Dejošana.

Vakar iestājos balles deju kursos,jo kā saprotu,ka skaistais dzimums bez tā nekādi,tad deju pasniedzējs stāstīja gadījumu iz dzīves,kad puisis trīs gadus nodzīvojis ar meiteni un it kā viss ok,bet tad vienā ballē(pats puisis nedejo),meiteni uzlūdzis dejotājs un kārtīgi meiteni izdancinājis,tad nākošajā dienā meitene savākusi mantiņas un aizgājusi pie tā dejotāja,tad jautājums,vai tiešām ir tik traki ar to dejošanu??? Ja humoram,tad pats tur iestājos ar domu,ka ja nu meitenes bez tā nekādi,tad lai kā arī man tas nepatiktu,tad nāksies vien pamocīties un iemācīties...D;D;D!!!

preilene  Dejot ir forši, bet dejošanas prasmes/neprasmes nebūs noteicošās, lai paliktu pie vīrieša vai ietu no viņa prom. Mācoties dejot, iemācīsies atbrīvoties, ieklausīties gan savā ķermenī, gan labāk sajust otru.
Rīgā un pierīgā pašreiz ir daudz deju kursu – salsas, kizombas, tango, bačatas u.c. - katrs var izvēlēties sev tuvāko. Un cilvēki iet un dejo – dažāda vecuma. Un tiem, kas uzskata, ka “īsti veči” nedejo – un kā vēl dejo. Ļoti daudzās nodarbībās vīriešu ir vairāk kā sieviešu.

Letija  Man ļoti patīk, ja dejo skaisti - nu, tā gandrīz profesionāli!
Bet, tā kā nebūtu jau arī normāli, ja lielākajai daļai ļaužu profesija būtu dejotājs, tad uzskatu, ka nekādas akcijas nevienam nekrītas, ja nedejo.

Un labāk lai nedejo, ja nesanāk, piemēram!

Nu, un tā doma par dejošanu kā visai intīmu procesu man šķiet pareiza, vismaz es to tā jūtu un negribētu dejot ar "izdancinātājiem"- draudzeņu vīriem, kaimiņiem, znotiem un vēl citiem radiniekiem.

Paula6  Apsveicu autoru ar šādu drosmīgu soli! Vīrietim iemācīties kaut elementāros dejas soļus (Vīnes un lēno valsi, fokstrotu, tango, varbūt kvikstepu un džaivu) ir ne tikai bonuss attiecību veidošanā, bet arī to noturībā. Deja iemāca vīrietim stāju, ķermeņa un kustību lokanību, spēju saturēt un vadīt sievieti lai deja kļūtu par baudu un atslodzi no ikdienības. Tā palīdz noturēt attiecības, arī ne tik ritmu izjūtošam cilvēkam palīdz to iemācīties, paceļ pašapziņu. Ja sieviete var "lidot" vīrieša rokās, tad viņa "lidos" arī citās jomās, palīdz sajust partneri un atbalstīt viņu arī ne tik labos brīžos. Tomēr virpuļot dejā stingrās vīrieša rokās ir fantastiska bauda!
Piekrītu kokotei par pirmskara virsnieku ballēm, ieviestu šo pamatu apgūšanu arī tagad, varbūt būtu mazāk brutalitātes, bet vairāk vīriešu ar stāju un godaprātu!

Geisha  Bravo, Paula!!!!!

riebekle  Nedejoju, nemaz. Nedziedu arī. Ja dejotu, tad tikai baletu vai vēderdejas. :D

inhema  Nedomāju gan,ka tas kaut kādā veidā pazeminātu vīrieša vērtību.Par piemēru,filma ´´Netīrās dejas´´ ar Sveiziju/lai viņam vieglas smiltis/galvenajā lomā.Vēl -´´Solis augšup´´,vairākos turpinājumos...

Izveele  Dejošanā ir tā burvība, ka sieviete var pilnīgi pakļauties partnerim, protams prasmīgam,
Tā kā uz priekšu, Jokdaris

pon4iks  Nemāku dejot un arī īpaši negribu iemācīties. Bet nez kāpēc bieži uzmācās tie retie dejotāji, kam teorētiski vajadzētu būt uz izķeršanu, to dāmu vidū kas viņus dievina. Un vēl uzmācās ar savu pārliecību, ka ja patīk seks, obligāti jāpatīk dejot.

avenekazene  Labs dejotajs uzsit emocijas, vismaz man noteikti! Tas ir liels prieks izdejoties ar labu deju partneri....

mairita1971  Manā jaunībā jaunieši sanāca kopā tieši lai padejotu.Visi puiši mācēja vismaz valsi.Tagad,biju uzaicināta pasākumā,kur vairākums bija jaunieši.Dejošanu nebija.

Nuvaizini  Tagad pat diskotēkās sēž malā un skatās telefonos

Relita  Vēlējos iemācīties dejot tango, jo tā ir deja, kur valda emocijas, prāts un kaisle, pat aizgāju uz deju kursiem vienā no Rīgas tango skolām.....sludinājums iepriekš solīja, ka partneris būs nodrošināts....kopā sanāca, ka uz 4 sievietēm 1 vīrietis, ko lai saka - bēdīgi....pāris reizes vēl aizgāju, un viss! Bez partnera tur tiešām nav ko darīt! Ja vīrietis vēlas iemācīties dejot: valsi, tango, salsu, tad tas ir apsveicami un prieks par šiem vīriešiem!

Kvarta  Neatceros ballīti, kurā nebūtu nodejojusi vismaz vienu deju. Vajag mācēt:)
Bet vērtējot vīrieti šī īpašība man ir 99. vietā, tāpat kā viņa prasme graciozi vadīt auto vai smīdināt.
Mana vieta viņa dzīvē & viņa izskats-that is that.

Kvarta  un tieši tādā secībā

Pillerina  Malacis!
Savā mazpilsētā sāku iet uz kursiem, a zaj.., nav partneru brīvu, ar ko mācīties. Cik iet, tik iet pāros mācīties.
Tā arī pamīcījos dažas nodarbības bez pāra un pametu, ko tur klukstei vienai darīt.

Tantes laukos jau padomjlaikos teica: ja saskan dancojot ar čali, tad arī gultā ar šo būs baigi labi.
Un vēl tak latviešu joku dziesma par sievu ir: lai ir laiska, lai ir slinka, - ka tik labi danco! (pārējais pofig)

Un dejot pratējs mācēs arī meiteni, dancot nemācēju, tā izdancināt, ka viņai liksies - visu mūžu to pratusi. Tā, lūk.

Blanche  oho hīts ir onkulis, kurš mīlot vienu apprecēja citu, bet to pirmo cerēja iztrāst krūmos, kārtīgi izsmīdinot un izdancinot.
nu, tā mums, sievietēm, tie īstie vērtēšanas kritēriji izkristalizējas. Kā teica klasiķis ostrovskis, tā rūdījās tērauds.

Ellocka  Dejot, valdzināt sievietes (kā arī kā nepakļauties viņu valdzinājumam) PSRS mācīja augstakajā milicijas skolā. Nez vai mūsu laikos kas mainījies..

Blanche  elloockiņ, no kurienes tu zini? mamino zolotci, kuri nevar skolā pievilkšanās vingrinājumus izpildīt tur netika!

Dvinsky  Nez, man dejot nekad nav paticis un ne visai māku (tā normāli māku tikai pēc 2.polša :D), bet tas nekad nav traucējis attiecībās ar pretējo dzimumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu