Kāpēc dāmas viena otru "noliek"??

Piemēram-Tās jaunākās noliek tās kas ir vecākas.Tievākās noliek tās kas ir resnākas.Smukākās noliek nesmukākās un t.t.
Kungi gan ar tādu herņu nenodarbojas un ir vairāk solidāri.A kas dāmām par vainu?Vai cenšas tādā veidā pacelt savu pašapziņu?
p.s.Jautājums radies no jūsu pašu tēmām un viedokļiem:)

RRAGANA  Tēma nemaz ar nav muļķīga! Es ar šad tad iedomāju, nu ko tie sievišķi var ņemties savā starpā, sevišķi sieviešu kolektīvos! It kā būtu jādala vīrieši, kuru tur nav. Nē, nu gadās jau, ka uz pāris pārstāvēm sanāk viens un tas pats vīrietis, bet būtībā līdzība liela ar vistu kūti. Nu daba paliek daba😄 Sugas nešķirojas..

Gunitaa  Bumhauzen, sorry, bet domā kā Tev tīk. Es neiešu Tavu fantāziju pavadā. :D

Jurijs__57  "kāpēc ?" dēļ zema kultūras līmeņa - pat te uzreiz var redzēt kas ir no skolotāju, ārstu, utt kārtas, a kas acimredzami strādā tirgūs

Piparkuka  Oi.. šķiet, ka Jurijs zin filmu “Man up” un ja tā ir, tad tas ir ideāli!:)

Kvarta  Ja akla tizla vista dabū graudu, vai tāpēc viņa pārvēršas par lakstīgalu? ne taču. par upuri citām vistām-tām, bez grauda:) /lietotus graudus nepiedāvāt:))/

Red_Heat  Es domāju, kā sievietes īstā vieta ir virtuvē. Viņām ir jāklausa. Savs vīrietis. Jā nē, tad jāuzšauj pa dibenu.

Paula6  Konkurences, zīmēšanās dēļ, nu un arī brīžīem tā smuki "ieknābt" otrai, bet tas viss ir sievietes dabā:DDD

Piparkuka  Nav tas sievietes dabā! Vismaz ne- dabiski. Dabiski ir apbrīnot, priecāties, uzlavēt, varbūt pamācīt:), tikai ne- “iekniebt” un tml.

Piparkuka  “Ieknābt”!!

Rouzita  Tas būtu pretdabiski, ja vīrieši nekonkurētu savā starpā, bet laipnu palaistu otru sev garām un uzslavētu. Ir gadījies piedzīvot, ka darbā viens vērpj intrigas pret otru, pielien vadībai pat tādā mērā, ka kaitē savai veselībai, utl.
Sieviešu priekšā dižojas un izsmej citus vīriešus.

Jason  Da, labi, kāda konkurence? Cilvēki Latvijā vienkārši ir riebīgi pēc savas būtības, neatkarīgi no dzimuma. Tas ir tāpēc, ka šie cilvēki ir redzējuši sliktus laikus, bet daudziem tādi ir arī tagad. Nu, nevar gaidīt no cilvēka, kam visa dzīve atrodas "pakaļējā daļā", kaut kādu baigo iejūtību un jaukumu.

antarktida  Vīriešiem jau vienalga kā viņi izskatās, vienīgais uztraukuma objekts, tas, kas virzienā uz leju zem vēderiņa.:)

AivarsN  Vīrieši ātri atrisina radušās domstarpības un mierīgi dzīvo tālāk. Sievietēm nesaskaņas var ievilkties mūža garumā,vai vismaz kamēr uzturās vienā portālā. Kaujās reti,bet ļoti nežēlīgi. Biežāk cenšas viena otrai tikai tā smalki un regulāri iekost.
Savtīgu mērķu vadīti indivīdi,parasti pievienojas noziedzīgiem grupējumiem, lai iegūtu lielāku laupījumu,autoritāti. Pamatīgs stress un kašķēšanās,kad tiek dalīts laupījums. Kā piemēram vēlēšanu laikā politiskās partijas. Grupās,kuras izveidojušās cēlu,godīgu,kopīgu mērķu sasniegšanai,kāds dedzīgāks indivīds var sākt stresot par to,ka pārējie grupas dalībnieki pārāk neaktīvi,vai arī viņš pats netura līdzi.

markess  Te tādas ir kādas 5-7, es viņas par "dāmām" nespētu nosaukt, labāk piemērots apzīmējums būtu kucītes. Bet man ir aizdomas, ka viņām dots uzdevums no augšas, lai OHO nenomirst.
Pārējās ir normālas sievietes, dažas vairāk dāmas, citas mazāk.

Sanija013  Tas aiz neko darīt!!

elsa  Palasīju vīreļu komentārus...nja, cirvis arī ohujā ir cirvis.
Sēdošā suņa auguma Jurijam jautājums - nez kuru mēs te esam aplikušas deļ liekā svara? (sapravī savu celulītu ērtāk beņķī, lai neslīd pa malām ārā un paņem uzgrauzt cūku pupu čipšus/

av2  vienkaarssi - konkurence. Sievieteem ir gruutaak izcelties savadaak , vieglaak ir nolikt otru .
Viiriessiem nav jaanoliek otrs, pietiek, ka.....sagadaatais "mamuts" ir krutaaks, un viss visiem skaidrs.

Piparkuka  Latviešu raksturs. Un te nav ko piebilst vairāk:)

Kaskaade  av2, būtu burvīgi, ja bez vispārinājumiem. kurai nav pilns rubis, lai konkurē un izceļas, sakarīgai sievietei viss jau ir tāpat

Kvarta  tādas kļockas kā sauljuks un kaskāde nopuņķojušās velkās vīriem pakaļ uz seksšopu, pēc tam raksta sūdzības visās instancēs, ka seksšopā pārdevējas neķītras.
nu tā apmēram
kolīdz kārno govi puķīti apceļ, tā niks nobanots.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu