Kāpēc sieviete aiziet no vīrieša?

Kāpēc sievietes aiziet...no vīriešiem?!?Jo sievietes...ir kā gājputni,kuri aizlido no aukstuma.Viņas aiziet no...vienaldzības,egoisma un tukšuma.Iedomājieties vientuļu ziedu...tukšas un aukstas pasaules vidū,kur no visām pusēm...to saldē un liec pie zemes vēji.Paliekot viena...tukšumā un aukstumā,gala rezultātā...sieviete dos priekšroku...palikt vienai.Vai arī aizies ar to,kura uguns...gan silda,gan apdedzina.Kāds teiks,ka sievietes aiziet no apvainojumiem,asiem vārdiem,fiziskas vardarbības...un jums daļēji būs taisnība.Kāpēc daļēji...jo sievietes var paciest visu...kamēr mīl,kamēr dievina,kamēr jūt pret sevi...kaut niecīgu mīlestības uguntiņu.Viņas visu pacietīs,viņas uz visu pievērs acis un visu uzklausīs...kamēr mīl.Taču pēc tam,kādā saulainā rītā...viņas klusām aizies...pavisam...nepasakot ne vārdu,atstājot to,kuru tik ļoti mīlēja...vienu...guļot.Jo viņa...izvēlējās tădu dzīvi,kādu vēlas dzīvot pati,izvēlējas savu ceļu...nebaidoties no tā,ka varbūt sākumā...to vajadzēs iet vienai...pagaidām...no sākuma!!!

Chris1986  Nu ja, un Pilčeres filmās šajā vietā autores vecuma un resnuma parametru varones dzīvē tagad nejauši uzrodas bagāts, sportisks, saulē iededzis kungs, vēlams, kāds ārsts, ar savu jahtu un neprātīgi iemīlas varonē, visādi aplido viņas skaisto dvēseli, beigās bildina un viņi dzīvo ilgi un laimīgi mūžīgi un trīs dienas!

Geisha  Kungi, jūs aizmirstat ka sieviete nav tāda pati kā vīrieši. Vīrietim viss ir loģiski. Turpretī sieviete tās ir emocijas un erogēnā zona vienā ķermenī. Vai tiešām ir tik grūti šo nabaga emociju kamolu periodiski vienkārši piespiest pie krūts un ļaut tam izbimbāties? Piešmurgulēs ar savām asarām un puņķiem tavu mīļoto kreklu, bet pēc tam pati arī izmazgās un izgludinās. Sodiet sievieti gultā tā, lai viņa no sajūsmas sten un vaid. Un būs jums smaržīga kafija ar pankūkām pienesta gultā. Vai tas ir tik grūti? Vai tomēr neiespējamā misija?

multi  Skaisti skan, bet realitātē viss ir vienkāršāk saucas rutīna. Sāk meklēt apkārt un aiziet pie uz to brīdi interesantā... Sevis mierinājumam izdomā tur par par atsalumu, mīlas uguņiem.

Keel  Geiša- arī sievietei ir jānopelna tā attieksme , lai ļautu izbimbāties. Mūždien ar savām ieks´´ejām problēmām galā notiekošs monstrs nevairos nekādas izpratnes. Plus vēl salasās pārgudros bābiņu žurnālus un ir pavisam superīgs komplekts. Nu jā, un draudzenes , krustmātes utt.

Jānopelna- nav domāts jākļūst verdzenei. Nav jāuztver tieši.Ar iekšējo stāju, attieksmi, cilvēcīgumu. Nu nepietiek ar krūtīm, dibenu un gultu.

Civiks  Ir dažādi gadījumi.Esmu,arī saticis tādas sievietes,kurām patīk,ka viņas sit un rupji izturas,arī krāpj un bieži lieto alkoholu.Tad protams dāma atceras mani un sūta visādas sms,lai braucu pie viņas un,lai viņa pārliecinātos vai nav pieļāvusi kļūdu saraujot attiecības ar mani.Viņai tagad būs 38 gadiņi.Tāpēc tagad esmu palicis tāds,ka nopietnas attiecības negribu,sliktās attiecību pieredzes dēļ.(Man paziņam dāma pameta sīko,ka sīcim vēl nebija gadiņš un mētājas no viena veča pie otra.

Ieva_no_Kurzemes  Katrs gadījums ir īpašs un viena scenārija nekad nav. Tāpat kā katram (gan vīrietim, gan sievietei) ir sava iepriekšējā pieredze, kas lielā mērā nosaka virzību kodzīvē. Jebkurai rīcībai ir savi iemesli, kas dotajā brīdī šķiet pareizāki. Vai tas tā ir patiesībā, to redz pēc laika, kad emocijas ir norimušas. Cik cilvēku, tik atbilžu uz jauājumu - kāpēc.

Bjarka  nenoturējos šoreiz nekomentējot..esmu pārliecināta, ka sieviete attiecībās ir noskaņas radītāja, siltuma uzturētāja, jo viņa ir savā būtībā garīgāka, viņai tas labāk sanāk. Sievietei nekas nav jānopelna, Keel, cilvēki satiekas, iepatīkas viens otram un katrs tais attiecībās kaut iegulda vai materiāli, vai garīgi - kā nu kurš to spēj un saprot (bet ne jau krāj kādus tur bonusus) Ja mēs, sievietes, pārvēršamies par princesēm, kas tik gaida kaut ko: ziedus, dāvanas, vakariņas- visu to, kas ir it kā "norma" mūsu sabiedrībā, čiks vien tur sanāks ja sievietes apspriež ar draudzenēm , kas tik kārtējam ir slikts, nepietiekams, raud par savu smago likteni, jo nav neviena piemērota kandidāta, un no visiem nākas aiziet pa kluso, kamēr viņš guļ, jo nav drosmes uzklausīt no otra cilvēka visu to, kas viņam pietrūkst šais attiecībās.
No auksta pavarda pamazām aiziet tieši vīrieši -, kā teica viena man paziņa - "vīrieši balso ar kājām". Reizēm, manupāt, sievietes apzināti nerada siltumu mājās, lai atbrīvotos no cilvēka, kuru vairs nemīl.
Lai mums visiem izdodas brīvdienās radīt un sasildīties pie kāda iekšēja siltumiņa!

AivarsN  Dalila,bet ja vīrietis visu dienu ir smagi strādājis,vismaz laukos, arī mājās turpina darīt visus smagākos darbus,tad istabā ienācis,viņš bieži vien neko vairāk arī nespēj,kā apsēsties dīvānā. Sievietēm vienmēr naudas par maz,bet kad vīrietis izlicis visu savu enerģiju, lai to sagādātu,viņam vēl pēc smagās darba dienas jāspēj sievu izklaidēt pēc pilnas programmas? Sievietēm algotais darbs parasti neprasa tādu enerģiju. Tāpēc gribas pa vakariem skriet uz dažādām izklaidēm.Ko tad jūs sievietes īsti gribat? Vairāk naudas un labklājības,vai nepārpūlējušos, pilnvērtīgu vīrieti? Visus labumus nevar gribēt. Tiesa gan,pat ja vīrietis nav noguris,bet viņu tikai sagaida ērcīga,piekasīga sieva,kurai nekad neko nevar izdarīt pa prātam,tad vīrietis protestējot var arī nedarīt neko un vienkārši skatīties TV,vai ielīst internetā. Gudras sievietes zina,kā motivēt vīriešus izdarīt jeb ko viņu labā. Bet tās,kuras domā,ka viņām visi labumi pienākas tāpat vien, tikai tāpēc,ka viņas ir sievietes,tās mierīgi var turpināt ganīties oho,jo potenciālie precinieki ar bildinājumiem viņu mieru neapdraudēs.

DaLila  Eh, Aivar, situācijas ir dažādas. Es, piemēram esmu ieguvusi labu izglītību, strādāju pilnu sarba dienu, ne mazāk kā, mļin, vecis, pelnu ļoti pieklājīgi un naudu NEVIENAM nediedelēju. Kāda mārrutka pēc man vēl kāds dīvānā... ghmmmm... gulētājs būtu vel jaapkalpo un viñam čības japienes, ko? :D

Felde  ...ir viriesi,kurus nav par ko cienit! Bet tiessi ssadi tipi sevi vertee visaugstak! Vinniem liekas,ja kaajas bikses,biksees loceklis-tad vinnss ir iists vecis! Un pat nenojauss,ka ir naturaals llurbaks,niikulis un noll bez paloccki! :)

anis  Kādēļ aiziet-nezinu! Ir tik dažādi-neiet,kad dzen,kad ir acīmredzami iemesli atteikties no turpinājuma. Mani izbrīnīja piesauktā rutīna-vai tā nav pasaules stabilitātes pamats. Kā ikdiena. Bet ir taču arī svētku dienas! Tas,kā āliķim-katru dienu svētki! Bet vai viņam ir labi? Toties iedzērājam tās ir patīkamas pārmaiņas... Pēc Ntūkstošās mīlēšanās reizes neiestāsies rutīna? Bet ir jau arī pa "zibens spērienam", Manuprāt visgraujošākā ir necieņa,nevēlēšanās saprast un mainīt nepieņemamo. Un tas mēdz būt arī abpusēji-tad risinās strauji...

lauvina13  Aiziet tad kad neredz vairs attiecību turpinājumu.kad jūti,ka mājās esi tikai bezmaksas kalpone....!

Chris1986  Noteikti vajag izvēlēties tik virtuozu apsaukāšanās meistari kā Feldi! Tas vecumā galā attīstīs arī vīrietī radošumu, kad domās atkal un atkal jaunus vārdus, ka otru apsaukāt, ka skat - beigās no viņa vēl sanāks kāds Tautas vārda mākslinieks - rakstnieks vai dzejnieks!

Felde  Chris,paldies par tavu uzmaniibu! Tiessi par tevi domaaju,kad rakstija komentu.... ak jaa,vel par mavu.... :) Bikses ir! kulaks ir! Nu iisti viireliissi! :)
Zini,kas uztver tekstus burtiski...?-tiessi tie,kam tas kkeras klaat....kas sajuut savu piederiibu tekstam.... Chrissuk,tu esi miillss! :) atklaajies kaa balta lapa...:)

Geisha  Aivarin, nu takš pasaule kustas uz priekšu un sen jau ir izgudroti roboti, mašīnas kuras var ieprogrammēt. Arī malku vari nopirkt jau sacirstu nevis ar pēdējiem spēkiem pats cirst un tad ar ļimstošām trīcošām kājiņām knapi līdz lievenim tikt. Viss. Pļurkt. Tu esi kā sivēntiņa balons Vinija Pūkā. Protams, ka sievietei ir vajadzīgs vīrietis lauva gultā, kurš viņu izmīlēs tā ka sieviete nākošā rītā dušā dziedās. Lai vīrietis savus spēkus varētu gudri sadalīt ir nepieciešama galva ar kuru varētu ik pa brīdim domāt ne tikai kur uzlikt ķepku.

Blanche  Suns, kas rej, nekož un sievele, kas šādi publiski spiež uz morālo turēsies kā pielipusi, varu derēt uz 5tk.

Tessa  vispar, es nevaretu iedomaties Geišas aprakstiito situaciju. ar punjkjiem, asaram, emociju vetru. tas man škjiet tik muljkjiigi, cik vien var but, dziivot uz emocijam. raudajusi es esmu kadreiz, ja-no želuma pret veciem cilvekiem vai dziivniekiem. Delj ka vel vajag raudat? nu ta, no sirc. kaut gan, ko es vairs tur maciišos vecumgala.
par to sesku ar. seskam vispar jabut feinam, nevis reizi gada gulta samurčkata, balss pazudusi, un pec tam pankukas no riita. wtf? nafik tad vispar sajiet kopa, kad berni jau lieli?

savukart škjiršanas iemesls katram ir savs, un nekad ta nenotiek, ka bac un viss. parasti gadus paris attieciibas cenšas glabt, vismaz viens, ja nevar, tad nav verts.
par daudzpunktiem es pievienojos paris damam iepriekš, tizli izskatas. U menja vsjo.

Lobo1  Vo! Geišai tipiska sieviešu domāšana- vari nopirkt. Mīlīt, ja tavs vīrietis visu pirks, nevis pats sagādās, tad Tu paliksi tukšā. Pavisam.

Alexa  Nemāk, nemāc cilvēki cits citu novērtēt, nemāk izteikt labus vārdus, nemāk saskatit labās īpašības un stiprās puses, bet... uz piekasīšanos, nosodīšanu, kritizēšanu u.c. negatīvo... ui, cik naski.
Un kas pats trakākais, velk šito negatīvo vezumu sev līdzi, apzinoties vai neapzinoties pārnes uz nākamajām attiecībām...

Kur tur evolīcija, hren_viņ_zin.

MP_94_95  Liesma nodziest, meklē citu. Bet vīriešiem vai tad citadāk? Tikai nevajag sievietes idealizēt, šeit kā minimums jābūt paritātei.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu