Vai jūs ticat?

Vai jūs ticat, ka pēc kādiem 50 gadiem bērni neticēs un šausmināsies, ka cilvēki kādreiz ēduši dzīvniekus? Tāpat, kā tagad mēs šausminamies par cilvēkēdājiem. Un medības būs krimināli sodāma nodarbe?

Drole  Eiropā mežu ir kļuvis daudz VAIRāk.....


"Between 1990 and 2015, the area covered by forests and woodlands increased by 90,000 square kilometres - an area roughly the size of Portugal."

https://www.weforum.org/agenda/2019/07/forest-europe-environment/

__

ciparvalzhi ir speejiigi sazinjai lietot burtus un valodu taapeec, ka vinja senchu senchi paaudzhu paaudzees ir eedushi galju, kam pateicoties, attiistiijushaas smadzenes, kas sastaav no 60% tauku

uzplanaledus  Nez no kā dzīvnieki dabū taukus? Cilvēks ēd dzīvniekus, lai dabūtu taukus. Piemēram, ēd govi, bet govs ēd zāli. Kaut kā jocīgi sanāk, lai dabūtu visu dzīvībai nepieciešamo, zālei vispirms jāiziet caur govs kuņģi.

Drole  http://www.vivo.colostate.edu/hbooks/pathphys/digestion/herbivores/rum_absorb.html


Ruminant-produced trans fatty acids (RP-TFA) are made by bacterial metabolism of polyunsaturated fatty acids in the rumen of ruminants, such as cow, sheep and goat, and are consequently present in all fats from these animals.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2596737/

Araabs  Pēc 50 gadiem? Pēc atom ziemas tā būs ikdiena.Kurš kuru notiesās.

fargo  lūk, kas ir. vairums cilvēku, kas ir negatīvi noskaņoti pret medībām, mežam nav pat tuvumā. vēl ir tas, ka viņi nepazīst medniekus. varbūt kādu zvejnieku. galvenais - NAV MEŽAM DRAUDZĪGĀKAS populācijas cilvēku vidu kā... mednieki. viņi faktiski dzīvo meža, tā ir viņu stihija. ir runa par cilvēkiem, kas tur dzīvo, mežā vai laukos. ir runa par vīriešiem, kas tev pateiks - tajā un tajā ir ieklīduši vairak aļņi. man liekas trīs vai četri. kas tev pateiks - tur un tur ir ienākusi vilku saime. vai šeit ir jāpatīra mežs. un līdzīgi. saproti, tas ir tik absurdi runāt par mežu, tur patiesībā neesot. kāpēc tu domā karstasinīgākie dzīvniekmīļi dzīvo daudzstāvu mājās lielpilsētās? es to redzu savām acīm, kā cilvēks ir manāmā šokā pirmo reizi ieraugot lielu alni. un tas ir ok, nekādu problēmu. problēma ir tad, ja diletants sāk uzstāties ar universālām pamācībām par ekosistēmām, kuras pat nepazīst vairāk kā no attāluma vai kā tūrists, vot tad ir problēmas.

tas pats ir ar veģetārismu. man ir nulle problēmu, ja kāds negrib ēst gaļu. tā izvēle, tur ir racionāla doma zem tā. es uzskatu, ka tā ir maldīga, bet tur ir vismaz arguments apakšā. un ir saprātīgi veģetārieši, nekādu problēmu.
bet!
kad cilvēks sāk runāt kosmiska apmēra muļķības par to, ka cilvēks nav gaļēdājs, tas... besī. atliek pieet pie spoguļa, atplēst lūpas un paskaties uz saviem ilkņiem! tas ir TIK vienkārši. bet tu neesi tikai gaļēdājs, tavi aizmugurējie zobi ir domāti augu barībai. tu esi visēdājs.
tā ir iekārtots.

fargo  par pašu esību.
vēl ir kaut kas, ko vēlos uzrakstīt.
visi un ikviens, dzīvnieki vai cilvēks, mirst. nav izņēmumu. zaķim nav galīga mērķa dzīvot, izņemot būt par vienu no posmiem dzīvības ķēdē. vai vistas. padzīvo vistu tuvumā. tie nav gudri putni. dzīvniekmīļiem nepatiks, bet vistas ir kā staigājoši rāceņi. tik glupas.
vēl. manī ir respekts pret kādu, kas iet un mēģina palīdzēt. vai strādāt. piemēram zirgu stallī. ar ķerru un dakšām reāli stumt zirgābolus, dzirdīt. slaukt govis. es to redzu kā cilvēka dabas un darba labu izpausmi. tie ir darbi BEZ vārdiem. bet ir vāri BEZ darbiem. cik grūti ir ar vārdiem, klabinātiem klavierē deklamēt rūpec pār kādu citu? bez reāliem darbiem. es... tam neticu. tas viss liekas falšs, galīgi neīsts. tas, kas ir svarīgi, to mēģina īstenot. veiksmīgi vai ne, bet kaut ko mēģina DARĪT. bet... ja darbu nav? es tam neticu. es vnk tam neticu. cilvēks, kas iet uz patversmēm, vai mēģina glābt vārnu, tas ir vismaz kaut kas. bet ja nav nekā? tikai tiršana?

uzplanaledus  B12 ir diedzētos graudos, tajos vispār ir visi B grupas vitamīni. Dzelzi vienkāršāk ir nopirkt tabletēs, bet tagad ogas ir pieejamas, granātāboli, un vēl izcili tas viss ir kombinācijā ar Hofi dzērienu.

uzplanaledus  Un to govi, iedomājaties sevi par govi. Viņu ar kaut kādu svešu bulli aplecina, tad viņai piedzimst teļš, bērniņš, to viņai atņem un nokauj, un tad slauc un slauc un slauc, līdz kamēr noslauc un nokauj, kad vairs nav derīga (nu tāda atieksme gan reāli mēdz būt arī starp cilvēkiem).
Tad kur ir reālais darbs?

Lobo1  Naglas sūkāt nemēģināji?

Piparkuka  Muļķības! Cilvēks ir ēdis ceptu gaļu simtiem tūkstošu gadu un tāpēc arī sācis audzēt mājdzīvniekus- vistas, govis, cūkas- barībai.
Būtu ārkārtēji stulbi un tieši nozīedzīgi pret pašu cilvēku (veselību!) ja ka´ds tagad izdomātu ko tādu, piem. aizliegt olas/gaļu. Būtu deģenerāti, kā tagad ar tām ĢMO u.c. izgudrojumiem.

Piparkuka  :DD Naglas pasūkāt..... oi

uzplanaledus  Chris, ar pārtiku gan vajadzētu uzņemt dzelzi pietiekoši. Es gan neesmu vegāns, es ēdu arī olas, bet šie abi B12 un dzelzs, lai gan nav uz augstākās robežas, man tomēr ir normā.

Elita18  Ēdat ko gribat, bet nerunājat ko nezināt. Gan jau dzīve parādīs kur ir patiesība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu