Dejošana.

Vakar iestājos balles deju kursos,jo kā saprotu,ka skaistais dzimums bez tā nekādi,tad deju pasniedzējs stāstīja gadījumu iz dzīves,kad puisis trīs gadus nodzīvojis ar meiteni un it kā viss ok,bet tad vienā ballē(pats puisis nedejo),meiteni uzlūdzis dejotājs un kārtīgi meiteni izdancinājis,tad nākošajā dienā meitene savākusi mantiņas un aizgājusi pie tā dejotāja,tad jautājums,vai tiešām ir tik traki ar to dejošanu??? Ja humoram,tad pats tur iestājos ar domu,ka ja nu meitenes bez tā nekādi,tad lai kā arī man tas nepatiktu,tad nāksies vien pamocīties un iemācīties...D;D;D!!!

jotuns  Popularitāti meiteņu vidū tas paceļ graujoši :) Bet būs jāiemācās to darīt labi. Tas prasīs laiku, naudu un pacietību. Rezultāti noteikti ir to vērti :)
Protams ir arī citi veidi (reizēm arī vieglāki), kā kļūt populāram :D

Pikerings  Dvinsky un citiem varu piekrist, ka pie sievietes labvēlības var tikt arī bez prasmes dejot, bet vajadzīgs neliels precizējums: vīrietis bez prasmes dejot var tikt tikai pie trešās šķiras sievietēm kuras ir izbrāķētas vai ar zemu likviditāti. Ar vīrieti kurš izdzēris pāris polšus gultai piekritīs tikai sievietes ar palīgskolas izziņu par tās beigšanu. Tāpēc "ērgļiem" der padomāt vai vērts vērt knābjus.

Fiicha  Pareizi dari, ka mācies dejot! Kā sieviete varu teikt, ka vīrietim dejot prasme un prasme uzvesties ir svarīga. Noteikti dotu priekšroku vīrietim, kas mani aizvestu uz elegantu balli un dejā vadītu, nevis tādam, kas vienkārši vestu uz bāru iedzert. Vīrietis, kas dejā pārliecinoši vada, liek man justies sievišķīgai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu