Kas nu kuram/kurai traucē iepazīties?

Dāmām parasti problēma tāda ka kungi par maz pelna vai nav pietiekoši izglītoti vai vrb pārāk perversi-par ātru seksu piedāvā.Kungiem atkal traucē dāmu svars vai vecums.(tas viss spriežot pēc jūsu pašu tēmām un viedokļiem)
Tikmēr citi dzīvo laimīgi ar savām otrajām pusēm-bagātām,nabagām,resnām,tievām,vecām,jaunām jo laikam izvēlējās viņus pēc pavisam citiem kritērijiem.Tad kādi ir tie pareizie kritēriji pēc kā vajadzētu izvēleties?Un kādos kritērijos paši ietilpstat?

Keel  Vai nu nūģa statusu var piešķirt pilnīgi anonīma persona ar dīvainas mākslinieces bildi un niku...
Jēgu var izpelnīties jēgpilns partneris.

Flints  "Bumpastiks"! Nav nekādu izvēles "pareizo kritēriju", jo, kas der visiem, īsti neder nevienam. Tavā cienījamā vecumā jau tādas vienkāršas patiesības it kā pieklātos zināt.

Blanche  PA suņu laiks.

Lobo1  Jautājum, tev nešķiet, ka ar precētu ir riskanti to darīt? Viņas vīra dotumus sākumā novērtēji? Un vispār, tā ir necieņas izrādīšana citam vīrietim un par to agri vai vēlu tu saņemsi sodu.

Kvarta  https://www.youtube.com/watch?v=H9w2AVCkMDM

Dzirkstele_  Riktīgs PA suņu laiks, lietains un slapjš ;)

av2  Darbs, jo tas tomeer mums pannem lloti , lloti daudz laika . Peec idejas, jaastraadaa buutu kaadas 4 dienas nedeellaa. Paarejais laiks buutu jaavelta savai privaatajai dziive, cilveeki buutu daudz , daudz laimiigaaki.
Un visiem , viss pietiktu ar tam 4 kaartiigaam , profesionaali notraadaataam darba dienaam. . Ja nebuutu pasaulee jaabaro multimiljardieri. Buutiibaa cilveeki sannem..mazaak , kaa 1/3 dallo , ko iisteniibaa buutu jaasannem. Es runaaju par tiem, kas tiessaam straadaa.
Bet ta jau cita teema....

VeltaOrlova  Kāpēc sieviete nevar palīdzēt iepazīties citai sievietei ar OHO palīdzību?

Dzirkstele_  Av2 zelta vārdi.

VeltaOrlova  Ja ir mīlestība- nav kritēriju, ja nav mīlestības- ir nepārvarami kritēriji. Ir muļķīgi uzskatīt, ka jāmīl tikai jaunās un slaidās sievietes un tikai bagātnieki ar augstāko izglītību. Jāmīl tie cilvēki, kuri spēj atbildēt ar tik pat patiesām jūtām. Varu tikai cerēt, ka sastopoties šie steriotipi izzudīs un atnāks jūtas. Ja vēl jaunu un slaidu sieviešu pietiekami visiem, tad bagātu un izglītotu vīriešu ir milzīgs iztrūkums. Seksu piedāvāt pirms platonisku jūtu rašanās ir galēja necieņa pret visu sieviešu dzimumu. Taču tas labi, ka vīrietis jau pašā sākumā paziņo ka necienīs savu sievieti. Viņam pievilksies tādas, kuras arī pašas neciena sevi - piemērots pāris būs :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu