Kā pareizi aizvainot sievieti.

Kā pareizi aizvainot sievieti.
Turpmāko attiecību sagraušana ar viņu iespējama un pat vēlama.

Rasa_Rasa  Aizvainots cilvēks cenšas aizvainot citu, laimīgs nes laimi citiem😊

SmalkaisStils  Pārsteidz komentētājas kuras ko tik slimu komentē un vēl ko iesaka.
Vienīgais atbilstošais koments Riebeklei .

skabarga60  Nav jau pat vārdu ar ko tā kārtīgi pateikt .Varētu teikt tēlaini tā ir tā vieta kur siltā laikā sūdu mušas lidinās un rakņājās.Ja bez tēlainības tad zinu piemēru kur vīrietis tā pat nolika sievieti un lai būtu tīrs un nevainīgs viņu uztaisīja par vainīgu. Vienkārši nolika līdz pēdējam,bet nepagāja laiciņš kad bumerangs nāca atpakaļ ar tādu spēku ka laimīgs varonis nejutās.To laimi atcerēsies uz visu mūžu!.Tomēr tādi nelietīgi vīrieši pastāv un viņus tikai var dzīve nolikt pie vietas.

rebeka53  Es īšti nesapratu jautājuma jēgu?Kāpēc būtu kāds pareizi jāaizvaino?Normāli būtu,ja vienkārši pateiktu,ka vēlies attiecības pārtraukt.Vai esat no tiem cilvēkiem,kas mīl drāmu?

Ooo_cik_feini  Deavid, Tu laikam sievietes nepazīsti. Neatvainosies, nelūgsies, nemeklēs, nejutīsies vainīga, bet pieņems citu kavalieru sarakstes ;) Tevi tūlīt aizmirsīs, it kā Tevis nav bijis ;) :)

skabarga60  Deavid, tu esi izcēlies ar nedzirdētu cinismu, bet to jau tāda tipa vīrieši nesaprot.Tu esi sev uztaisījis bumeranga tipa reklāmu. Ja vēl kāda nezināja kāds esi tad tagad zinās visas.

Drole  Uz PD slimniekiem normaali cilveeki neapvainojas. Bet aarsteeties gan vajag - ja psihopaatiju neaarstee labpraatiigi, tad var attapties cietuma lazaretee.

puuuka  deavid...aizvainot nav māka,māka ir pateikt taisnību nepaliekot par gļēvuli(lai arī tāds tu esi,bet lai vismaz pēc tāda neizskatītos)

Ooo_cik_feini  Aizvainot nav māksla, bet tikt vaļā tā ir māksla. Pasaki, ko viņu negribi, ka viņa tev nepatīk. Nav tavā gaumē, kādas vēl spēlītes vajadzīgas. Labāk pa labam.

keksene66  Ja bilde ir Tava, iesaki ( ja to jau nav izdarījusi ) iereģistrēties oHo un apmeklēt sadaļu "Pieredzes apmaiņa"

Jurijs__57  nosviest viņa pusē brjuļjanta gredzentiņu, vai smaragda aizskarus, vai rubīna kulonu

Jurijs__57  kļūda, auskarus :)

Caune  Pareizi, Jurijs_57, lai vainīgā rāpo uz ceļiem un zina savu vietu!

Ooo_cik_feini  Es arī sievietes nesaprotu, kāpēc uzmācas, ja vīrietis viņu nevēlas.

Ooo_cik_feini  Deavid, man šķiet, ka Tu sev tā pievērs uzmanību, nekā Tev tāda tamlīdzīga nav. Pat smiekli nāk :D Tu arī raksti diezgan specifiski/ neadekvāti :D

Geisha  Vispār jau gribētos redzēt to muļķa sievišķi kura ir uz šito nelieti sacerējusies. Normāla sieviete ar līkumu tādam garām ies.

lauvina13  Aizvainojums jau bija pazīšanās ar tevi....!

rokons  18:24 tomēr vislabākais padoms! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu