Izvēlīga....?

JĀ,pavisam noteikti....sievietei ,vīrietim tādiem ir jābūt.Teiksiet - kur nu tādā vai šādā vecumā daudz izvēlēties...kad patiesībā tās izvēles iespēju paliek arvien mazāk....tā teikt ,jāņem ,kas ir...:)Es uzskatu ,tad labāk vienai (vienam)...Kā Jūs skatāties uz šo jautājumu?

Sanija_  Izvēles iespējas šeit tiešām mazas, ja atsijā precētos (precētās), kuri vēlas tikai "nolaist pa kreisi".

uzplanaledus  Ja visu mūžu cilvēks līdz šādiem gadiem ir bijis viens, tad latiņa ir bijusi augstu vienmēr. Ja attiecības izjukušas, tad varbūt sieviete nemaz nav tik viena. Ja būt vienai nozīmē būt bez vīrieša, tad tas var būt tāds sabiedrības pieņemts viedoklis. Reāli jau ir daudz ko darīt, kur komunicēties, iespējams, ka jānomet sava lepnība.
Bet katrā ziņā ķert kuru katru un vest mājās nevajadzētu.
Dzīvot vienai ir labāk nekā justies vienai kopā ar vīrieti.
Jo cerība taču mirst tikai kopā ar cilvēku :)

skabarga60  Varbūt kādam liksies tie skaļi vārdi ko teikšu, bet tās ir manas izjūtas un piedzīvotais.Ja esi kādreiz jutusi kā ir lidot tad samierināties ar kaut ko, lai tikai būtu nav vairs iespējams. Tad gribās tādas pašas sajūtas.Piekrītu Keel teiktajam.

Geisha  Gāja sieviete uz veikalu un redz peļķē guļ piedzēries vīrietis. Nolēma, ka mājup ejot varētu to vīrieti arī savākt, nomazgāt, pabarot un tad jau arī papriecāties par atradumu. Nāk atpakaļ no veikala, bet vīrieša vairs nav. Kāda cita jau savākusi. Sieviete nospļāvās un pati sev saka:"bez maizes nevarēji iztikt?"

Vai vajag nevajadzīgu krāmu mājās nest? Krāmi skaļi kliedz:"Princese atradusies. Latiņu uzcēlusi". Ko darīt, ja es negribu dubļos gulēt, bet gan baltos palagos? Kāpēc man ir jānolaižas?

Letija  "Jāņem, kas ir" bija padomjlaika specpasūtījumu veikalā (jā, pasūtījumu, bet vienalga bija tas, kas bija).
Reizi nedēļā, noteiktā dienā tevi aplaimoja ar paciņu, kurā bij vista, desa un kas nu tur vēl, ko man i nevajadzēja, i negribējās. Aiznesu un atdevu mājiniekiem.

"Jāņem, kas ir" ar to laiku arī beidzās.
Šodien šī filozofija nestrādā. Attiecībās nekad vispār nav strādājusi.

rinkulis  Ja tev liktenis piespēlē radniecīgu dvēseli - pasakies un priecājies.
Ja tev liktenis piespēlē cūku, kas velk tevi dubļos - pasakies, apdomā kāpēc un tinies.
Ja tev liktenis piespēlē ērgli - pasakies un celies spārnos līdzi.

Un vispār par šo tēmu ir lielisks video:
https://www.youtube.com/watch?v=BYlm5w_d8Kc

meenesgaisma  Bet ja nolaižot standartus nejūtas laimīga?Nav jēga pārāk pazemināt standartus.
Ja neviens normāls nav tuvumā, tad patiešām labāk kādu laiku būt vienai.

Alma9  Nē, nav jāņem kas ir....var dzīvot arī viena, bez vīrieša!Ja iepriekšējās attiecībās esi smagi vīlusies un šķiršanās ir sāpējusi, jo otru tiki mīlējusi, tad labāk vienai, latiņu zemāk nolaist nevajag....

Vecais_Zakjis  Izvēlīga??!:))))

Pirmie ATKRĪT precētie/attiecībās esošie...
Otrie - tālumā dzīvojošie...
Trešie - rakstīt neprotošie...
Ceturtie - pa tiešo sex gribošie...
Piektie - augums, svars, bilde...
Sestie - pēc pirmā randiņa...

Kāda gan, atvainojos, izvēle vēl tur paliek??! nekādas izvēles vienkārši NAV!:D

marija19561956  Sveiki. CANARY,jums bonuss no manis,pareizi pateicat.Vispirms saksim ar sevi un tad vertesim citus.

Linna_SK  Un kā ir ar tiem, kas ir oho veterāni , kāda iemesla pēc šeit tusē gadiem ilgi? Vai tāpēc, ka izvēlīgi/as, vai tāpēc, ka ir kur laiku "nosist"(pa darba lsiku), vai tāpēc, ka vienkārši apgrozās savās aprindās?

av2  vienai, vienam buut, nu nee, tas nav forssi, lai ko te kaada, daads teiktu.

Alma9  AV2, sievietes nav vienas, ir bērni....un tikai vīrieti, lai kāds man nebāztu acīs ko Tu nevari sameklēt vietā???Nu nē, ja nav foršs, sirdij tuvs, tad nē.....

ketija64  Ja ļoti grib, var arī izvēlīg/ie/ās atrast. Nav tik traki. Būtiskāks sķērslis ir mūsu pašu slinkums un kompleksi :))

Pillerina  Viens un nelaimīgs var būt arī tad, kad kopā ar kādu, ko izvēlējies. Cita staigā maskētu zilu aci, cits atkal klusībā nēsā lielāku prostatu.

ube  Av2, nav labi būt vienam, bet krietni labāk, nekā otrs ir kā apgrūtinājumus. Vismaz nervi veseli.:)))

Piparkuka  Linna, jau 5x pēdējā mēneša laikā teikt- tāpēc, ka interesanti, tāpēc, ka var pakomunicēt ar cilvēkiem te (uzrakstīt savas domas, palasīt citu domas), tāpēc ka- interesanti:) es, pien., neesmu facebook un laikam netaisos tur būt. Man šis pietiek+ draugiem. Kad nav, ko darīt, var te parakstīt... un kāds pievērš uzmanību pa starpai arī

Geisha  Sieviete kurai ir bērni vientuļa nevar būt. Ja vēl ir mazbērni, tad kāda nu tur vientulība? Ar vīrieti jābūt droši, interesanti un patīkami. Ja vīrietis to nevar vai negrib sniegt sievietei tad kam viņš vispār vajadzīgs?

Chris1986  Dāmas, kā vienmēr, spļaudās un atsakās no tā, kas viņām nemaz netiek piedāvāts :D

riebekle  Katrs dabū pēc nopelniem jeb - tāds tādu atrod. Te ir pietiekami daudz foršu vīriešu un sieviešu. Ja nespēj atrast, tad - varbūt vaina tomēr nav citos, bet pašā?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu