Sarunātās laulības, jeb laulības aiz aprēķina, cilvēki ir laimīgāki vai otrādi – nelaimīgāki?

Fiziskā tieksme, kaislības, romantiskā mīlestība - vai, ja jūs savedīs kaimiņu ļoti cienījamā un slavenā apriņķī pāru savedēja Perditta , kura zina, ko jums vajag un nevajag runāt pretī? Kāpēc jāgaida Mīlestība, ja labi būs ar "ka tikai cilvēks labs" un "zelta rokas, kur vajag"?

tracer  No jurista viedokla..ja maaja juusu kopiipasums un jums divi beerni.nepilngadiigi..juus domaajat viirietis var majas savu dalju paardot?kaut bijushajai? Nevar..jo ir taads smuks likuminsh ka vinai esot ar diviem beerniem nav jaaatpeerk juusu mājas dalja..ir arii likums ka beerniem vajag dziivesvietu..un de facto viirietis uz ielas..un var tam viurietim buut zemesgraamatas ieraksts ja ir liidziipasnieks..tas viss pie kajas.neviena tiesa neskatiis peec buutiibas.latvijas realitaate

Orchia  Tas no sūdīga jurista viedokļa nevar. Dāvinājumu neviens likums vēl nav atcēlis.

AivarsN  Tā nu tas ir pēc likumdošanas,ka aiz aprēķina var precēties tikai sievietes. Vīrieši var precēties tikai dēļ plikas mīlestības un cerēt,ka sievietes aprēķins paliks nemainīgs.

lovemedo  Vai sieviete var padarīt savu vīru par miljonāru???
-Var, ja vien vīrs ir MILJARDIERIS!

Geisha  Dāmas (16;14 un 18;26) jūs redzat tikai to ko pašas gribat redzēt nevis to kas ir. Es neteicu, ka nauda smird, bet es neliekos gultā par naudu. Man tas ir nepieņemami. Iespējams, ka naudas pelnīšana caur seksu ir jūsu bizness, bet ne mans. Sorry.

av2  Es par naudu negullu...neguleetu. Pat par lloti lielu naudu - nee, jo...vienkaarssi nekaadas love/intimitaates/sex tur nesanaaktu, jo vienkaarssi nu , bln , "nestaav uz visaam", tas viss. Murgi kautkaadi, tas ir, senchi ...."piespriezz tiesa" dziivot ar kaadu tur veceni, nu pzd kautkaads.

Caune  Katram savas patikšanas un prioritātes. Parasti jo skaidrāki finanšu jautājumi attiecībās, jo patīkamākas attiecības.

AivarsN  Galvenais,lai abiem līdzīga izpratne par pārtikušu un laimīgu dzīvi.

Sanntana  OrcHia !
Singapūrā biju pagājušos Ziemassvētkus. !!! Vajag strādāt un pelnīt tik daudz lai sagādātu sev prieku kādu vēlies, un nav vajadzīgs gulēt ar jebkuru tad lai tik apmanksā .

AivarsN  Kad parēķina,cik stundas nopietni jāstrādā,lai aizvestu sievieti uz Singapūru,tad prieka no tā vairs nav nekāda. Tad jau labāk to darbā pavadīto laiku izmantot patīkamāk,bet Ziemassvētkus nosvinēt tepat ģimenes lokā.

RRAGANA  Un kas gan tur Singapūrā tāds? Manā prātā tā tāda samērā sterila, augstceltņu, dārga valsts. Pat nealkstu redzēt. Labāk uz Gruziju aizceļot!🙂

Kaskaade  Nu tepat Mazpisānos jau ar daudz ko redzēt...

Piparkuka  Singapūrā ir viesnīca uz jumta, ar skatu uz visu pilsētu!:) Ideāla vieta. Tieši tur, tieši tajā baseinā un viesnīcā pabūt.
Tas ir viens/viena no tūkstošiem vietu, ko gribētos redzēt.

Kaskaade  Sanntana, būtu bijis labi, ja būtu sekots līdzi sarunas kontekstam...manuprāt singapūra bija minēta saistībā ar iespējām ko sniedz nauda, un visai mazsvarīgi, kā izskatās tas vīrietis, kurš var darīt sievieti laimīgu

AivarsN  Un tik pat mazsvarīgi,kā tas vīrietis pie tās naudas ticis. Lai tikai nepiešuj līdzdalību.😄

Orchia  Bet protams. kopš kuriem ta laikiem sievietei jābāž deguns vīriešu lietās?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu