Vai jūs ticat?

Vai jūs ticat, ka pēc kādiem 50 gadiem bērni neticēs un šausmināsies, ka cilvēki kādreiz ēduši dzīvniekus? Tāpat, kā tagad mēs šausminamies par cilvēkēdājiem. Un medības būs krimināli sodāma nodarbe?

langstinsh  Zvēri pārņems cilvēci...
Vai autors mušpapīrus nekarina,odu uz pieres noglāsta,pret ērcēm nešpricējas?

bagi  Man vajag kilogramu gaļas dienā.. karbonāde, kotletes, šašliku.... tas sākumam.
Un mana pēdējā vēlēšanās būtu ...ielieciet man zārkā šmorētu mamutu. :D

Rouzita  Ko nu vegāni, tā ir modes lieta. gaļēdāji neiznīks. Tā būs degradācija, jo pētnieki uzskata, ka cilvēka smadzenes attīstījās pateicoties gaļas ēšanai. Bet varbūt sabiedrībai ir atkal jānometas četrrāpus ?
Bet - vai būs reāla nauda, t.i. papīri un monētas, vai tikai virtuāla ?

senga  Pats par sevi saprotams,ka dzīve pēc 50 gadiem būs mainījusies.Vai nebūs gaļēdāju,tikai vegāni,veģetārieši,kas to lai zin.Man šķiet,ka varbūt nebūs kvalitatīvas gaļas ko ēst,būs aizvietotāji.

abekasova  Kur var pazust gaļēdāji,nekur.Jo mēs visi esam dzīvnieki,un esam gaļēdāji.

Elita18  Ticu un ceru, ka tas notiks drīz. Kas gan ir devis tiesības cilvēkam visu laiku ar mērķi nogalināt un apēst upuri. Es saprotu ja ir bads un nekā cita nav, ja tas ir izdzīvošanas jautājums , tad ja, bet komercija. Neatbalstu.

Felde  17.08 Cilveks nav zaaledajs! Un nogalinassana ir mednieka instinkts.. Kapec neviens neprotestee,kas staarkkis aprij slieku,pat savu mazuli...kad lapsa nokoz kakki...un kakkis-peli... Taa ir baribas kkeede! Vegani un svaigedaji-ir modeslieta... Man rados ir taadi puissi,kas neizskatas pec puissiem... Bijussais kursabiedrs ir svaigeedajs,bijis preceejies ccetras reizes,kopaa 9nni berni-ne ar vienu nesaprotas,smadzenees aizpeldeejussas...un iepeerkas zeenu apggerba nodallaa.jo nav ne muskuliissu,ne viriessa skata...
Daba ir paredzejusi gallas pateerinu,un taa tam buus buut!
Cits jautajums,vai janogalina kazzoku dell...Ruupnieciska razzossana,kas nogalina modes pec...

falko_1967  ne.

Lobo1  Sokrats, filozofējot par ideālu sabiedrību, ir aizskāris arī uztura tēmu, kur par gaļu nav ne vārda. Maksimums- pākšaugi. Tas lai paliek uz viņa sirdsapziņas, bet mūsu ideālā sabiedrībā bez gaļas nu nekā. Ko ta galu galā grilēs! Par medībām gan man ir tāds viedoklis, ka tās ir atavisms, kad labi pārtikuši cilvēki (medību pričendāli nav lēts prieks) izbrauc (ar džipu vai pikapu, protams), lai apmierinātu savas slepkavnieciskās tieksmes. Nu, labi kaut cilvēkus nemočī, bet no otras puses- dzīvnieki ta pričom.

Deavids  Vai neesi domājis ka šusmināsies, par dzīvu tomātu sagriešanu un dzīvu kartupeļu mizošanu.
Par augu embriju(kviešu sēklu) samalšanu miltos. Tie taču arī ir dzīvi.

62valdis  Cik man zināms, cilvēks savā attīstības sākumposmā arī bija augēdājs. Es tikai nekādi nesaprotu, kādēļ viņam bija jāsāk vajāt dzīvnieki (t.i. jāskrien pakaļ līdz dzīvnieks pagurst un to var sagūstīt; toreiz ieroču vēl nebija), ja augu barību varēja iegūt ar daudz mazāku piepūli?!
Ir antropologi, kuri saka, ka izdzīvojis tas cilvēces zars, kurš ēdis gaļu. [Droši vien, ka viņiem nav gluži taisnība! :)]

Ēdīsim katrs ko vēlamies un kā jūtamies labāk, un nerevidēsim otra šķīvi!

antarktida  Varbūt visi dzīvnieki būs apēsti vai iznīcināti.:) štopēs, ko varēs izaudzēt mēģenēs.:)

kjirsis_X  nākotnes pārtika ir aļģes, instekti un tārpi. Optimāls barības vielu dauzdums ar minimālām ražošanas izmaksām. patērētāju neapmierinātību ar barību fiksēs paurī implantētie čipi.

uzplanaledus  Nu patiesībā cilvēks veiksmīgi izvairās, lai dzīvnieki plēsīgie viņu neapēstu. Un tad nu tiek audzēti pārtikai tie, kas mūs apēst nevar.
Veģetārais un vegāniskais uzturs ir pamatīgi jāsabalansē, tas nav lētākais variants, vienkāršāk ir ēst gaļu.
Droši vien, ka ir problēmas gan vieniem, gan otriem, varbūt tiks izdomāts kaut kas cits. Jo pārtika jau šobrīd ir mākslīga.
Gaļa pilna ar visādu ķīmiju,
Tā vairs nav tā vistiņa vai cūciņ, kas bija pirms 50 un vairāk gadiem.

Pilskungs  Man jau likās, ka bez 5G pieminēšanas neiztiks !
Vēl pietrūkst Stambulas konvencija un administratīvi-teritoriālā reforma.

diona1  Domāju, ka jā...tikai jāsaprot kā pareizi aizstāt...Fe ...

Vaukskis  .. Tad vēl nē !

Felde  02.26 :)

Lobo1  62valdi, te nu sāk runāt anatomija. Cilvēka zarnu trakts vienkārši ir par īsu, lai viņš pārtiktu tikai no augu barības. Pirmais, ko pabaro organisms ir smadzenes. Ja Tev nav svarīgas prātaspējas, vari mēģināt kļūt par veģetārieti.

Kurts69  Nu nav tas tik vienkārši. Dzīvnieku valsts produkti ir nepieciešami tik daudzu rūpniecisko procesu nodrošināšanai, ka tos tā vai citādi būs jāaudzē un jānokauj. Un tātad vienmēr būs arī gaļa. kaut vai kā blakus produkts.
Olas tad arī neēdīsim, zivis nē utt.? Nav jau vairs tie laiki, kad daba visu pati varēja noregulēt. Mežu ir palicis daudz mazāk. Ja plēsējus neatšaus, tad būs problēmas. Tā vai citādi, bet cilvēks turpinās nogalināt dzīvniekus un nekādi morālas dabas apsvērumi to neatcels.
Tie kas neēd gaļu var to droši darīt. Man viņi netraucē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu