Kas nu kuram/kurai traucē iepazīties?

Dāmām parasti problēma tāda ka kungi par maz pelna vai nav pietiekoši izglītoti vai vrb pārāk perversi-par ātru seksu piedāvā.Kungiem atkal traucē dāmu svars vai vecums.(tas viss spriežot pēc jūsu pašu tēmām un viedokļiem)
Tikmēr citi dzīvo laimīgi ar savām otrajām pusēm-bagātām,nabagām,resnām,tievām,vecām,jaunām jo laikam izvēlējās viņus pēc pavisam citiem kritērijiem.Tad kādi ir tie pareizie kritēriji pēc kā vajadzētu izvēleties?Un kādos kritērijos paši ietilpstat?

Ievinjata  Dzīves piereredze varētu būt atšķirīga, bet svarīgas kopīgas intereses, lai ir par ko parunāt. Ļoti svarīga iekšējā inteliģence un arī tas kā cilvēks sevi nes uz āru. Bet kopā ar visu iepriekšminēto - laba humora sajūta, lai prastu vismaz pāris reizes dienā mani sasmīdināt!

ube  Izglītībai formāli nav nozīmes. Tomēr ir krietni lielāka iespēja, ka izglītots vīrietis nerakstīs -kuni gribi? - vai jaunāki patīk? -skaips tev ir? ...un vēl trakākas lietas.

Geisha  Es nēesmu ņemama . Ja arī kāds mani dabūs savā mājā tad nekādas garantijas nav, ka nepazudīšu kā rīta migla. Droši vien, ka man jau pietiek piedzīvojumu. Pusdienas varu gatavot bērniem un mazbērniem.

Keel  Interesanti bērni Geišai, kuriem , kaut pašiem bērni, jāgatavo ēst :)

Paši nespēj?

Jurijs__57  20:28 - "-skaips tev ir?" ah, kāds trakais jautājums l šausmas !!!

jurks  Viss ir gaužām vienkārši!! Lai labāk saprast, jāpiemeklē līdzību! Šo tēmu varētu salīdzināt ar šīs pasaules rašanos- proti- pirms visiem sākumiem viss sākās ar matēriju un antimatēriju- divas pasaules, kad tās satikās notika reakcija- viena otru nihelēja, bet palika arī pārpalikums pēc šīs reakcijas- matērija, kas tad arī ir mūsu materiālā pasaule- tie tad arī esam mēs, kā pārpalikums pēc visiem veiksmīgajiem savienojumiem! Tālāk katrs var turpināt pēc sava prāta iztēles!

Jurijs__57  bāro bērnus, pēc tam mazbērnus, pēc tam, no pēdējiem spēkiem, mazmazbērnus, cerībā, ka viss šis bārs baros pašu barotāju kad barotājai vairs nepaliks spēka no vecuma un slimībām, un ka viņi nenodos tagad viņu apūpes mājā

Letija  Keel, nepārsteidzi - gaidīju jau kādu miljonāru pieminam!
Protams, viņš nav vienīgais - arī Latvijā ir (par Brensona izglītību neesmu gan interesējusies!).

Jo......
Nekas nav 100procentīgi, protams, bet visas savas dzīves garumā šāds secinājums (izrietošs no objektīviem rādītājiem) ir radies.
Un nevajag jaukt - var būt labi kaimiņi, kolosāla friziere, ar izcilām komunikācijas spējām apveltīta pārdevēja vai savā darbā perfekts santehniķis un celtnieks, bet ikdienā un kopdzīvē kopā iet ar šo cilvēku negribētu, jo.......tēmas, sarunas, lietu sapratne būs atšķirīgas, iespējams, varbūt trūks kaut kāda augstāka lidojuma un.......galu galā Ube (20:28) labi uzrakstīja - kaut vai šāds aspekts.

P.S. Tā kā - problēmas jau nav - katram savs, kas patīk, kas nē.

siikaa16  Sevis pasargāšana. Nevēlos tik sāpināta, tādēļ neiepazīstos.

Jurijs__57  ne 1 ne no 1 neko nevajag : nav vajadzības = nav attiecības

Jurijs__57  krievi teica : nužda zastavit soplivogo celovatj :)

Piparkuka  Jurij- neliks gan...

Blanche  Traucē abu pušu anonimitāte. Nu nepiestāv pilngadīgiem cilvēkiem iet iepazīties ar mikimauša masku sejas vietā! Labāk izvēlos kandidātu ar mazāk fīčām, bet godīgu piedāvājumu. Drīkst būt arī virtuālā vidē, bet-godīgs piedāvājums no biznesa e-pasta. Izglītība gan nav svarīga. Palasiet statistiku, cik % vīriešu LV pabeidz studijas.Kā teikts anekdotē-gudrs vīrietis un stulba sieviete-vientuļā māte, bet gudra sieviete un stulbs vīrietis-normāla ģimene. Par tiem kg un cm ir tā...mierīgi var iepatikties pat cilvēks ar kādu fizisku kaiti, bet pamēģiniet iemīlēt debīliķi! (narcisu, egoistu, sociopātu) Nesanāks.

Epifanija  Pārāk daudz cilvēki pievēršas ārienei un nespēj saskatīt būtiskas un svarīgas lietas, lai uzsāktu veselīgas attiecības, pārsvarā visi cenšas uzfrišināt ārieni, aizmirstot, ka āriene ir pakļauta laika zobam un lai pastāvētu attiecības ar to ir gaužām par maz, tas ir tikai tēls, bet cilvēku izvēlas pēc sev līdzīgā.. nemeklējiet ar acīm, meklējiet ar sirdi, tā nepievils!

Kvarta  nu tad meklē ar sirdi, Epifānij, kas tev liedz. Turpināsies nākotnē zemākā kvalitātē kā jau vairums skaisto cilvēku.

Dzirkstele_  Es vērtēju cilvēku nevis pēc kg, garuma, veselības, bet pašu saturu. Iedomīgajiem ciklētājiem parādu durvis. Nejaukt tupumu un prastumu. Vienkāršība, pacietība, saturētība valodā, uzvedībā. Kas te minēja ka ar augstāko izgl. mēdz būt totālie auni, diemžēl arī man tik slikta pieredze ir. Viņiem ir sava līmeņa sievietes jāmeklē. Nedrīkst teikt par visiem, pieminu tikai savu pieredzi.

Iwillneverforget  Kā viens ... teica, kas man bučot sejas "špaktelējumu" , nošmiņķētu ar ķermeņa krēmu un ēstu lūpukrāsu? :D

Asenizators  Visām jābūt pa gostiem. Kaut gan nav riktīg.
Sivenmātei a´ piecpatsmt gad jaunāk onkul i´ pieņemam, bet vepris nedrīkst to atļauties.

Lobo1  Es vēl spēju saprast vēlmi pēc 1200 ienākumiem, bet par augstāko gan piekrītu Keel. Tas absolūti nav rādītājs. Es tā īsti pat ne vienu ar augstāko nepazīstu, lai varētu teikt, ka viņam ir augstāks intelekts, bet ja jau preislīstē rakstīts 1200 un augstākā, es to akceptēju un kundzei neuzbāžos ar savu niecību.

Kaskaade  Da labi, ikkatrs celtnieks, kurš nav pa lampām metējs, 1200 mierīgi mēnesī var nopelnīt...stāsts jau nav par rubļiem, bet vīrieša spējām pie tiem tikt

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu