puisim? Lasot ir skaidrs, ka nekas nesienas kopā. Diez vai viņa runās ar šito pajoliņu. Šīs tēmas komentāros arī skaidri atsedzas, kurš ir kurš un kādos etapos katrs domā. Es tikai pāris komentētājiem redzu sakarīgumu. Pilnīgi pretīgi.

Piparkuka  Nu viņa točna ir ar slēpēm uz asfalta!:))
Nevar normāli atbildēt- tad ir nelaimīga vai nav. Vai NAV nelaimīga?! Un vēl uzbraukt... neloģiski. Labi vien ir, ka tiki vaļā.

Piparkuka  Izlasot priekšpēdējos 3 komentārus es sapratu- viņa ir nelaimīga 1 aspektā... Konkrētā. Bet Tu vēlējies uzzināt ko vairāk, dvēselisku utt. A viņai gribas (vai iedomājas par kaut ko tai sakarā) laimīgumu 1 aspektā.
Tas ir kā rozes sivēniem. Kur sivēns šoreiz ir viņa. :)

Dzirkstele_  Pēdējie 2 komentāri apliecina sava dzīvesveida lietojumu. Kā dzīvo,tā domā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu