Sarunātās laulības, jeb laulības aiz aprēķina, cilvēki ir laimīgāki vai otrādi – nelaimīgāki?

Fiziskā tieksme, kaislības, romantiskā mīlestība - vai, ja jūs savedīs kaimiņu ļoti cienījamā un slavenā apriņķī pāru savedēja Perditta , kura zina, ko jums vajag un nevajag runāt pretī? Kāpēc jāgaida Mīlestība, ja labi būs ar "ka tikai cilvēks labs" un "zelta rokas, kur vajag"?

DanaL  Nu zinu tādus "ka tik labs cilvēks". Tiešām, cilvēks labs, bet pat ikdienā kopā neesot, krīt uz nerviem - "piļī un piļī" vienu un to pašu plati par neizdarītiem darbiem, par čomu Jāni - kā šim neveicas - utt.

Piparkuka  Protams, ka ir jēga, visnotaļ skaidra- likumība.
Tāpēc jau bērni percas- lai būtu likumīgi abi viens ar otru, lai var radīt bērnus ģimenei. Mīlestība + likumīgs apliecinājums. Viss.

Viss cits nav nekas...:) tā tikai, tipa- draugs ar draudzeni mūža garumā.

leone  Nu,ja tiek piesaukts likums,tad ir vistīrākais aprēķins.:))

amelija  Sarunātas, aprēķins - foršākas, jo nav jūtas. Viss ir izskaitļots, un zin, kas ir kas. Ja ir jūtas, tad jau visādi var būt - i laimīgi, i nelaimīgi.

Geisha  Nav vairs tie laiki kad sievietei skaitījās nepieklājīgi būt bez ģimenes. Nezinu kādām jābūt iekšām, lai gultā baudu sniegtu kādam noļumušam smirdīgam veprim, lai tikai būtu nauda. Es tā nevaru. Man svarīgs ir cilvēks kurš man ir tīkams, tuvs. Bet es jau esmu jocīga, ja nepatīk tad pēdas ātri zib. Nekāda nauda vai nodrošinājums mani nenoturēs. Tikai jūtas. Būs jūtas iešu caur uguni un ūdeni. Nav jūtas? Cepure galvā un prom.

virietis1973  Te ir pilns ar dzīviem,staigājošiem piemēriem "dāmu"paskatā,kuras vēlas laulības aiz aprēķina,ja reiz anketā norādits ka censonim,kurš grib viņu,jāpelna divi tūkstoši.Ko no tā var secināt...tikai to,ka tikai laulībās aiz aprēķina viņas jūtas laimīgas.D

amelija  Diez, kur Geisha ir redzējusi naudīgus, bet smirdīgus veprus?

Virinss  Apreeekina lauliibas ir vistiprakas jo tas tiek pienemtas ar skaidru sapratu, nevis emociju uzpluudaaa! Vispaaar jau cilveeki kuri speej vienoties par jebko izmantojoot praatu ir daudz veiksmiigaaki un dziive nereti labaak iekartojusies! :)

Kaskaade  Nu ko var murgot, ja tas noļimušais smirdīgais vepris forbes top 100iekā būtu, un kā vēl sniegtu baudu, atspērusies to daritu ar smaidu uz lūpām. Riebjas šitās liekulīgās dievgosninas, kuras gultā tikai par lielu mīlu un nekā citādi. Būsim atklātas, tas tādēļ, ka vīnogas ir skābas

Sanntana  Pilnīgi piekrītu Geishai, šodien jebkura sieviete ir spējīga sevi nodrošināt. Nekādi zelta kalni nenoturēs kopā būt , ja nav nekādu jūtu . Vienalga izjuks, apniks un tracinās jebkurš sīkums.

RRAGANA  Kaskaade-šajā aspektā nespried par citām pēc sevis😏 Nu nav visas pērkamas. Nav!

neko  Lai kas sanāktu vajag gan patikšanu, gan sarunāšanu. Jo dzīve tāda - sastāv gan no sajutām gan rēķiniem kas jāmaksā.
Es tiktu ka vienlīdz muļķīgi ir vedot kaut ko tikai uz emocijām vai tikai uz aprēķinu - perspektīvā vajag abus.

Orchia  Naivā Rragana nu gan augstās domās par sevi, domā ka nostāvētu kā aristoteļa piemineklis lielas naudas priekšā. Tak tev nekad nav bijis piedāvājuma ar helihopteru virs singapūras, tādēļ cīsiņš uz alumīnija dakšas saistās ar tīru un mūžīgu mīlestību :D

Geisha  13.42 nezinu kā tev bet man vēmiens nāk, ja lien bučoties kāds kas man riebjas. Es varu pati sev iztiku nopelnīt, lai neļautu kaut kādam gliemezim pa manu ķermeni rāpot un apgramstīt. Nemaz jau nerunājot ka mani kāds drāztu kā lelli. Da purnā iespļaušu, ja cits nekas neatliks. Un tas nekas ja pati dabūšu pretī. Labāk staigāju ar zilu aci nekā klājos zem naudīga vepra.
Bet katrai jau savs.

amelija  Geisha, diez skaists, gudrs, iznesīgs, šarmants un naudīgs, tā kā nesaliekas kopā. Ir tikai smirdīgs un naudīgs, ja ko m? Diez es neesmu nevienu turīgu vīrieti sastapusi, kurš smirdētu. Kā viņi spētu naudu pelnīt, ja cilvēki riebumā no viņiem novērstos - domāju, ka nekā.
Iespējams, ka mēs abas domājām par citādām naudas izteiksmēm - kādai/am turīgs ir pie 25t gadā, bet kādai tāds sākas no 200t gadā.

Orchia  Skaties, tā kura 15:53, zin tev joprojām tādi pionieru vadītājas spriedelējumi par nesavtīgu mīlestību.
Sievietes libido ceļ nevis vīrieša ārējais izskats, bet sajūtas, ko dod konkrētais vīrietis - sajūtu būt sievietei...koptai, skaistai, veselai, atpūtūšai, priecīgai, ar dzirksteli acīs. Ja vīrieties to iespēj ar minimālo algu- nu forši, bet man domāt tam kuram naudas ir pietiekamāk, vieglāk darīt sievieti laimīgu. Un tur nekā kopīga ar ārējo izskatu.

elfu_mazulis  Man draugu lokā ir meitenes, kas staigājot pa muzejiem ģībst laimē un gribētu sev tādu dzīvi, pilī, ar bentliju un nepārtrauktu sabiedrības uzmanību. Un man to nesaprast, jo daudz foršāk ir, kad mājīgs dzīvoklītis vai mājiņa un bitīte, kas maz rij benzīnu un nepiesārņo dabu. Un nedo dies nokļūt sabiedrības uzmanības centrā. Brrr. Bet nu viņām ir visas tiesības ģībt, katram savs.

Nepatīkami ir tas, ka viena puse otrai cenšas uztiept savu viedokli, ka tu tā domā, jo "vīnogas skābas". Tāpēc samērā grūti strīdēties ar dāmām, kurām šķiet, ka visām citām ir jāģībst no helikopteriem un penthausiem. Nu nav...piedodiet.

Par pašu tēmā uzdoto jautājumu, piekrītu neko. Jāsabalansē jūtas un aprēķins. Skrienot pakaļ mīlestībai, neaizmirsti, ka tev ir arī smadzenes. Un otrādāk, rēķinot, kas izdevīgi neaizmirsti, ka tā mīlestība nepatīkamus sīkumus notušēs, a pliks aprēķins diez vai. Tas ir kā ar darbu. Viens par lielu ciparu pacietīs visu, citam svarīgāk ir darbā labi justies, pat ja par mazākām naudiņām.

amelija  Geishai visi naudīgie ir smirdīgi, jo nauda taču smird :D

tracer  Muusdienaas klasisks variants ir kad apreekina lauliibas vienpuseejas.respektiivi sieviete izstukojusi ko varees panemt no izredzeetaa..a shis mulkis skataas acius.tur rocinju.bucas no riita un vakaraa😁Un kad taa gotinja izslaukta..tad pazinjo ceeli ka teaatri vinsh neapmeklee..ka pukes nedaavina utt..taads siikums ka maju uzceelis un beernus izskolojis neder.un slaidi ar kaju pa pakalju..un durvis aizverot cemodaanu izstumjot pa durviim veel piemetina lai alimentus neaizmirst maksaat..un uzkraasojusi luupas ielogojas oho..un gaida kad piekersies naakamais testosterona atkariigais naivulis..luuk taas ir apreekina lauliibas..un taa notiek tuvu simts procentiem

Kaskaade  Tracer 😊, nopietni ir daudz vīriešu no kuriem ir ko paņemt? Tie no kuriem ir ko ņemt, visu uz sievām, matēm un bērniem parrakstījuši, a no pārējiem var paņemt tikai viņu alimentus un nesamaksātis sms kredītus 😂

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu