Nauda?

Kāpēc vīriešiem liekas, ka sievietēm no viņiem vajag tikai naudu?🙂
Vienmēr pārsteidzis tāds vīriešu sašutums, kad viņi stāsta, kā bijušajām sievām vai potenciālajām partnerēm vajag viņu naudu. Pat no tādiem vīriešiem tas dzirdēts, kuriem būtībā nav nemaz tās naudas, tik kāds vecs opelīc vai kāda padomjlaiku sekcija...

Orchia  Zin kā ar to šiko dzīvi? Pēc vairākiem smagiem aplauzieniem sāc domāt vai man vajag to līzinga bembi, braucienu uz balī vai akrila nagus.

Bet īstenība laikam ir tāda, cilvēkam tomēr ir jāpiebaro savi sapņi un fantāzijas, lai beidzot nolaistos uz zemes un saprastu pasaules kārtību un tās cenu

Kurts69  Attiecību tirgū vairumā gadījumu sieviete ir piedāvājums, bet vīrietis pieprasījums. No tā izriet, ka vīrietis maksā. Ar naudu, mantu, smadzenēm vai nervu sistēmu. katrs atbilstoši savām iespējām.

Piparkuka  Palasot Lobo un palasot multi u.c.- jā, nav visiem tās lielās algas. Un ne jau tas būs noteicošais! Ir jau arī tāda lieta: "veel jau vajag, lai plauktinnu pieliek ar...", kas ir viens no punktiem Nr.1.

Kur nu vēl, ja ir laukos un ir sava raža un tml.
Sievietei ir pilnīgi cits skatījums uz to visu.
Vīrietis varētu nepelnīt pat necik vai ne pārāk daudz (piem., kāds galdnieks namu pārvaldē)), tikai tur pretī tad būtu jābūt daudzkam citam. Dažādām mākām, dažādām izpalīdzībām, īpašai attieksmei, mīlestībai utt.

SmalkaisStils  Katrs pats izvēlas ar ko satiekas un veido attiecības. Nav saprotami tie mocekļi kuri kunkst par naudas prasītājām, bet tajā pašā laikā nepārtrauc ar viņām attiecības .

SmalkaisStils  Agrā jaunībā pazinu puisi kurš teica . Meitenēm tikai naudu, naudu vajag... viņam protams nauda nekad nebija, bija parādos, jo bija azartspēļu atkarīgais .
Raksturā vājš un gļēvs.
Mani vīrieši kuri šādi žēlojas atbaida , jo tas liecina , ka viņš nav īpaši gudrs. Un protams nauda viņam nekad nav jo neprot ar to rīkoties, ne pelnīt.

Piparkuka  Jā.

Laila14  Face control..))..

Labrador  Viņām vajag to , ko var iegūt par naudu. Un par naudu var iegūt gandrīz visu , visam ir sava cena.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu