Kāpēc sieviete aiziet no vīrieša?

Kāpēc sievietes aiziet...no vīriešiem?!?Jo sievietes...ir kā gājputni,kuri aizlido no aukstuma.Viņas aiziet no...vienaldzības,egoisma un tukšuma.Iedomājieties vientuļu ziedu...tukšas un aukstas pasaules vidū,kur no visām pusēm...to saldē un liec pie zemes vēji.Paliekot viena...tukšumā un aukstumā,gala rezultātā...sieviete dos priekšroku...palikt vienai.Vai arī aizies ar to,kura uguns...gan silda,gan apdedzina.Kāds teiks,ka sievietes aiziet no apvainojumiem,asiem vārdiem,fiziskas vardarbības...un jums daļēji būs taisnība.Kāpēc daļēji...jo sievietes var paciest visu...kamēr mīl,kamēr dievina,kamēr jūt pret sevi...kaut niecīgu mīlestības uguntiņu.Viņas visu pacietīs,viņas uz visu pievērs acis un visu uzklausīs...kamēr mīl.Taču pēc tam,kādā saulainā rītā...viņas klusām aizies...pavisam...nepasakot ne vārdu,atstājot to,kuru tik ļoti mīlēja...vienu...guļot.Jo viņa...izvēlējās tădu dzīvi,kādu vēlas dzīvot pati,izvēlējas savu ceļu...nebaidoties no tā,ka varbūt sākumā...to vajadzēs iet vienai...pagaidām...no sākuma!!!

saulite34  Ko lai dara,ja sievietēm ar to loģiku tā vājāk? [c]

Ko tad tādu vīrieši ar savu loģiku ir sasnieguši,kas tad tev pašam ir,suns un divi kaķi,un kādreiz bērni atceras,kad no tēva kaut ko vajag.

Felde  09.53 cik iiss pratins medz but virietim,kura dziive ir nepiepildita! Te nav neviena,kuram varetu sedet uz kakla....vairums ir paraadnieku listees,passi knapi velk galus...atteikussies no berniem... Man nevajag ne viriessa maku,ne ko citu-mantisku...pati peerku auto...mainu meebeles majas,apkures katlu...un kurinaamo! Milziga divstaavu maja...un kopta apkaartne-ko ,starpcitu-daru pati! Manta mani neinteresee! Vieniigi-viriskkigs,tiirs virietis,kuram ir rokas,smadzenes,un kurss spej sevi nodrossinat! Lai man nebuutu jaapazemo vinss-jaauztur! Liidzveertiigs viirietis!
16.21 Zini,tadu virieti kaa tu sevi te reklamee-nemuuzzam neveeletos! Un ticu,ka tavas sievietes aizmuka viena iemesla peec....tiessi taapassa,ko es domaaju! Un beerni...kad buusi izaudzinajis kaut vienu beernu no-liidz... tad parunaasim par ggimeniskajam vertibam! Man ir triis berni,no viena viiriessa,daudz esmu straadajusi,un esmu llooti ggimeniska,atbildiga un stradiga sieviete....nespried par kaadu,kamer nepaziisti! Ak jaa,man manikirs netraucee darit darza darbus,turet laapstu,,,gatavot...mazgat auto,vai nest kurinaamo uz apkures telpu!

keksene66  Aiziet, jo attiecības nevis piepilda, bet iztukšo.

Lobo1  Felde, Tu kaut kā pēc tanka vairāk izklausies.

Felde  20.43 Nesatraucies,esmu sievisskkiga-itvisaa.... Ar lloti sieviskigu profesiju,kas liek arii vizuali un moraali-taa justies! Arii uzmanibas man netruukst....nekad nav truucis! Taccu dziive ir diive,kad cilveks,kurss gadiem bijis liidzaas-aiziet muuzziibaa.....-dziive turpinaas,un nav ne laika,ne velmes grimt,nolaisties... Tapec arii reizem esmu skarba...ja sieviete speej sannemties-kapec viriessi karaas? nodzeras? nogrimst? Kaapec jus,liels vairums-esiet tik vaargi,bez mugurkaula!?
Jus uzsverat,ka sievietem tikai naudu vajag,vai kaadam uz kakla uzseesties....-bet,re-taa nemaz nav!

AivarsN  Man ir tikai pieticīga vienstāvu māja un tad jau vienam par lielu. Sevišķi,kad jāuztur kārtībā. Jo mazāka dzīves telpa,jo omulīgāka dzīvošana. Tāpēc jau cilvēki parasti iegādājas vieglās automašīnas,nevis autobusus. Trīs jaunākie dēli man tepat līdzās uzauga un mums ir brīnišķīgas attiecības. Ļoti labi zinu,kas ir ģimenes vērtības. Tām nav ar naudu nekāda sakara,ja bērnus jau no mazotnes neaudzina par patērētājiem.
Man ir viss ko vēlos, tāpēc negribu, lai kāda sieviete visu sabojā. Pārāk labi esmu viņas iepazinis pa šiem neatkarības gadiem.

saulite34  Man ir viss ko vēlos, tāpēc negribu, lai kāda sieviete visu sabojā. Pārāk labi esmu viņas iepazinis pa šiem neatkarības gadiem.[c]

Tad izdzēsies no šī portāla un neviena sieviete tavu dzīvi vairs nebojās un nevienai sievietei te tie tavi žultainie teksti nebūs jālasa.

AivarsN  Bet kas tad viņas te izklaidēs un kaitinās? Viņām te kļūs šausmīgi garlaicīgi,izdzēsīsies un portālu vajadzēs likvidēt.

saulite34  Visvairāk jau šis portāls tev pašam vajadzīgs,kur vari ar saviem meliem un divkosību izpausties.

Piparkuka  Tāpēc, ka negrib palikt 4 sienās, visu laiku vienā un tajā pašā vietā, pozā, laikā.
Tāpēc, ka viņš viņu mīl, bet viņa nemīl. ne tā....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu