Aizkaveejushies jauniibaa?

Biezhi sievietes paarmet viirieshiem par kuutrumu..slinkumu..seedeeshanu pie diivaana..pretstataa sievietes..vismaz portaala sievietes muuziigi kautkur skrien..izgliitojas.piedalaas.celjo utt..bet tas varbut ir iemesls kaapeec esat vienas? Viirieshi taadi tuseetaaji ir jauniibaa.. brieduma daudz pragmatiskaaki.piezemeetaaki..portaala sievieteem..taam aktiivajaam varu ieteikt vakarā oastaigaat pa riigas centru..vieni jaunueshi..nu nav tur piecdesmitgadnieki..viss dziivee redzeets jau.viss piedziivots...laiks taa kaa mieriigaakiem buut..taas mieriigaas sievietes visas pie vietas..briivas .taas kuras mekleejas ir taas veeja slotas aciimredzot.un taapeec vienas.jo neviens vecis neskraidius vajaros peec darba pa deju kursiem teaatriem.vai muzejiem

preilene  Manuprāt, tas nav no dzimuma atkarīgs, bet gan no paša cilvēka – zinu daudzus vīriešus, kuri nav nemaz mājās sēdētāji – viņiem ir savi hobiji un savas skriešanas. Tāpat zinu sievietes, kuras brīvo laiku labprātāk pavada mājās.
Ieteiktu autoram tomēr aizstaigāt kādu vakaru līdz Rīgas centram un pašam apskatīties, kas tur pastaigājas. Lielākā daļa ir tūristi-pensīši.
Un ne jau visas sievietes ir sliktas un nepareizas. Vienkārši, jālūko pēc sev līdzīgas. Ja pašam patīk sēdēt mājās un gruzīties par sievietēm, kuras ir “tur ārā”, jājūko pēc sievietes, kur sēž mājās un gruzās par vīriešiem. Tad varēs mīlīgi pa vakariem sēdēt kopā zem plediņa un gruzīties divītī.

elfu_mazulis  Katram savi hobiji, viens apmeklē teātrus, izstādes, dejas, sporta klubu, cits skatās televizoru, spēlē spēles (online, datorā) un čato oho. Uzbāzties otram ar saviem hobijiem un 100% laika pavadīt kopā ir smacējoši. Pieauguši cilvēki taču. Sen laiks saprast, ka mīlestība ir nevis visur kopā un skatīties nepārtraukt vienam otram acīs, bet papildināt vienam otra trūkumus, skatīties vienā virzienā un lai sakrīt tāds globāls skatījums, kur abi vēlas nokļūt. Kapiņos, pie cita, vai tomēr vēl padzīvot kopā. Nu vajag protams arī kaut ko kopā, bet to var realizēt atrodot kompromisu, tā lai gan megaaktīvajam ir kaut kas, gan slinkajam. Jebkurā gadījumā katram ir jābūt laikam sev un savām izklaidēm, katram tādā vecumā ir vēlami savi draugi ar kuriem kopā kompensēt to, kas otru pusi absolūti neinteresē.

Slikti ir tad, kad otrs sāk šādi piļīt un noniecināt - nafig tev tas vajadzīgs, vēl izglītība, tas teātris, vai otrs, kāpēc tu spēlē tās spēles un sēdi uz dīvāna pēc darba? Tad gan viss - arhīvs atvērts.

Rouzita  Nu ir pilnīgs aptumsums - tikai un vienīgi neapmierinātība un nosodīšana. Man arī bija tā, ka nebija laika sev, kad bērni auga. Tagad ir laiks un es to izmantoju tā, kā man kārojas. Kurš man var to liegt ?!
Nu ja neder tāda, kurai gribas doties dzīvē, meklējiet tādu, kas pienes pie dīvāna čibas...

Rouzita  Kaskaades spriedums, ka cilvēkam vajag 40 gados apstāties un nevajag ne uz kurieni un ne pēc kā tiekties un sniegties, mani patiesi izbrīna. Attīstība notiek visu mūžu. Smadzenes, tāpat kā muskuļi, ir nepārtraukti jānoslogo, jo nenoslogotas tās atrofējas.

Geisha  Japāņi kad aiziet pensijā sāk mācīties svešvalodas, lai smadzenes neatrofējas.
Znots garāžā ņēmās ar autiņu. Pilna garāžā bija ar visiem tiem dzelžiem un fig viņ zin ko. Kā ko var saprast? Es labāk kūkas cepu vai zeķes adu. Katram savs. Viņš aukstajā garāžā strādā ar siltam zeķītēm kājās. Ienāk mājās, bet te viņu sagaida pupiņzupiņa, karbonādīte, salātiņi, sēņu mērcīte ar vārītu kartupelīti. Un visam pa virsu maizes zupiņa ar putukrējumu.

Cienījamais autor, ja tev patīk neko nedarīt tad tā arī dari.

Chris, mīlulīt, es bērnus audzināju ar prieku. Ļoti tagad nožēloju, ka nedzemdēju vēl vienu bērniņu. Bet Tev to nesaprast.

mikse  Vajag ne tikai aizkavēties jaunībā, bet pat bērnībā! Jēzus teica, esiet kā bērni. Domāts ar tieksmi izzināt pasauli, mācīties, izjautāt, aizvien pilnveidot zināšanas, bet tai pašā laikā palikt nevainīgiem savos darbos. Pie kam, tas aizkavējot arī novecošanos, starp citu.

Karmensita  Otru nosaukt par gaisagrābsli viegli, bet kas esi tu pats, ja atļaujies tiesāt? (02:33)

Kaskaade  Rouzita. ja cilvēks līdz 40+ jau nav izvedojies par personību, visa tā rosība ap izaugsmi ir tukšvārdība un acu apmāns 😉
Cita lieta, ja cilvēkam vēl ir nerealizēti sapņi vai nesasniegti mērķi...nu tad gan lai darbojas un rosās

Lapsa18  Jūs visi te piemirsàt,ka Latvijà pensija no 65 gadiem,daudzi arī pat līdz 70 gadiem strádá un viņus nedzen prom,jo ir nozares,kur nav to speciàlistu.
Tà ka vakarà abi ir noguruši,viens vai divi -nav nozīmes.Domáju tie koncerti un teàtri un sporta spèles ir labi ka reizi mēnesī.Ja ir spēks un gribēšana,kápēc neapmeklēt dažàdus kursus un deju zàli.Es pati esmu nogurusi no seminàriem un kursiem,labpràt atpūšos radiņu un draugu lokà,spēlèju volejbolu,peldos un slēpoju,riteņoju ,kad uznák vèlme.Aktīvi cilvēki ir pozitīvi un atvērti,priecàsimies par viņiem!

Piparkuka  Nu- tās, kas visu ko dara, jaunībā un vēlāk ir bijušas mājās- bērni, tad darbi, nekādas dejas vai kafejnīcas- nekas daudz nav bijis. Tāpēc tagad, kad bērni lieli, pašas pašapzinīgas, dažādas iespējas visapkārt- visu ko var beidzot darīt! Un savam priekam- ceļot, kino, teātri, kafejnīcas, izklaides, dabas utt utt utt...
Tāpēc jau saka, ka dzīve sākas apm. pēc 40:)
kaut kad +/- tad tu sāc izjust dzīvi- baudīt visu!

Piparkuka  P.S. Jaunība cilvēkam ir visu laiku! Tikko smuki viena daktere teica- jaunieši pēc 50;)

Letija  Pašizglītošanās ir iespējama arī lasot.
Kursiem saku - nē. Kādreiz daži bija - valodu. Nevarētu teikt, ka mācīšanas metodes man tur patika.
Ārprātā daudz tie kursi savairojušies, jēgu tiešām tajos nesaskatu!
Kas nu kuram, man - daba šķiet tā skaistākā, ne sēdēšana kursos.
Ceļojumi - pilnīga nepatika pret "iecienītajiem tūristu galamērķiem". Un nevaru iedomāties ceļošanu tūristu grupā!
Visi pārējie ceļojumi ir un būs vēlami, gaidīti un sagaidīti!

Rouzita  Kaskaade
Interpretācijas par to, kas ir personība, ir ļoti plašas. Tas, ko nozīmē personība 20 gados atšķiras no tā , kāda personības iezīmes ir 40. Un arī tālāk, pēc 40 notiek kvalitatīvas izmaiņas un nobriešana. Ne visiem 40 gados ir sasniegtas virsotnes, tā ka nevajag aprimt un pagrimt.

Chris1986  nu, katrs jau to laiku kkādi pavada stāvot rindā pēc nāves. Visi ceļi ved, tā teikt, uz Romu

Daiga19811  Tikai tas, kuram nekas cits neinteresē kā tikai sēdēt dīvānā vakaru no vakara un spaidīt TV pulti ,spēj nosaukt sievieti par vēja slotām un gaisagrābslēm...Stulbs uzskats, ka ja es dodos uz teātri, kino, vai nezkur vēl - es eju meklēties..Kurš ir paziņojis, ka interešu un zināšanu paplašināšana , kas neaprobežojas ar tv pāraižu skatīšanos ir domāta tikai līdz 40? Uzskatu, ka katrs var izvēlēties kā pavadīt savu brīvo laiku - sēdēt dīvānā un skatīties Tv vai darīt jebko citu un neviens tāpēc nav labāks vai sliktāks.Katrs tak dzīvo tā kā grib un var un tāpēc nevajag nosodīt citus, ja citu viedoklis ar jūsējo nesakrīt.

Geisha  Ir cilvēki kuri pat 80 gados jūtas kā jaunieši. Viņiem interesē viss. Viņi iet, dara, darbojas. Vācijā ir viens onka kurš savos 90 gados māca bērniem peldēt. Un kāpēc gan ne?
Ir cilvēki kuri jau savos 20 gados ir ka veci veči. Pereli baidās noraut no dīvāna - guļ, rij un pukst cik viss ir slikti. Nodzeras vai nonarkojas.
Tā ka katram savs.

vilx  Kā Geiša zin, ka man bija mopēds "Rīga" un tad "Moskvičs"?

Kurts69  es neteiktu, ka esmu baigi aktīvs, bet brīva laikam man nav vispār. Drīzāk izbrīna tie, kam tas laiks atrodas.

elsa  Nja, koka mētelis tādiem sveicienu sūta, kas vakaros guļ gultā un kuli kasa par neko citu neinteresējoties.
Es daru tikai to, kas man patīk. Un ja man tas patīk, tad mājās sēdošs tēviņš man nav vajadzīgs.

Lobo1  Jā, kad esi nomaucies līdz nullei, prāts tā vien nesas uz sporta zāli, dejugrīdu vai kādiem kursiem. Pat ēst nevaru, kā nesas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu