Nauda?

Kāpēc vīriešiem liekas, ka sievietēm no viņiem vajag tikai naudu?🙂
Vienmēr pārsteidzis tāds vīriešu sašutums, kad viņi stāsta, kā bijušajām sievām vai potenciālajām partnerēm vajag viņu naudu. Pat no tādiem vīriešiem tas dzirdēts, kuriem būtībā nav nemaz tās naudas, tik kāds vecs opelīc vai kāda padomjlaiku sekcija...

Tessa  tie vaimanfrīži ir tikai oho. realaja dziive es tadus nepaziistu.

Epifanija  Tev ir iespēja pierādīt pretējo

Jurijs__57  noteikti 1 : starp miljarderiem nav ne 1 vecpuiša, vai, pareizāk būtu teikt: starp vecpuišiem nav ne 1 miljardera ?

Adelante  Tessa, esmu tādus sastapusi reālajā dzīvē. Pie tam vairākus. Laikam jau man toreiz bija jāgūst kāda mācība.
Kā jau sākuma komentāros rakstīja, tad par naudu un sieviešu naudas kāri runā tie, kuriem nepietiek naudas savām vajadzībām.

Jurijs__57  teicot vissbagātākie cilvēki - buddistu munki : mūsu dzīve, viss kas tajā ietilpst liš ilūzija kas ilgst 1 īsais mirklis

keksene66  Ir divas kategorijas čīkstuļu. Pirmā.....vīrieši, kas pelna (labi, ja vispār pelna)minimālo algu un otrie...….āži, kas savā laikā nogrābuši 15 un jaunākas čikses, pēc laika aplauzās . Pirmajiem sievietes prasība piedalīties kopējā izdevumu segšanā , izsauc sašutumu......tipa, Tev no manis vajag tikai naudu . Otriem...….ak es stulbenis, viņai tak no manis vajadzēja tikai naudu ! Tā ka tā proporcija ir 50/50

Kvarta  Sievietes naudu prasa tāpēc, ka nekā cita laba šiem vīriešiem nav, nu bet dāmas zinot, ka ar vīriešiem nemētājas, dod pēdējo iespēju apliecināt šiem sevi, un šī iespēja ir finansiālas dabas. Tāds mūsdienu mamuts.
Tāpēc vīriešu čīkstēšana par alkatīgajām sievietēm ir aplama. Izdariet secinājumus klusībā un atbilstoši rīkojieties (pārejiet uz ekonomiskāku modeli vai sāciet pelnīt vairāk, lai varētu atļauties ekskluzīvāku modeli, vai ejiet klosterī whatewer) bet nebļaujiet pa pasauli, ka no jums grib naudu.
Ja to darītu vēl kāds jauns skaistulis...bet kā jau augstāk minēju, tiem dod par velti un vēl piemaksā. Ja grib sašņorēt uz pavisam, radiņi sametās pat mājai:))

Chris1986  Njā, tantes galīgi nekritiskas - laikam, grūti sagremot, ka viņām vairs sen kā nav 18, lai pēc viņām kkāds baigi tvīktu un par to vēl naudu maksātu! :D

av2  veel jau vajag, lai plauktinnu pieliek ar...

AivarsN  Nav jau vīrieši tik skopi. Kurš gan necentīsies apgādāt savu mīļoto sievieti un bērnus? Taču nevajag aizmirst to,ka Latvija šobrīd ir viena no neizdevīgākajām vietām Eiropā naudas pelnīšanai. Ja sieviete to negrib saprast un izturās pret savu vīrieti nevis kā mīlošā sieva,bet VID ierēdnis,tad nav ko brīnīties,ka vīrietis sāk protestēt. Daudzi jau tā šodien strādā uz izdegšanas robežas,bet ja tuvākais cilvēks to vēl nenovērtē,tad te arī ir iemesls, kāpēc Latvijā tik daudz pašnāvību un darbā iegūtas invaliditātes. Ne katram vīrietim sirdsapziņa ļauj nodarboties ar augļošanu,izmantošanu,spekulēšanu,krāpšanu un citām žīdu rebēm. Varbūt viņš vienkārši ir īsts cilvēks.

Lobo1  Piekrītu Aivaram. Cik tad ir to lielo pelnītāju Latvijā? Nav tam nekāda, nu vai gandrīz nekāda sakara ar prātaspējām, kā viena otra te uzsver. Ja esi laidis saknes depresīvā regionā un nevari tās tik vienkārši izraut, jo esi pamatīgi ieguldījies, tad ar pelnīšanu tā ir kā ir. Strādāju augsti kvalificētu darbu, par kuru Rīgā maksā vairāk, bet pie mums pat vairs nesola piemest. Lielākā daļa princešu to negrib saprast un tad nu tie, kas nepelna tos 1200 un vairāk, ir lūzeri un muļķi.

multi  Oho dāmas jau šo iedomu tikai pastiprina, katrai otrai anketās sarakstīts, ka vecim jābūt 1-2+k ienākumiem u.tt. Bet realitātē itsevišķi jau esot pusmūžā/ pirmspensijā, tā nauda nenāk tiem vīriešiem, ārpus Rīgas bieži vien tie ir 500 un Rīgā jau ar to 1k daudziem algas nesniedz.

Chris1986  Nu, viss šajā tēmā te oho tēmās ir dzirdēts no dāmām jau 1000 un 1 reizi, mani tik pārsteidz, ka tagad ir pamainījies tas, ka viņas vairs neslēpj aiz cēlām frāzēm to, ka ir pērkamas. Nu tieši kā alu laikos, jo no miljons gadu veciem zemapziņā ieliktiem instinktiem nav iespējams aiziet

uzplanaledus  Skarba realitāte, nekas par brīvu vairs netiek dots :)

Deavids  Paziņo savam Vīrietim, ka tev naudu no viņa nevajag un nevajadzēs, un tava probēma par šo tēmu atrisināta.
Un pēc tam neaizmisrti, to apliecināt ar darbiem.Piemēram: pāris tases kafeinīcā apmaksā tu.

uzplanaledus  Bet vēl pēc tam pasaki, ka naudu tomēr vajadzēs :D

saulite34  Varbūt viņš vienkārši ir īsts cilvēks.[c] Tikai nezin kāpēc tie īstie cilvēki meklē materiāli nodrošinātas ar īpašumiem bagātas sievietes,kamēr paši neko vairāk par čīkstēšanu nevar atļauties.

Chris1986  "Tikai nezin kāpēc tie īstie cilvēki meklē materiāli nodrošinātas ar īpašumiem bagātas sievietes,kamēr paši neko vairāk par čīkstēšanu nevar atļauties." (c)
saulite34 , un ja vīrietis ir stipri turīgāks par sievieti, tad viņai jāsaka vīrietim "nē"?

saulite34  Tas jau ir atkarīgs no turīgā vīrieša,kādu sievieti viņš vēlas sev blakus.

minkus  Nauda jebkurā laikā posmā ir bijusi svarīga,bet pie mūsu Latvijas ekonomikas,kur pakalpojumu, pārtikas cenas aug kā sēnes,netiekam līdzi.Strādā cik gribi vienmēr būs par maz,jo vairāk saņemam,jo vairāk gribam,tas attiecas uz abām pusēm.Tak arī gribam dzīvot šiki un ņemam kredītus vienu pēc otra , pēc tam nezinam kā atmaksāt un gala rezultātā vainojam ka prasa ,vienkārši pārāk daudz gribam.
Te vairums vīriešu čīkst,ka sievietes prasa naudu,bet vai Jūs esat aizdomajušies,kur tā nauda paliek. Jūs tak ar gribat labi paēst,braukt ar labu mašīnu, pīpēt,iedzert un dažs labs izklaidēties,tas viss ar maksā.Protams sievietei ar vajag,jo sieviete ir skaistuma etalons.Ir novērots,ka vīrieši vienmēr noskatās uz skaistām sakoptām sievietēm,bet pašu sievas pelēcīgas.
Vienu vārdu sakot ja ģimenē, attiecībās būs saskaņa,cieņa tad naudas problēmas nevar būt,bet ja nav tad tikai meklē ieganstu šai problēmai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu