Izvēlīga....?

JĀ,pavisam noteikti....sievietei ,vīrietim tādiem ir jābūt.Teiksiet - kur nu tādā vai šādā vecumā daudz izvēlēties...kad patiesībā tās izvēles iespēju paliek arvien mazāk....tā teikt ,jāņem ,kas ir...:)Es uzskatu ,tad labāk vienai (vienam)...Kā Jūs skatāties uz šo jautājumu?

MP_94_95  Izvēlīguma principiem jābūt samērīgiem. Ja tu (vispārināts) dzīvē esi nekas, ar pārmērīgiem pieprasījumiem, prātā tikai botoksa ķermeņa daļas un vienīgi izpriecas bez pievienotās vērtības, tad labāk citu neapgrūtināt.

Orchia  Atkal jau psihodrāmu mīlētājas izpaužas ar savu a varbūt vaina pašā?
Vainas nav nekur un nevienā. Ar galvu vesels cilvēks ir pacietīgs un tālredzīgs, tādēļ virzās pa dzīvi uz priekšu mierīgi un apgaroti

Geisha  Man patīk šitie spriedelējumi - latiņa par augstu vai pati vainīga. Ko nozīmē latiņa par augstu? Tas, ka meklē adekvātu vīrieti nevis bomzi? Pati vainīga. Pie kā vainīga? Vainīga, ka nesēdi krogā kur piedzērušies onkas meklē bezmaksas viena vakara seksu kāpnēs? Normālie vīrieši arī ir aizņemti ar darbu, ar hobiju, viņiem ir atbildība par bērniem, viņi palīdz lampiņu ieskrūvēt savu bērnu mātei. Galu galā labs vīrietis grāvmalā nemētājas. Mēs visi esam savus spārnus nedaudz apsvilinājuši un tāpēc esam piesardzīgi. Negribas otrreiz uzkāpt uz tiem pašiem grābekļiem. Daudzi ir aizbraukusi uz ārvalstīm labāka darba meklējumos. Mūsu vīrieši ir vai nu uz Eiropas lielceļiem vai kādā būvē. Sievietes kopj vecos eiropiešus (24/7). Kā viņi var atrast viens otru? Kādi randiņi ar tautieti, ja esi kaut kurienes vidū, kur apkārt runā svešā mēlē? Tad nu ienāk oHo uzsist kalaču. Atveldzēja dvēseli un iet tālāk strādāt.

Flints  Tēmu izlasīju, domu sapratu un uz jautājumu vairs neskatos. Teikšu tā. Katrs var brīvi sev noteikt un grozīt izvēles kritērijus, pēc tiem vadīties vai tos ignorēt un iegūt atbilstošu rezultātu.

Kvarta  1.imperfect sthg is > than perfect nothing 2.ja nemāki nodzīvot mūžu ar vienu, dzīvo vismaz tā, lai katrs nākošais ir labāks par iepriekšējo 3.izklausās, ka kāds vampīriņš-smadzeņskalotājs negrib, ka kādam klātos labi bez viņa)
Kāda jums vispār daļa gar citu dzīvēm, koe?

elsa  Tā daudzpunktība norāda konkrēti uz izvēli. Cilvēks ilgi izvēlas, kādu tekstu driķēt un kamēr domā, rodas domu punkti. Tas ir gudri! A jūs te cepieties. :D
Vienam nav labāk, būt kopā ar īsto cilvēku, ar kuru sapas visas jomas, vot tas ir labi. Izcili!

Piparkuka  Par tiem daudzpunktiem tagad sapratu, kāpēc iekrita acīs- vakar “tracer”, kas it kā ir vīrietis tā ņaudulīgi rakstīja un te- sieviete. Nu zūd ticība visam kam..

sauljuks  Ja ir izvēles iespējas, nesaprotu, kāpēc tās neizmantot? :)

Orchia  Tāpēc, ka viss man ir atļauts, bet ne viss man der

vidzemniece12  Un kāpēc gan būtu jānolaiž sava latiņa. Normālam cilvēkam vienmēr ir izvēles iespējas. Nezinu, kādai ir jābūt bezizejai, lai izvēlētos pirmo, kas pagadās. Sorry.

ederss  Labak but vienai..he,he!57.gadinjos velas iepazities ar virieti nesmekjetaju,un pelnitaju vismaz 2000.eur men,lai viss strada..velas pirmspensijas damas sapnju piepildijumu!?..diemzel daudzas reizes skjirushas,nu nebij jauniba pepildijuma dzive..un vel :velams virietis gadus 10-15 jaunaks..damu logika,iespejama fiziologija,vai ..ta nafig vajadziga 45-65. gadniece dzekam,kas pelna 2000 un vairak!!???
Sorry!sievietes logiku nesaprotu...
Tagad variet mani apriet!!!😉

Linna_SK  Eders, redz Tu jau nemaz nezini, ka jaunie čaļi paši plijas virsū pirmspensijas dāmām, viņiem tiek paskaidrots, ka ar bērniem neielaižos , bet redz vēl prasa KĀPĒC? Runa ir par jaunekļiem 30-43 gadiem

Liga2  Domaju ka katram ir savi kriteriji otras puses vai sexa partnera meklejumos. Par gaumem ka sakot nestridas. Mani godigi tracina onkulinu izteiceini par sievietem 40+ . Jums tiesam liekas ka jusu panesatas miesas interese jaunas sievietes? Nedomaju , tur ta ka ir viennozimigi naudas aprekins. Nekad neesmu nopietni uztverusi jauneklu vestules , izturos diezgan skeptiski pret sadam vestulem, jo apzinos savu vecumu. Ta ka izdariet vien pasi secinajumus kuram ta latina janolaiz zemak

Orchia  ederss, oho anketā ir opcija ienākumi, nevis alga, t.b.vairāki exprezidenti iekļaujas norādītajā vecuma un ienākumu levelā, kur problēma?

Stika  Neatbalstu, ka dāmas 40-50g + tikai tāpēc, ka attiec.vecumgrupā mazāk vīriešu, noliks jebkādus savus principus un njems, kuru pagadās. Izvēlīgām saprāta robežās jābūt.

mairita1971  Nu ko lai dara,ja pievērš uzmanību tādi,kas rozā brilles neuzvelk.Ar gadiem Djuljeta vairs nebūsi,ne pēc izskata,ne prāta.

runcs51  Nu ja samazina savu iedomības pakapi,tad izvēles iespējas uzreiz palielinās....

raina1970  Parasti par iedomību, augstprātibu un vel veselu rindu nepatikamām rakstura, teiksim tā, ipašībām sāk runāt kad?- pareizi- tad, kad ir bijis noskatīts kāds simpātiju objekts, kurš ir pateicis, ka nesanāks nekas jēdzīgs, jo--- skatītājs īsti nav objekta gaumē... Vai vizuāli, vai vecuma cenzā, vai dzīvesveida ziņā, vai dajebka vēl.. Bet-tā ir normāla parādība dzīve-lai ari nepatikama.Tā kā ar patiesu augstprātibu , vai iedomību- tur maz saistības.. Personīgi mans viedoklis- manas izveles, ir manas izveles, man pieņemamais/nepieņemamais ir man svarīgs štelles- neredzu iemeslu, kādēļ būtu jāsamierinās ar to, kas nepieņemams... neprasīsu, lai cilveks maina savu uzvedību, domāšanu, attieksmi- ja nesaskan svarīgos stūrakmeņos, lai attiecibas varētu būt--tad nekā- katrs iet savu ceļu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu