Kas nu kuram/kurai traucē iepazīties?

Dāmām parasti problēma tāda ka kungi par maz pelna vai nav pietiekoši izglītoti vai vrb pārāk perversi-par ātru seksu piedāvā.Kungiem atkal traucē dāmu svars vai vecums.(tas viss spriežot pēc jūsu pašu tēmām un viedokļiem)
Tikmēr citi dzīvo laimīgi ar savām otrajām pusēm-bagātām,nabagām,resnām,tievām,vecām,jaunām jo laikam izvēlējās viņus pēc pavisam citiem kritērijiem.Tad kādi ir tie pareizie kritēriji pēc kā vajadzētu izvēleties?Un kādos kritērijos paši ietilpstat?

Lobo1  Da labi! Ārpus Rīgas esi bijusi?

Kaskaade  A kas tevi tur ārpus Rīgas? Vai nu turpini dzīvot ar sievu un ģimeni ārpus Rīgas vai arī meklē ienākumus, lai var izdzīvot Rīgā

Geisha  Kell, un kāpēc gan es nevarētu sagatavot pusdienas saviem bērniem un mazbērniem. Es to daru ar prieku. Bez tam es virtuvē mazdēliem pamācu kaut ko ēdamu sagatavot. Laiks ātri skrien un drīz jau mazdēls omleti ceps kādai savai sirds dāmītei. Pat trīsgadniekam ļauju līst mīklā un palīdzēt gatavot kādu kūku vai pīrāgu. Bērnam prieks un pašiem jautri.

Par vīriešiem. Vīrieši atnāk un aiziet, bet bērni paliek. Bez tam bērni ir mana miesa un asinis. Esmu gan mīlēta, gan arī pati esmu mīlējusi. Es zinu kā ir lidot ar mīlas spārniem, kā ir sirdij trīsot mīļo gaidīt, kāda ir kaisle. Nežēlīgi sāpīgi ir skatīties kā cilvēks grimst, visiem spēkiem par viņu cīnīties un tomēr ļaut nogrimt, lai paliktu dzīva bērnu dēļ. Tāda mīlestība ir tikai vienu reizi. Ko man tagad var piedāvāt vīrietis? Klausīties kāds viņam bija pirmais autiņš, kāds bija dzīvoklis un kā viņš visu to padirsa? A man ta kas no tā?

AivarsN  Pelnīt vairāk, lai varētu dzīvot Rīgā? Vai kāds var loģiski izskaidrot,kur tas kaifs,dzīvot tajā burzmā,piesārņojumā,kā cietuma kamerā? Mani nekādas bagātības neiekārdinātu mainīt dabu,plašumus un brīvību pret to žurku midzeni. Sievietēm jau laikam ģenētiski iesēdusies tieksme dzīvot apmetnē, dēļ iedomātas drošības,viņām vien zināmām ērtībām un galvenais, vienmēr ir iespēja paklačoties. Vīriešu gēnos ir mednieks,spēcīga saikne ar dabu un paradums nerunāt neko lieku, lai neaizbiedētu medījumu. Vīrieši savām sievietēm bija pacietīgi klausītāji,jo pēc nogurdinošas dienas,zvilnot uz iemīļotās lāčādas un veroties pavarda liesmās,sievietes nebeidzamā čalošana bija kā brīnišķīga relaksējoša mūzika,pat neiedziļinoties teiktajā. Jā,toreiz nebija ne datora,ne televizora ar hokeju, futbolu,gonkām un politiku. Un jā,nebija arī sieviešu žurnālu,seriālu un modes standartu. Kas viņiem toreiz varēja traucēt pilnai laimei?

Kaskaade  Un kur kaifs dzīvot provincē, kur katrs raibais suns par tevi zin vairāk, neka tu pats par sevi? Vienas un tās pašas sejas gadu gadiem, vieni un tie paši stāsti un gaudas. Purvs, krč...tenkas, intrigas un beznākotnes sajūta

anis  Mani gan interesē pat laba paziņas dzīvesstāsts-vieglāk izprast dažādas situācijas,vārdos neizteiktās domas,arī prognozēt. Iepazīties gan nekas netraucē-tik viss nostājas savās vietās ar laiku.

Lobo1  Kaskaade 1 A kas tevi tur ārpus Rīgas? Bļin, ir gan dažas dieviņš ar intelektu apveltījis. Kā Tu to iedomājies, ka visa Latvija Rīgā salīdīs? Kursabiedrs man nesen piedāvāja darbu Rīgā savā firmā un tad es sāku rēķināt un rezultāts bija- mani dzīves apstākļi katastrofāli pazemināsies. Tā ka kulies vien pati pa savu Rīgu!

Kaskaade  A ko tu nervozē, m? Izej ārā, ieelpo dziļi 😉
Dieviņš mani apveltījis pilnībā ar visu! Aleluja!!
Ntak ideāli, ja tev komfortablai dzīvei provincē ienākumi ir pietiekami. Par ko cepiens? Teicu, ka Rīgā 1200 mierīgi var nopelnīt, ja rokas no irsas neaug.

Epifanija  Ja cilvēkam nav sirds, tad nebūs arī viņam attiecību, būs tikai vienas nakts sakari, esat tam gatavi!

Floriana  Man nekas netraucē ne iepzīties, ne ko vairāk sadarīt! :) Bet nu bez patikas gan nekā nesanāks.

preilene  Vienīgais, kas varētu traucēt iepazīties, ir slinkums. Vēl arī ierobežotais laiks - jo tomēr to stundu diennaktī ir tik, cik ir. Bet tā, ja neskatās uz šiem diviem traucēkļiem, var iepazīties uz vella paraušanu - nepārtraukti.

Keel  Preilene- var jau iepazīties... ja vien nav ko citu darīt. Te jau izfiltrējas tie kritēriji mazliet un problēma, ka daudz kas tiek slēpts. Ja saraksties ar sievieti, kaut kā ieej tajā procesā...nonāc līdz randiņam un mašīnā iekāpj pavisam cits cilvēks, kā bildē? Kas tas tāds par piii vispār ir? Tad ir precētās, tad ne tās, kas bildē, tad tādas, kurām vajag saraksti mēnešiem...
Tad saproti- pilnīgā bezjēga, visā šitajā pūznī ko spēt satikt. Meli, izlikšanās, slēpšanās ...kaut kādā mirklī vnk piegriežas tas viss un tad te var ienākt, palūkoties uz šo visu no malas un pasmaidīt par...khm, ´´princesēm´´ .

Jautaajums  keel, man tikko bija rands ar precētu. Izbaudīju uz pilnu klapi, mozgas nepiļī. Tagad sapratu, ka ir vērts ar tādām tikties. Lai ir dažādas. Sievu nemeklēju. Gribu padauzīties . Princeses lai iet nahren.

SmalkaisStils  "Jautājums" ir standarta oho vīrietis ar tādu žargonu, domāšanas veidu un vērtību sistēmu ! Degradācija ,prastums un zems intelekts. saderam ka vidējā speciālā izglītība vai pamatskola.

Piparkuka  ārprāts, Kaskāde!
Lauki jau ir arī: sava māja, sava zeme, savi koki, savi rīti/vakari, savs lietus, putni, sava izvēle darīt/nedarīt, sava zāle, puķes, āboli!
Mīlu Rīgu un esmu laimīga, ka te piedzimu, taču lauki un sava māja (tikai ne daudzdzīvokļu mājā un tml.) ir kas pilnīgi cits, kas kolosāls un liela vērtība!
Un ja vēl kādam ir savs mežs! Oi....:)

Jautaajums  SS tas lai tevi neskar, neesi manās interesēs. Un man pie d**sas tavas domas!

Kaskaade  Nu man arī ir tas viss, ieskaitot mežu, un? Tadēļ runāju reāli, nevis putnu treļļus apklausījusies no svaiga gaisa aiz bada sajūtas ļimdama.
Nav perspektīves laukos, un arī naudas tur nav, ne algotas, ne biznesā nopelnāmas.
Bet stāsts tak bija par sievietēm nevis lauku izklaidēm

Keel  13:32 , katram savs, katram savs. Papriecāties un izklaidēties var arī ar neprecētu, kura uzreiz līgavas kleitu neprasa. Un, varu pateikt pēc pieredzes, tas ir daaaudz foršāk. Nav jāslapstās.
Bet nu, katram jau savs .

Keel  Smalkais stils turpina izcelties :D
Lauku tanta, kurai sevi iecēlusi smalkajā stilā un grib būt dāma :D
Bet nu pati jau sevi noliec izsmiekla pozā ar saviem izglītības vērtējumiem jau pirmkārt un pielīdzināšanu Burkas kundzei, kas kā tēls jau ir superīgi labs izsmiekla objekts :)

Mailija  Mani nekāda iepazīšanās vairs neintersē,bet pat ja interesētu tad nu točno ne ar tādu kā Keel.
Muld tik kā kaut kāda tirgus bāba,bet jēgas nekādas.Tādi tipi tikai kaitina un nospļauties kas tur par izglītību vai ienākumiem.Nevienai nevajag nūģi!:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu