Kāpēc dāmas viena otru "noliek"??

Piemēram-Tās jaunākās noliek tās kas ir vecākas.Tievākās noliek tās kas ir resnākas.Smukākās noliek nesmukākās un t.t.
Kungi gan ar tādu herņu nenodarbojas un ir vairāk solidāri.A kas dāmām par vainu?Vai cenšas tādā veidā pacelt savu pašapziņu?
p.s.Jautājums radies no jūsu pašu tēmām un viedokļiem:)

Geisha  Ja sievietes viena otrai nedaudz uzknābj (lai tak neaizmieg), tad tas ir tāds sīkums salīdzinājumā ar to kā to dara vīrieši. Ja kādam vīrietim cits vīrietis ir uzkāpis uz varžacs tad kategoriski vīrietis to pāri darītāju necietīs ne zem kādas mērces.
Nu labi neesmu es vairs pirmā svaiguma, bet man ir milzīga dzīves pieredze. Jaunās arī visu mūžu nebūs tik jaunas kā šodien. Arī viņas kādreiz kļūs vecākas, mierīgākas, ne tik kategoriskas, nosvērtākas un pielaidīgākas. Dzīvē viss mainās.

Jurijs__57  Nekādus īpašus uzbrukumus es starp sievietēm te nepamanīju, tikai redzēju ka Stringi, Black Pants, Gumija, Elastik un Broška pāris reizes, nezinu par ko, ļauni izsmēja Skaistuli par viņa itkā lieku svaru. (Visi vārdi drusku izmainīti) :)

puuuka  Zini,man laikam pilnīgi vienalga,kas kuru noliek,ja kādam(-ai)nav ko darīt,lai ņemās,nesaprotu,kāpēc tevi tas satrauc,vai ta pašam nav aču pierē...netici tam ko saka,kamēr neesi to redzējis savām ačtelēm.Tu zini kāda ir tava dāma...un es domāju,kad tev pilnīgi vienalga ko par viņu runā...

Stika  ŠAUSMĪGI gribētos uzzināt, kura ir tā "Skaistule" ar lieko svaru un kā tas iet kopā. =)) Jurka paliek par tirgus bābu. =))

puuuka  Bump...nezin šeit,vai nezin vispār...tad jau gan ineresanti ,ja NEVIENS viņu /nezin kas viņa ir un kāda viņa ir lai kaut ko runātu/
Tava dāma bija vienkārši kā piemērs /Kāpēc dāmas viena otru "noliek"/

saulite34  Bumpastiks,tēmu taču esi ielicis,tātad satraucies,tev tāda dāma mājās,būtu lieku reizi parunājies ar savu dāmu,nevis te ar muļķībām nodarbojies,

siikaa16  Man vienalga resna, tieva, apaļa vai plakana, smuka vai nesmuka, gari nagi vai īsi. Ne jau man ar viņu jādzīvo un jāguļ. Galvenais, lai ir laimīgs cilvēks, tad arī ir foršs.

ketija64  Var nolikt, ja attiecīgi no tā labāk jūties! Katr/ai/m savs komunikācijas līmenis.

Lapsa18  ar smaidu: esmu ,laikam ,šeit ieredzēta ,bet ,laikam ,veca,nejūtu nekādu apcelšanu.

Gunitaa  Attiec.uz 19:32 - Bumhauzens atkal uzdod vēlamo par esošo. Bet pierasts jau.

saulite34  Bumpastiks,pietiks melot un nevajag man tādu kā tevi un kāpēc tu aizņemts vīrietis saraksties ar citām dāmām un uzmācies viņām.

uzplanaledus  Nu vīrieši savā starpā taisa "pif paf", ja skatās no filmām :D Vīrieši ne pa jokam noliek sievietes, ja palasa šeit. Sievietes tikai izklaidējas, aprunājot citas. Nevar jau runāt visu laiku smalkā stilā :)

Gunitaa  Bumhauzen, Tu kā vienmēr esi ļoti attapīgs. :D Nu kā tad - man viss atslēgts, internets, telefons, citi sakari ar ārpasauli, es arī tagad rakstu no bunkura ar blakusmājā nospertu internetu un gaidu pasaules galu. :))

mairita1971  No maniem dzīves novērojumiem,tieši vīrieši iedala viens otru kastās. Ja nav piemērota mašīna,vai dārgs pulkstenis uz rokas roka otram tiks padota,bet ar lielu pārākuma sajūtu.Neviena sieviete otru nepazemos,ja tai rokā nav zīmola somiņas.Un parasti tādas apsmej par bārbijām.

saulite34  bumpastiks,tev vajadzētu būt laimīgam,ka te vēl kāds tērē savu laiku lasot tās tavas muļķīgās tēmas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu