Aizkaveejushies jauniibaa?

Biezhi sievietes paarmet viirieshiem par kuutrumu..slinkumu..seedeeshanu pie diivaana..pretstataa sievietes..vismaz portaala sievietes muuziigi kautkur skrien..izgliitojas.piedalaas.celjo utt..bet tas varbut ir iemesls kaapeec esat vienas? Viirieshi taadi tuseetaaji ir jauniibaa.. brieduma daudz pragmatiskaaki.piezemeetaaki..portaala sievieteem..taam aktiivajaam varu ieteikt vakarā oastaigaat pa riigas centru..vieni jaunueshi..nu nav tur piecdesmitgadnieki..viss dziivee redzeets jau.viss piedziivots...laiks taa kaa mieriigaakiem buut..taas mieriigaas sievietes visas pie vietas..briivas .taas kuras mekleejas ir taas veeja slotas aciimredzot.un taapeec vienas.jo neviens vecis neskraidius vajaros peec darba pa deju kursiem teaatriem.vai muzejiem

Blanche  cik kategoriski viedokļi! "apkārtskrējēja man nav vajadzīga" "mājās sēdētājs man nav vajadzīgs" Jums, ko ir 13 gadi, ka kopābūšana balstās uz kopīgiem hobijiem? Sievišķīgai sievietei un vīrišķīgam vīrietim tie nesakritīs.
man patīk tālākizglītoties kursos, bet nav nekas pretim pret vīrieti "dīvānā sēdētāju". apsolu, ka viņa gastronomiskās intereses no maniem kursiem necietīs...ja viņš vispār būs tā vērts, lai mēs būtu kopā, protams.
Geisha-vīrs tevi nemīlēja un jau par pirmo bērnu piļīja? ((

antarktida  Sava loģika tajā ir.:) tikai secinājums nepareizs. Veči jaunībā iztrakojušies, tagad aknas nodzēruši kvern pie TV un vaid. Sievietēm toreiz bija jābūt tām prātīgajām. Tagad bērni izauguši, veselība laba, gribās bizot, būt laimīgām.

Rudite  Manuprāt vienreiz vajadzētu beigt tos sieviešu un viriešu kariņus savā starpā!
Sieviete un vīrietis papildina viens otru...itin visā ...nav sliktie un sliktās...ir tikai nesaprašanās starp dzimumiem,viņu vēlmēm un gribēšanām...dusmas un aizvainojums,kad nav saprašanās starp dzimumiem..
Bet to visu var veikt un paveitk tikai Jus paši!!!

Kvarta  rudīt, ej dirst, tu esi stulba.

Blanche  jā, es zinu rudīti, zeltrace jobanā, tagad maisīsies pa mūsu klubiņu? Ārā!!!

burleska  Nesen izlasīju domu- sievietei vajag, lai ar vīrieti ir interesanti, vīrietim- lai ar sievieti ir ērti. Vīrietis grib, lai sieviete aliņu pienes, kad viņš TV skatās, sieviete tajā pašā laikā grib, lai ar vīrieti varētu kaut ko kopā pasākt, ne tikai pie TV žāvāties. Var jau pienest aliņu un pati uz jogu, teiksim, doties :) Atnāks atpakaļ, vīrietis pat nebūs pamanījis, ka prom bijusi :)

Piparkuka  mjā, tas, ko burleska saka, ir diezgan traki.
Jo diezgan un diezgan bieži ir tā, ka sievietei patīk viskautkas, taču vīrietis vairāk ir vienvirziena cilvēks.
Nu kaut vai- pusnaktī braukt uz jūru. Vai nodarboties ar seksu siena kaudzē (upē, pļavā, jebkur citur). Vai- aizbraukt paēst uz Liepāju. Vai- aizbraukt pēc āboliem uz Limbažiem.
Nu jebkautkādas idejas:)
Uz jebko no šā ir vīrieši (vairākums!), kas teiks- nu nē, priekš kam, ko tik tālu, tas taču dārgi sanāk utt utt.

Labi, ja ir cilvēks, ar kuru sakrīt daudzkas! Idejas. Un vēl ne jaunībā, bet vecākiem esot.

burleska  Ha, tracer, ieskrējies... Liepājas brauciens un pusdienas- nu gan tēriņu kalngals :D Ja vīrietim sliktāk ar naudu, ne tikai to esmu palīdzējusi apmaksāt :) A d...š tie veči, kam pat kafijai nepietiek, un tad nu sev attaisnojumus meklē, sievietes noliekot :P

Kaskaade  Hihi, nu es arī 100x padomātu, pirms braukt par savu naudu uz liepāju paēst 😄

preilene  tracer, par to braukšanu uz liepāju, nespried pēc sevis. Ja gribētu satikt cilvēku, tad brauktu daudzi. Ja otru negrib satikt, tad, protams, nav jēgas braukt – ja vien pats negrib liepāju apskatīt un tad, pie reizes, ja sanāk, tad satikt to otru. Daudzi cilvēki braukā apkārt pa pasauli, lai satiktu to otru un to dara par savu naudu un neraud par to.
Tāpēc jautājums ir tikai par to – cik ļoti es gribu satikt to otru.

Piparkuka  Tu jocīgs esi, tracer??!!
Es ik pa laikam braucu, ēdu uz visām Latvijas pusēm.
Pati.
Tā ka nevajag!..... skopulis:) kārtējais.
Plus vēl es dažreiz palieku viesnīcās un tml!

Piparkuka  (un ne lai satiktu kādu- vienkārši, sava prieka un baudas un izklaides pēc!) Mums taču tagad ir arī koncertzāles- Rēzekne, Liepāja (+ kolosālākais teātris), Valmiera teātris, Cēsis.
Un Ventspils, Liepāja, Užava (meži pie jūras), Jūrkalne, Rauna (jauns atklājums pagājušovasar)- visur var aizbraukt vienkārši tāpat, paēst, pastaigāties.....

Blanche  nē, nu man jau patīk. vienu oho babuli pasūta, un vēl 3 to uztver personīgi.)) tak lai iet d
Vajag mācēt cilvēkus atlaist, teica gruzīns, turēdams sievasmāti.
garastāvokli uzlabo tas, ka neizvēlētajai dāmītei ir visas iespējas atrast saistošāku exemplāru par Mr X, bet viņam nabagam vieni recipienti brunčos apkārt.

jokdaris  Ja humoram,tad ir arī otrādāk,kad tu pats diezgan aktīvi ar viskautko ņemies un kad esi sasniedzis tā teikt,aktīvisma virsotnes,tieši izejot no pieņēmuma,ka sievietēm nepatīk uz dīvāna sēdētāji,tad atkal visas sievietes,tik izdzirdot vārdu telts un no domas,ka nedod dievs tur būs kāda nakts jāpavada,masveidā ģībonī pļukš gāžās...D;D;D.,ja savādāk,tad anketā raksta,ka vajag sportisku vīrieti,kam patīk aktīvs dzīvesveids,bet kad piedāvā,ok;-laižam pārgājienā,vai ar ričuku kādu maršrutu izlaist,vai ar laivu pa Gauju,tad izrādās,ka vienīgās aktivitātes,ko reāli var ir puķu dobe...D;D;D;,no kā iziet,ka ir diezgan liela sieviešu daļa,kas diezgan miglaini nojauš,ko pašas īsti grib,jeb kā saka senie gudrie;-tad esi uzmanīgs ar savām vēlmēm,jo vari arī saņemt tieši to ko lūdzi un ja pirms tam neaizdomāsies,vai tas ir tiešām tas ko tev vajag...!!!

Kaskaade  Humors humoram, bet bez komforta vairs nekā. Nespēju iedomāties telti, odus, sajūtu ka visi pa visurieni rāpo, aukstu ūdeni zobiem, sejai, matiem un ne tikai..izmirkušas, mitras un aukstas drēbes.nop, negribu vairs, ne saullēktus, ne saulrietus laivā, plostā vai teltī...es ziniet, mīlu puķudobi siltā mīkstā pledā ar tikko vārītu karstu kafijas tasi rokā un tikko karstā dušā mazgātiem matiem 😉

jokdaris  Kaskādei;-normāls vecis(es gan sevi pie īsti normālajiem nepieskaitu D;D;D),taču vismaz apmēram saprot,kas tas ir par brīnumu,sieviete un ar to rēķinās,telts,tas ir,vasara,ideāls laiks,kempings,kur ir pieejamas tādas ērtības,kā tualete,karstais ūdens utt.,utp,teltī piepūšamais matracis,sega un spilveni,kā arī saliekamie krēsli saulesrieta baudīšanai,pie mūsu +30 vasarā,pret odiem ir līdzekļi,tā ka sēdi pie ugunskura un baudi vasaras vakaru,laivas,tas ir ar autiņu atved,ieceļ izvēlētā upē un brauc,kempingā izcelies un nakšņo pēc vēlēšanās,ja ir vairāku dienu izbrauciens ar nakšņošanu bez ērtībām,tad sievietes ņem līdzi tikai,ja pašas grib,ričuks un pārgājieni tāpat,tas nav izdzīvošanas kurss,bet patīkamā ar lietderīgo apvienošana,ja ar humoru par puķu dobēm,tad nekā personiska,bet visu skaisto vasaru notupēt puķu dobē...,katrā ziņā tas nav priekš manis...D;D;D!!!

Gajputns  Piekrītu par tām hiperaktīvajām, kuram visur jāskrien un jālien (daudzām gan tas ir tikai teorētiski, līdz praksei netiek) - tādas ir vajadzīgas ja nu vienīgai tikai vienas nakts izklaidei.

Bet nepiekrītu, ka vīrieši negrib iet uz teātri, paceļot u.tt. Grib! Nu labi, ne visi, bet daži noteikti!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu