kāpēc laulības gredzentiņi nenesājat, dāmas ?

kāpēc slēpjat "attiecības" ? :)

kuks10  Kaut kādi vecmodīgi uzskati par tiem laulības gredzeniem.. Kad es otro reizi precējos.. es principā atteicos no tā gredzene, radi knābāja, kāpēc nav gredzens, pateicu ka naudas nepietika😃, visu nodzēru.. kaut gan zin, ka neesmu nekāds lielais dropmanis.. Jaunībā strādājot galdniecībā gandrīz pirkstu pazaudēju, no tās reizes gredzenus un pulksteņus nenesāju.. ko domā darbā, vai citur man tas mazs imponē.. 😃

Caune  Garlaicīgs klasiskais laulību riņķis un iekaisa āda zem tā, tāpēc periodiski nevalkāju.

Geisha  Es darbā (masiere) arī nevaru nēsāt gredzenus, jo lai vai kā bet nav patīkami, kad pa ādu brauc auksta metāla gredzens. Nadziņi nogriezti līdz ādai un tīras rokas bez gredzeniem, bez aprocēm. Starp citu gredzenus nenēsā arī ķirurgi, stomotologi un daudzi citi mediķi. Vismaz vecākā paaudze. Piemēram kad strādāju stomotologijā tad viena kolēģe sabojāja savu zelta gredzenu, jo uzpilēja dzīvsudrabs, kas bija sudraba plombas sastāvā. Tā ka ne tikai vīrieši nevar nēsāt gredzenus darba dēļ. Ārpus darba gan patīk rotāties.

Letija  Man patīk mans laulību gredzens un nekad dzīvē neesmu izjutusi vēlmi to noņemt!

Kvarta  "Ko nozīmē, ja sievietei ir gredzens ar akmentiņu?
-Tas neko nenozīmē.
Konozīmē,ja sievietei ir gredzens bez akmentiņa?
-Tas nozīmē, ka viņa ir precējusies.
Ko nozīmē, ja sievietei ir divi gredzeni vienā pirkstā, viens ar akmentiņu, otrs bez?
-Tas nozīmē ka viņa ir precējusies, bet tas neko nenozīmē!"

Stika  Man ir tik skaists gredz.no iepr. laulības - roku darbs, ar latviskiem ornamentiem, ka es vēl tagad to reizēm mēdzu uzvilkt - kā rotaslietu, būdama citās att-bās, un manam tagadējam nav nekādu iebildumu par to.
Tēma - kārtējais bullšits.👎

Flints  "Jurijs_57"! Kad ar vīru sākas problēmas, sievietei prātīgāk būtu nevis noņemt gredzenu, bet gan kopīgi ar laulāto draugu laikus vērsties pēc palīdzību pie ģimenes attiecību konsultanta.

rupers  Nav vairs modee ..

Piparkuka  Protams, ka gredzens ir laulības un arī veiksmīgas laulības simbols!
Traucēt var tikai frēzētājiem, slīpētājiem un tml. mehānisko darbu darītājiem.
Un zeltam ir pat visnotaļ ievērojama vērtība! Arī nododot vecus gredzenus, ja nu tā gadās nepieciešamība.

Piparkuka  ruper- kā nu nav modē! Visiem jaunajiem ir īpašs prieks to izpētīt, pasūtīt, izvēlēties un tml!:) Kas var īpašus, kas vienkāršus, taču- tas ir lepnums viņiem!

saulite34  Var jau būt,ka sieviete bija brīva,nevēlējās ar tevi iepazīties un pateica,ka ir vīrs.

Stika  > 19:27 Manam vecamtēvam ir 88 gadi, bet viņš ir daudz mūsdienūgākiem uzskatiem un saprātīgāk domājošs nekā šīs tēmas apsūnojuši bābiskais autors. Viennozīmīgi. =))

Gunitaa  Stika, vientiesīgais autors drošvien iedomājas, ka Tev to gredzenu vajadzēja izmest ārā vai arī pārkausēt un uztaisīt no ta zelta zobu. Viņš drošvien tā būtu izdarījis. :D :D :D

Gunitaa  Un onkulis tāpat kā dažs cits izgājis uz tēmu ražošanas kvantitāti, novārtā atstājot kvalitāti. Nesaprotu kāpēc joprojām tēma ar pieprasījumu krieviski nosaukt lietas nav dzēsta, tāpat kā vēl dažas citas....

vilks28  Neesmu dāma , bet pajautāšu vai viņām no visām laulībām jānēsā tie gredzentiņi .

mairita1971  Kad biju laulāta,tad gredzenu nenovilku,kaut arī nejutos savādāk kā bez tā.Tieši mans vīrs gredzenu nēsāja ar lepnumu,tad arī ar visu apglabāju.

Kvarta  Apgredzenošanos nevajadzētu uztvert pārāk nopietni. Iesmeju par tiem un tām, kas tos gredzenotos pirkstus demonstrē pavisam svešām acīm, it kā mums no tā nebūtu ne silts, ne auksts.
Cita lieta, kā attiecības izskatās pasu galdā/ iedzīvotāju reģistrā/ whatever.
Varu labprāt tikties ar jauku vecpuisi un pat neaizdomāties par vilkšanu pie mācītāja, bet ar precētu mērkaķi uz krūmiem neiešu. Tas ir tikpat, kā atzīt, jā, esmu sliktāka, nekā tā otrā. Tas nekas, ka uz precētajām pīlēm dažkārt bez smiekliem paskatīties grūti.

tracums82  Gredzens traucē tādos darbos kā mineta veikšana, utml

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu