Kāpēc sieviete aiziet no vīrieša?

Kāpēc sievietes aiziet...no vīriešiem?!?Jo sievietes...ir kā gājputni,kuri aizlido no aukstuma.Viņas aiziet no...vienaldzības,egoisma un tukšuma.Iedomājieties vientuļu ziedu...tukšas un aukstas pasaules vidū,kur no visām pusēm...to saldē un liec pie zemes vēji.Paliekot viena...tukšumā un aukstumā,gala rezultātā...sieviete dos priekšroku...palikt vienai.Vai arī aizies ar to,kura uguns...gan silda,gan apdedzina.Kāds teiks,ka sievietes aiziet no apvainojumiem,asiem vārdiem,fiziskas vardarbības...un jums daļēji būs taisnība.Kāpēc daļēji...jo sievietes var paciest visu...kamēr mīl,kamēr dievina,kamēr jūt pret sevi...kaut niecīgu mīlestības uguntiņu.Viņas visu pacietīs,viņas uz visu pievērs acis un visu uzklausīs...kamēr mīl.Taču pēc tam,kādā saulainā rītā...viņas klusām aizies...pavisam...nepasakot ne vārdu,atstājot to,kuru tik ļoti mīlēja...vienu...guļot.Jo viņa...izvēlējās tădu dzīvi,kādu vēlas dzīvot pati,izvēlējas savu ceļu...nebaidoties no tā,ka varbūt sākumā...to vajadzēs iet vienai...pagaidām...no sākuma!!!

Geisha  Lobo, Tu matus pats griez un zobus arī pats labo?

Lobo1  Nē, bet atvaino, Tavs salīdzinājums ir vienkārši debīls. Piemēram sagatavojot malku pats, es ieekonomēju ap štuku gadā. Arīzāli pļauju pats un man nevajag saukt kādu pļāvēju. Mājai jumtu nomainīju pats, sievastēvam piepalīdzot. Tev ir kaut vismazākā nojausma, cik dīrā jumtinieki? Štukas 3- 4 točna noekonomēju, taču bijušo tas it nemaz neiespaidoja. Dod naudu un viss. Es visu nopirkšu. Sieviešu loģika.

Jurijs__57  jautājums, gandrīz kā dzeja, dziesma varētu iznakt :) tikai melodija japodobratj

podberu muziku k slovam... (Jak Jolla)

Geisha  Lobo, naglas varu padot un pīrāgus sacept. Vīru darbos nejaucos, jo esmu tipiska sieviete ar krāsotiem nadziņiem.

tracer  Viss ir vienkaarshi..kameer dosi naudu buus lielaa miila sievietei..kaa saaksi prasit pretii ko..taa attaa miiljais..ne velti senaakaa profesija ir pashi ziniet kaada

minkus  Kāpēc aiziet ir daudz un dažādu iemeslu,kā jau teica viena pagale nedeg.Tagadējā gadsimtā lielu vērību nepievērš pie ģimeniskuma,iepatīkas cilvēks,aprecas,saiet kopā.Pāris gadus padzīvo un saprot ,ka intereses katram ir savādākas un tie tauriņi vēderā aizlidojuši.
Vairākās ģimenēs iestājas rutīna,sievietei -bērni,mājas,darbs un vīrietis -darbs,kur strādā2-3,ka neatliek laika kopā pavadīšanai.Un sākas nesaskaņas,tā vietā ,lai izrunātos vienkārši aiziet,jo ir atsvešinājušies un vienai daļai ir bailes uzsākt atkal kaut ko no jauna.
Kā arī neviens nenovērtē gan sievas ,gan vīra veikumu ģimenes dzīvē,jo nemākam dzīvot ar mazumiņu,pārāk lielas ambīcijas

RRAGANA  Sieviete no vīrieša aiziet, kad:
-vīrietis ir alkoholiķis,
-pazemo sievieti,
-sit,
-izmanto,
bet galvenokārt-palicis vienaldzīgs un vairs nav iekarsināms.

uzplanaledus  Gadās arī tā, ka aiziet, bet pēc tam atnāk atpakaļ. Īpaši, ja ir gana daudz nodzīvots kopā, ja ir bērni, un vienatnē dzīvojot un vai paskatoties uz pasauli no citas puse, var atklāties, ka tā tikai var nolasīt drupačas no citu galdiem.

vilx  Sieviete no vīrieša aiziet tad, kad viņš to aizdzen.

uzplanaledus  Vilx, viss atkarīgs no tā, kurš maksā kredītu par dzīvokli :)

Deavids  Sievietes pašas ir atbildīgas par to kādu vīrieti sev izvēlās, un nav par to ko čīkstēt, tava vaina un neviena cita tur vainīga nav.

Sen tie laiki pagājuši, kad vecāki izvēlējās saviem bērniem ar ko mūžu vadīt kopā un ar ko izprecināt.

Tagad katram tiesības sev partneri izvēlēties pašam, un pašai. Līdz ar to arī līdzi nāk atbildība par pašas izdarīto izvēli. Izvēlējies netātu partneri, tikai un vienīgi pati pie visa esi vainīga. Tāpēc nav ko vaimanāt visi pasaulei ka vīrieši slikti. Ir tikai sievietes kas neprot izdarīt savu izvēli, un par savu izvēli uzņemties atbildību.

Ziemeljblazma  Sieviete aiziet no vīrieša, kad tiek nodota, piekrāpta.. Punkts.

vilx  Palasījos, cik jums vienkāršas dzīves bijušas, ar banāliem iemesliem šķirties, ne tuvu ne Santa Barbara, bet tipisks Purčiks - bjot, pjot, žrjot, ņiuja ņeģelajet, po babam šļajetsja, obižajet.

Chris1986  Ziemeļblāzma, un tā piekrāpšana izpaužas tajā ziņ;a, ka nedod tik daudz naudas, cik viņa bija iedomājusies, ka būs! :D

Deavids  Ziemeljblazma - sieviete pati izdomā kaut kādus nosacījumus Vīrietim, viņam pat tos nepaziņo, un kad tikia viņai zināmie noteikumi tiek pārkāpti, tad viņa saka, ka kad tiek nodota, piekrāpta.. Punkts.

uzplanaledus  Un vispār sieviete aiziet no vīrieša, kad viņa sagribās brīvību :)

Deavids  Bjarka 2019-10-12 13:42
Gudra sieviete esi, kas kaut ko patiešām saprot no attiecībām, tādas kā tu ir liels retums, gandrīz visas ir tādas kā tu aprakstīji.

Keel  Īss rezumē- Lai Dieviņš pasargā vīriešus nu tādu tipa sieviešu satikšanas kā šīs te geišas, feldes, keitijas.
Ir tāds teiciens, ka nav lielākas ķezas kā vīrietim ieķerties sievietē, kura viņā redz staigājošu maku. Papildinu- kura redz viņā savu iegribu izpildītāju bezierunu kārtībā un apmierina savu vēlmi sēdēt uz kakla.

Pillerina  Dies, sargi no šīm it kā sievietēm, arī mani...
Kolektīvos bija tādas, pie tam vecākas. Bērnību kolhoza govju barības silēs spēlējās mammai līdzi uz darbu tos ņemot, skolās bija utis matos. Pašas un viņu meitas bēga no laukiem tāpēc studēt grāmatvedību, lai tiktu pie sēdoša darba un lakotiem nadziņiem. Un iedomājas dikti sievišķigi tāpēc esam, kas citus var nolikt un pakomandēt. Jā, un pēc garastāvokļa viļņiem varēja just, kad sākas cikls, kad vīrs ir vai nav iedevis.
Nē, bet nu situācijas jau ir dažādas. Bet lielumā variantu sievietes nekur neiet, jo drošāk tomēr ir ar to, kas visu pierasts, lai vai kāds. Komforts, tā sacīt.

AivarsN  Ko lai dara,ja sievietēm ar to loģiku tā vājāk? Rietumu patērētāju ideoloģiju viņas uztver bez cenzūras, lai gan katram muļķim skaidrs,uz ko tā tendēta. Tāpēc jau vīrieši ir vīrieši,ka pašam visu gādāt,labot, izgatavot ir daudz lētāk,kā nopirkt un pašam prieks un gandarījums. Un ko tad īsti vīrietim vajadzētu darīt pēc sieviešu domām? Pēc darba dīvānā sēdēt nedrīkst,uz malkas šķūni, garāžu,darbnīcu arī nedrīkst iet. Vai tiešām visu laiku jāstaigā pakaļ sievietei,jāpalīdz paveikt viņas darbiņus,lai tik ar manikīru kas slikts nenotiek un nepārtraukti jātaisa šovu, lai tikai dārgajai rutīna un dzīves apnikums neiestājas? Nespīd! Dzīvojiet vien tālāk ar runci!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu