krieviski - 3 vissaldākas lietas pasaulē ?

Asenizators  Samogons, sīpols un siļķe.

Drole  a) Vaardi pashi netulkojas; tie tiek tulkoti,

b) А что можно сказать о происхождении корня люб-?
https://rus-et.ru/istoriya-yazyka/etimologiya/o-proishozhdenii-slova-lyubov/

c) https://lingualconsultancy.com/oldest-languages-still-spoken-in-world-today

d) https://www.quora.com/How-and-in-what-historical-context-did-the-Greek-language-influence-the-Russia
n-language

AivarsN  Valodas man nekad nav padevušās un arī nekad nav īpaši interesējušas. Sazīmēt jau var visādus kokus un pārrakstīt vēsturi kaut simtām reižu. Tikai kāpēc senā sanskrita zinātāji,kad aizbrauc uz Sibīriju,lieliski saprotas ar vietējiem bez tulka palīdzības,ja reiz abas valodas tik tālas? Kāpēc tikai krievu valodā katram vārdam saprotama dziļa jēga un nepārprotama nozīme? Ja kāds vārds nav saprotams,to viegli var atšifrēt pēc senās Bukvicas,kura sastāv no 49 zīmēm. Parazīti ļoti pacentušies samazināt krievu alfabētu līdz minimumam, lai zustu vārdu sākotnējā jēga un nevarētu izmantot tēlu saziņas veidu. Kur tad vēl rūnas,kuras savstarpējai saziņai izmantoja īpašās zināšanās iesvētīti cilvēki volhvi,magi. Līdzīgi kā mūsdienās zinātnieki izmanto latīņu valodu. Vārds Vēdas no krievu valodas Веды,ведать. Latviešu valodā netulkojās,bet tas ir zināt ar izpratni un spēju pielietot. Любовь pēc Bukvicas - люди Бога ведают. Tātad mīlestība nozīmē ne tikai zināt,bet arī saprast Dievu visās viņa izpausmēs un spēt šīs zināšanas pielietot praktiski,jeb kurā dzīves situācijā. Mūsdienās zināšanas daudzās jomās pieejamas tikai izredzētajiem,bet pelēkajai masai jau var iebarot jeb ko,jo vergi nedrīkst būt izglītoti, savādāk sāks dumpoties. Tāpēc jau arī tā steiga ar 5G ieviešanu, lai apturētu pretošanās kustību,kamēr tā nav kļuvusi globāla.

Orchia  Esmu jau piemirsusi sanskritu, bet ведать latviski varētu tulkot kā vieds.
Par 5G piekritu, nevajag, kamēr netiks pierādīts kur G vsp atrodas

Pilskungs  Naslaždenije - bauda, saldkaisle - sladostrastije.

AivarsN  Un ko latviešu valodā saprotam ar vārdu vieds? Skaidrojums katram vārdam pa burtiem ir tikai krievu valodā,bet nevienā citā. Pēc Bukvicas krievu burts ,,в"- всеобъемлющее,г&
#1083;убокие знания,мудрость земная и небесная,целост&
#1085;ое восприятие мира,познание(то
что предстоит познать). Tādu ābeci agrāk bērni apguva skolā un tāpēc arī pietika ar 4 klasēm,jo tālāk visu varēja apgūt pats pēc vajadzības. Д burtam vēl garāks skaidrojums. Un kur vēl līdzskaņu savienojumi ar patskaņiem. Kam interesē,ir telefona aplikācija ,, Буквица". Interesanti pastudēt vārdu dziļāko jēgu.
5G ir totālas kontroles un masu iznīcināšanas ierocis. Komplektā ar čipu cilvēki tiks pārvērsti par paklausīgiem,viegli vadāmiem un ietekmējamiem bio robotiem. Pagaidām tas notiek tikai ar ideoloģijas palīdzību,bet uz daudziem vairs neiedarbojas. Tāpēc tāda steiga ar 5G ieviešanu,nežēlojot līdzekļus un ignorējot neuzpērkamo zinātnieku iebildumus.

Drole  "Несмотря на явную бредовость своего учения, Ахиневичу удалось собрать вокруг себя некоторое количество простаков. Многие, раскусив сущность гуру, уходили, зато приходили новые желающие прикоснуться к «вере первопредков», и паства худо-бедно не иссякала совсем. Основной контингент составляли (и составляют) молодежь и пенси

Drole  ".. молодежь и пенсионеры"

https://vk.com/topic-34168719_29707501
https://youtu.be/sy8ekeiB94k

AivarsN  Neesmu tādu uzvārdu dzirdējis. Bet protams,varas mafija dara visu iespējamo,lai diskreditētu jeb kuru informāciju,kura atklāj patiesību. Gadsimtiem centušies pārrakstīt vēsturi,mainīt gadu skaitīšanu, lai tikai noturētos pie varas. Pat Slāvu-āriešu Vēdas un Velesa grāmatu mēģina neatzīt un aizliegt,piešujot diskrimināciju tikai par to vien,ka tur rakstīts neievest ģimenē melnās ādas krāsas sievieti, lai neaptraipītu dzimtu. Bet patiesībā rases nedrīkstēja sajaukties,jo atradās uz atšķirīgiem evolūcijas pakāpieniem. Taču Toru un Talmudu,kuras tiešām ir rasistiskākās grāmatas pasaulē, neviens aizliegt neiedrošinās. Tas tikai lieku reizi pierāda,kam šobrīd pieder vara pasaulē. Mūsu tālajiem senčiem nebija nekāda pamata melot atstātajām rakstiskajās liecībās. Taču okupanti un viņu līdzskrējēji tikai pateicoties meliem un slēpjot civilizācijas īsto vēsturi,spēj noturēties pie varas.

janisb  Paldies Drole pat video. Sen bijas skaidrs ka topiksa autoram nav pilns rublis, bet tagad skaidrs, ka pat pilna kapeika nav. Nezināju ka pamuļķiem arī sava "ābece" uzražota :D

AivarsN  Un šis aprobežotais sistēmas trollis,kurš pat nav kārtīgi iepazinies ar materiāliem kādam šķiet ticams? Nu protams,šajā steidzīgajā laikmetā jau nevienam nav laika iedziļināties un pašam izvērtēt,kā darbojas Bukvica. Kur nu vēl tik milzīga apjoma grāmatu,kā Vēdas. Jau sākot ar viltvārdi Pēteri1,līdz pat mūsdienām,parazīti ir centušies iznīcināt visu,kas varētu liecināt par īsto vēsturi. Viedo cilvēku un grāmatu dedzināšana sārtos, arhitektūras pieminekļu iznīcināšana,vai pārtaisīšana. Tieši tāpēc tādas medības tika rīkotas uz vecticībnieku kopienām,jo tās vēl šodien izmanto veco kalendāru,mācās pēc Bukvicas un dzīvo pēc vēdiskajām tradīcijām,nevis kristietības uzspiestajām pēc okupācijas. Kāpēc tas trollis nepieminēja,cik cilvēku okupanti nogalinājuši tikai pēdējo 10 gadu laikā,kuri sekmīgi atmaskoja šo noziedzīgo sistēmu? Nevajag akli ticēt katram,kurš tikai kaut ko sludina,vai diskreditē citu centienus, pat ja tas lieliski sakrīt ar skolā mācīto.Pateicoties internetam,katram ir iespēja kritiski izvērtēt pieejamos materiālus, rūpīgi ar tiem iepazīstoties,nevis sajūsmināties par katra muļķa trollēna savārstījumiem.

Pilskungs  Urā ! 5G šodien atkal svētki.

Piparkuka  Interesanti- to G5 taču var arī neizvēlēties, ne?! Vai tas ir obligāti?... Un ja nu cilvēks to nevēlas?! Kā nevēls Facebook.

Drole  Nevar. Ir paredzeets, ka G5 (ĶKP) buus tas, kursh izveelas.

https://youtu.be/kl5279dWqGs?t=3051

Piparkuka  ĶKP- Ķīnas komunistiskā partija?!... vai tiešām.

Drole  >21:15

https://www.amazon.com/product-reviews/0593084349

Pilskungs  "Interesanti- to G5 taču var arī neizvēlēties, ne?! Vai tas ir obligāti?... Un ja nu cilvēks to nevēlas?! Kā nevēlas Facebook"

Jā, izvēlēties daudz ko nevarēs viss ! Tad jau arī laikapstākļus varētu izvēlēties. To, vai pastāv radio un televīzija, arī nevar izvēlēties, ir viņi tev mājās vai nav.
Bet nevajag to visu pārspīlēt kā kaut kādas globālas briesmas.. Tas ir progress, ko virza visi - - - Amerika, Krievija, Eiropas Savienība, Japāna, Koreja un arī Ķīna. Šobrīd mēs visi lietojam 4G un 4G+ internetu - nu un ? Vai kāds ir atteicies ? Un arī no Huawei, Samsung un tml. telefoniem, no kuriem daži jau tagad spēj strādāt ar G5 ?
Dzīvojiet mierīgi, neceliet paniku !

AivarsN  5G ļoti būtiski atšķiras no 4G. Pat neņemot vērā to,ka dēļ šīs tehnoloģijas iet bojā putni,bites un citas dzīvas radības,tā darbojoties paralēli 4G, vēl straujāk palielinās onkoloģisko saslimšanu skaitu,neauglību un citas veselības problēmas. Pēdējo 10 gadu laikā jau tā statistika ir briesmīga. Bet ļaunākais ir tas,ka šīs frekvences jau vismaz daļēji sakrīt ar cilvēku smadzeņu darbības frekvencēm un reāli ietekmēs brīvo izvēli. Taču sadarbībā ar mikročipu,kurš jau tuvākajā laikā būs obligāts, tāpat kā suņiem, cilvēki jau kļūs par vadāmiem bio robotiem,ar kuriem pasaules elitārie bandīti jau varēs izrīkoties,kā vien vēlas. Nekāda pretošanās vairs nebūs iespējama. Nevienā valstī tauta neatbalsta 5G ieviešanu, izņemot masu mediju nozombētos un tos,kuri cer ar šīs tehnoloģijas palīdzību labi nopelnīt.Taču vismaz pagaidām nevienā valstī vara nepieder tautai. Valdības izdabā galvenajiem pasaules parazītiem.
Tā tik ir tehnoloģija! Aiz sajūsmas blēja aitas,aplūkojot jauno,moderno kautuvi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu