krieviski - 3 vissaldākas lietas pasaulē ?

Piparkuka  Mjā...

Pilskungs  AivarsN, tu esi vienkārši garīgi slims, tev ir fobijas u.tml. Meklē ārsta palīdzību. Un neizplati pilnīgas muļķības un nebiedē neaizsargātas sievietes !

AivarsN  Šīs tehnoloģijas ieviesēji vēl nav iztērējuši nevienu dolāru, lai pārliecinātos par tās ietekmi uz cilvēku veselību un apkārtējo vidi. Taču to visu bīda pasaules lielākie naudas maisi, lai pārņemtu pasauli pilnīgā kontrolē. Tieši tāpēc reti kuras valsts valdība iedrošinās protestēt. Arī simtiem pasaules ietekmīgu zinātnieku pētījumi,kuri pierāda šīs tehnoloģijas kaitīgumu pat pie daudz mazāka starojuma līmeņa par oficiāli pieļauto, tiek pilnībā ignorēti. Lai gan tika iesniegtas pat vairākas petīcijas ANO un valstu valdībām, lai apturētu to ārprātu, tikai dažās valstīs tas tika apturēts. Arī par Jauno pasaules kārtību un totālās kontroles ieviešanu taču vairs nav nekāds noslēpums. Protams, televīzijā par to nerādīs, jo nav jau nekāds noslēpums,kam šajā pasaulē pieder plašsaziņas līdzekļi. Vēl tikai internetā var sameklēt informāciju,kas patiesībā šajā pasaulē notiek un uz kurieni virzāmies. Taču arī tur tiek pastiprināta cenzūra,bet pēc 5G ieviešanas jau varēs momentāni izrēķināties ar katru,kurš iedrošinājies paust atšķirīgu viedokli no oficiālā, pasaules valdošās elites uzspiestā.

preilene  Hmmm, tad sausais atlikums ir tāds, ka īpašā ābece un vēdas ir tieši saistītas ar 5G. Nez kā tulkojas 5G pēc tās īpašās ābeces?

Piparkuka  Interesanti, kura tad ir tā "pasaules valdošā elite".:)

AivarsN  Tā Ābece ir īpaša vienīgi ar to,ka mūsu senči pirms okupācijas to izmantoja jau ļoti sen. Tāpat Vēdas,kā perfektas zināšanas visām dzīves situācijām, nevis kaut kāda izdomāta reliģija cilvēku pakļaušanai.
Pasaules valdība pastāv jau ļoti sen un arvien vairāk nostiprina savu varu. Tās ir ap 140 ģimenes,kuras ietilpst dažādās organizācijās,tās kontrolē visas pasaules banku sistēmu,naudas drukāšanu, SVF,valstu kreditēšanu,tām pieder visas lielās korporācijas, plašsaziņas līdzekļi. Gan pasaules kari,gan Oktobra revolūcija,gan PSRS sagraušana bija viņu virzīti un sponsorēti projekti. Gorbačovs ar viņiem noslēdza līgumu un saņēma lielu finansējumu caur dažādiem fondiem. Tāpat caur šiem fondiem notika uzņēmumu un resursu privatizācija.Tieši tāpat arī 5G un čipu ieviešana totālai kontrolei un planētas iedzīvotāju skaita samazināšana līdz vienam miljardam labākajā gadījumā. Neatceros vairs skaitļus,cik konkrēti kurā valstī paredzēts atstāt,bet latviešiem, lietuviešiem, krieviem,kā tiešajiem āriešu pēctečiem,nekādas lielās izredzes nebūs. Rotšildi, Rokfelleri,Baruhi,Morgani,Vindzori un citi. Viens no pazīstamākajiem ir Bilderbergas klubs, arī Klubs300. Protams, arī Masonu brālību viņi sen jau pārņēmuši savā kontrolē. Var pameklēt viņu biogrāfijas,kādā veidā tikuši pie saviem milzu kapitāliem un viņu ietekmes sfērām.

saulite34  Būtu interesanti uzzināt ,cik tādam aivaram visi šitie maksā par sevis reklamēšanu,ja var caurām dienām sēdēt visādos portālos un tik visus reklamēt.

preilene  Ok.. Ja Aivars to visu tik sparīgi aizstāv, tad jādomā, ka viņš ir ticies ar Gorbačovu (iespējams, labi draugi ir bijuši) un šo info viņš ir ieguvis no viņa paša.
Ja tas ir no tēmas “viena tante teica”, tad kā gan var skaidri zināt, ka viena tante saka taisnību, bet cita melo.? Pēc lakatiņa krāsas?

Piparkuka  Vai viņi visi ir žīdi?! Ja jā, tad Aivarsm būs taisnība.

AivarsN  https://youtu.be/esh-g6ODe1w

AivarsN  Materiāls par PSRS vadības tautību jau sen ir dzēsts. Pasaules valdība nav parasti ebreji,bet viņu īpaša kasta. Ļoti zīmīgs mūsu prezidentam uzvārds.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu