Sievishu logika (domashana)

Man bij divaina sarakste!

Vina: Jā, sāku atminēties, tipa kāpēc esmu nelaimīga, kaut gan es rakstu ka neesmu Nelaimīga.

ES: Tad kaa tur isti ir...esi nelaimiga vai nee?

Vina: Atkal neuztvēri. Tev kaut kas ar domāšanu nav, nedalec laikam

Esmu nelaimīga
Neesmu nelaimīga
Ir atšķirība?

ES: No Tevis teiktaa: Jā, sāku atminēties, tipa kāpēc esmu nelaimīga,
Tas ari izsaka to ,ka tomer neesi laimiga.
Turpinajums no Tevis teiktaa: kaut gan es rakstu ka neesmu Nelaimīga.
Tu raksti,ka nesi nelaimiga,bet istenibaa viss nav tik labi kaa gribetos.
Ja es kaut ko ne taa sapratu,tad laikam mes runajam dazadas valodas.

Vina: Tu neesi loģisks, kaut ko murmulē, nezini ko. Labi, ej vien tālāk, visu labu. Šausmīgi neloģisks, Tev jāpiestrādā, lai spētu būtu interesants, un nekad, dzirdi nekad neciklējies, nesarežģī to, kas pats par sevi saprotams.
Dīvains esi.

Man jautajums,kursh no mums te ar sleepem uz asfalta...vina vai es?

Dzirkstele_  3:33 Tu gan izklausies,ka varetu buut vinas maate,jo nu baigi cepies par to. Tavi centieni atspekot citu cilveku viedoklus,kas nostajas manaa pusee,liek par to aizdomaties.
03:33
Te jau jāsāk domāt, tev ar galvu tiešām nav viss kārtībā, nu neesi normāls! Ja es komentēju un man ir savs viedoklis un tev galviņu napaijāju, tad esmu viņas māte? :D Varbūt māsa, tante, radiniece?:D Redz, nabadziņš tevi neaizstāvu, tā kādu tāpēc pārvērtīsi par sev vēlamu personu? Neizdosies, manis pēc vari paranojiski domāt, ko vien gribi, nulle! :D Pieļauju iespēju, ka vēl teiksi, ka man ir krāniņš, vai nezin kas vēl, ja es aizstāvu to, kuru centies pazemot, tāpat kā tevi aizstāv? :D Esmu PA un atbildu, tirzāju tavu stulbumu. Bet, viedie saka, lai nebarojot tādus pajoliņus, citādi no šādiem komentāriem es tikai pasvītroju tā jau tavu neadekvātumu! Lai kaut cik pažēlojot :D
Tu viņu pazini? Tiešām? :)))Varbūt tu esi sieviete vai persona Mr. / Ms. ar vairākiem nikiem, kur viltīgi savas spēlītes spēlē, mēģinot iziet uz kādu ķēdītes posmu????
Maz ir ticama tava trulā uzstāšanās, konkrētās personas sarakstes izkarināšanai! Tu kaut ko vēlies panākt, tas ir skaidri redzams!

Kurts69  Situācija diez gan tipiska. tā vai citādi, bet sievietei būs pēdējais vārds un vainīgais būs vīrietis. Lieki piebilst, ka vainīgajam ir jābūt obligāti!
Autoram bija taktiski jāklusē, kas gan sarakstē nav īsti iespējams, jeb jāraksta kādi neitrāli uzmundrinoši teksti. Mēģinājums norādīt uz sarunbiedres nespēju loģiski izteikties bez šaubām tika uztverts kā personīgs apvainojums:)

saulite34  Vajag visu saraksti publicēt,lai var saprast kāpēc vispār tiek runāts par to nelaimīgumu un tā arī nesapratu,kāpēc tai sievietei tev vajadzēja skaidrot ,kāpēc viņa ir laimīga vai nelaimīga.

Dzirkstele_  D :D Laikam savu spoguli redzi :D Tev vienalga, ko pīpēju, bet Tu mani nez kāpĒc vēlējies par ko citu pataisīt :D Es tieši tāpat sangukuLV tevi citādāk uztvēru un arī smaidu un saprotu, ka nav vērts pat tastatūru klabināt, lai vēl ko teiktu. Tas kā vienā ausī iegāja, otrā izgāja. Ej ar mieru. :D

Piparkuka  Vissmieklīgākais, ka tā "Dzirkstele" pazuda!:D
Un vēl šausmīgāk ir, ka kāds/kāda PERSONĪGĀ sarakstē atļaujas teikt- murmulē, neloģisks un tml.
Tik nepieklājīgi.
Vispār cilvēki ir tik ļoti neaudzināti... globāli.

Dzirkstele_  Šausmas ar kādu troksni ienāca piparkūka, tiešām šausmīgi, tik lecīga, tik smaržīga, tik nu tikkk, Kas ir neaudzināts, tiešā tā sevis nosauktā Piparene :D

Dzirkstele_  Jā tiešām ŠAUSMĪGI :D :D :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu