Kā pareizi aizvainot sievieti.

Kā pareizi aizvainot sievieti.
Turpmāko attiecību sagraušana ar viņu iespējama un pat vēlama.

rokons  Aizvainot sievieti ir riskanti - atriebība var būt ļoti smaga un negaidīta. Vienkārši izšķirties ir mazāk riskanti - viss bija, un viss izbija.

minkus  Nu jā, autors ir iekāpis ne tajā vagonā.Aizvainot sievieti ir bīstami,tas ir tas pats kas bullim parādīt sarkanu drēbi,un Tu nezini kurā brīdī lidosi.Tā ka padomā vai tā vērts. Var gadīties ,ka pats nonāksi tādā situācijā,bumerangs vienmēr atlido atpakaļ.

ube  Flirtē ar citu viņas deguna priekšā. Aizvainojums garantēts. Bet vīrišķīgi gan tas nebūs.

riebekle  Kāpēc sievietei jājūtas vainīgai par to, ka tāds idiots kā tu viņu grib pamest? Vari jau, protams, censties kā gribi un kā spēj, bet domāju, ka tā sieviete jutīsies vienīgi atvieglota un pateicīga par to, ka viņai tāda tizleņa vairs nav. :)

Drole  Gan jau, ka tante izlika trollinga autoru aiz durviim un nu tas grib teikt peedeejo vaardu, bet taa kaa pats ir par tupu, naakas prasiit publikas padomus. :D

Diamant  es esmu neizlēmīgs cilvēks, bet varbūt arī neesmu.

una32  Vislabākais veids izšķirties ir iepazīstināt viņu ar citu labāku.
Aizvainojot var tikt pie nepatikšanām uz ilgu laiku, pat nenojaut, uz ko ir spējīga aizvainota sieviete!

Geisha  Nu, ja Tu mani aizvainotu tad Elle būtu tev kā Paradīze. Iznīcinātu uz vietas. Lēni un mokoši.

Orchia  Žēlīgā debess, agrāk domāju, ka šādi frīki ir cilvēku prātu izgudrojums.
Tiešām tas kīnokroplis baltajās antiņa biksēs ir tas, kurš izlēmis sievieti pārmācīt??? Jūs nopietni?????

Blanche  Individuāli, vienu aizvainos tas, ka tavos virtuālās vides draugos ir brīvas sievietes, cita neapvainosies, ja uztaisīsi bērnu citai, bet viņai ne (vismaz tā var saprast, ka tāda būtu muļķīša mauķelsona sapņu sieviete)

siikaa16  Viņa tevi pameta, jo flirtēji ar citu un tagad gribi lai nāk lūgties? Tad tu viņai samazgas gāzīsi uz galvas? Beidz sapņot!

vilx  Bezcerīga pieeja. Iespēja, ka atrāpos uz ceļiem izdomāta iemesla dēļ - vispār murgs.

siikaa16  Defektīvs - tāds cilvēks, kam ir psihiski trūkumi, traucējumi.

Parasti cilvēki ar psihiskiem traucējumiem tos noliedz. Neapzinās, ka tādi ir viņam. Viņiem nepiemīt vainas apziņa, savas rīcības atbildība un tieksme visā vainot citus.

Defektīvs esi tu.

Marija_Anna  Kāpēc tu gribi spēlēties ar cita cilvēka dzīvi ?
Manipulēt. Un visam meklēt attaisnojumu ?
Kas tev deva tiesības?
Nelīmējas kopā ? Tad izšķiraties un dzīvojat katrs savā nodabā.
Tas, ka tas nav vīrišķīgi , laikam tev neko neizsaka.

Tessa  tava liimeņa aizvainotas sievietes parasti paņem zaniiti un nogriež to, kas tadiem deividiem zem jostas vietas. Ij podelom.

saulite34  Tikai kā to pareizi izdarīt, tā lai viņa pilnīgi skaidri justu, ka tas ka es flirtēju ar citu, ir viņas vaina, un ka viņai jānāk pie manis savu kļūdu labot, un atvainoties. Lai viņa jstu, ka vaina ir viņā nevis manī. Nenāks pie manis savu kļūdi labot, kuras dēl es flirtēju ar citu, viņai jājūtās vainīgai ka ir pamesta.[c]

Kārtējais sirgstošais ar mazvērtības kompleksiem,,kurš nezin kā savu stulbumu izrādīt.

Kvarta  Aizvainot vari tad, ja esi kaut ko devis un tagad to atrauj (tāpēc sievas apvainojas par šķiršanos). Ja nekad neesi neko īpaši devis, un arī viņas vienīgais variants neesi, lai neteiktu vairāk, aizvainot var būt pagrūti. Pasaki, ka resna krieviete. Nezinu, vai tas strādā, bet ir vīrieši, kuri vismaz to mēģina. Ja nemēģināsi, nekas nebūs!

vilks28  piečurā viņai čības .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu