kāpēc laulības gredzentiņi nenesājat, dāmas ?

kāpēc slēpjat "attiecības" ? :)

Felde  Nelaimiga lauliiba.... es domaju,kameer esi lauliibaa-neesi briivs! Taatad-nav iemesla nonnemt gredzenu! Ja nespej dziivot lauliibaa-sskkiries,un tikai tad-nonem gredzenu,saac mekleeties,veido jaunas attiecibas..... Taada ir patieso lietu buutiiba!

Marija_Anna  Patīk rotas. Un sevišķi agrāko laiku zelta tonis. Tagadējā zaļganā toņa rotas galīgi nepiesaista.
Sudrabu fiziski nevaru nēsāt.
Laulības gredzenu ņēmu nost ļoti smagi. Nē, pirkstā nebija iegriezies. Pat vaļīgs ar gadiem bija palicis. Taču psiholoģiski bija grūti noņemt, kad laulībai tika pielikts pukts.
Lai arī ar to biju ikdienā pāris desmitus gadus neņemot nost, izskatījās labi.

Gunitaa  Un kas Tev teica, ka nenēsājam (kuras laulībā) ? Kāpēc atkal vispārinājumi? Turklāt dēļ tām, kas nenēsā, Tev vēdergraizes uzmācas vai varbūt pumpas metas? :D

ketija64  Gredzeni ir dažādi, man sirdij tuvs ir vecais saderināšanās gredzens, to nēsāju un es vēl pārs. Ģimenes stāvokli pēc maniem gredzeniem noteikt nevar!

SmalkaisStils  Dzīvē esmu ievērojusi , ka vīrieši kuri pieļauj ,ka pārkāps laulību, krāps sievu nenēsā laulības gredzenu ! Viņiem arī attiecīga uzvedība. Būtībā tā ir apzināta vai neapzināta vēlme slēpt , ka esi precējies.
Traucē darbā ... smieklīgi - ofisā !?

Tessa  Klišeju cilveks ir autors. man ir 5 kaimiņu gimenes. Precejušies 25-40 gadus. Ir kopa, viss ok, ecejas ka visi bet kopuma satiek un dziivo labi.
lauliibas gredzeni nav nevienam. Un?

siikaa16  No precētu sievu sarunas. "Tev vēl gredzens der, vari uzvilkt pirkstā". "Es to vairs nevaru novilkt".

Darbā gredzenus ņemam nost gan traucē, gan dēļ drošības. Mājas darbus arī daru bez gredzeniem.

dodekaedrs  Mīlestība nāk un iet, bet lombards paliek.

av2  kaadiem darbiem traucee ? Lecot araa no kravas massinas kuzova, gandriiz noraavu pirkstu (beidzaas ar nepatiikamu operaaciju), un metinot... pagaaja masa caur to, nodeega, arii pirksts apdega .
Atradussi par ko piekasiities. Cilveeki nestraadaa tikai ofisos !

Keel  Kaskade- nabadzība ir galvā tavā, ne valstī. Vēl viena ņauduļtante...

riebekle  Nezinu, drīz būs 30 gadi kopš esmu kopā ar vīru. Gredzenu esmu uzvilkusi vienreiz mūžā -laulību ceremonijā. Pēc tam nē. Vīrs arī gredzenu nenēsā. Un? Ja kādam tikai pēc tās gredzenu nenēsāšanas šķiet, ka esam nelaimīgi laulībā, tad manispēc lai tā domā, mani tas neuztrauc, ja kādam tik šaura domāšana. :)

Iveta13  20:14 Tāpēc jau Tu esi te, ka laulība nav laimīga. Ja būtu savādāk, tad pa iepazīšanās portāliem neņemtos, nu vismaz laimīgas sievietes to nedarītu!

riebekle  Iveta14, kāpēc tu domā, ka te ir tikai un vienīgi iepazīšanās portāls? Es izklaidējos, komentējot stulbas diskusijas un brīnoties par cilvēku šurpierību. Šad tad ierakstu kaut ko DG un sarakstos ar interesantiem cilvēkiem. ja tas liecina par nelaimīgumu, lai tā būtu. :D Nez, ja es būtu laimīga, tad kas man būtu jādara? 30 gadus no vietas vakaros jādirn blakus vīram uz dīvāna, jāskatās actiņās, jāada zeķes un jādveš no sajūsmas? :D Tā?

Kaskaade  Izskatās personai Keel humora izjūta atkāpusies kopā ar matiem 🤣

anis  Nu tak,dažādi iet! Kolēģis uzcepa pirkstu gredzenā! Tēvam iekrita Pēterbaznīcas skaidās-restaurācijas laikā. Pats "noglabāju" jūriņā-aukstumā pirksti sarāvās,noglumēja. Mamma pamanīja tik pēc gada,es pastāstīju pēc nedēļas. Sievai dabūju pārzāģet,kad slimojot satūka pirksti. Tā arī vairs nevalkājām. Arī simboli dabū trūkties,bet kā to cilvēks uzņem,tas jau cits stāsts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu