Jūsu pieredze......

Teiksim, jūsu pastkastītē iekrīt vēstule, kurā izteikta vēlme iepazīties un apmainīties ar telefona numuriņiem , lai ātrāk sakomunicētu .Pretējai personai nepatīk ilgstošas sarakstes, tāpēc tiek bīdīts randiņš...….jūsu reakcija.

riebekle  Tas atkarīgs no katra paša. Man nepatiktu tā uzreiz kādam svešam savu telefona numuru uzticēt. Arī Skype ar svešiem nekomunicēju, un kur nu vēl rikšot uz randiņu. Mani pilnīgi apmierina sarakste. Bet ir tādi (te ir lasīts ne vienu reizi vien), kam gara sarakste neinteresē un visu patīk ātri notestēt dzīvē. Nu, vārdu sakot, - katram savs.

SmalkaisStils  Obamas padomniece - orģinālākais niks ! :)))

Ievinjata  Savu tālruni dodu tieši pirms randiņa. Pirms tam varam nedaudz pačalot sarakstē un tad jau redz vai ir vērts ar tādu uz tādu :)) iet.

Sanija_  Sarakstoties veidojas sākotnējais viedoklis par cilvēku, pēc kura top skaidrs, gribas turpināt iepazīšanos vai nē. Tieši tādēļ savu telefona numuru ne visiem un ne uzreiz.

Pillerina  Kur problēma?
Parasti viņi momentā atiet no strīpas, kad dabū numuru, jo visbiežāk tie ir precētie.Vienkārši izmēģina spējas rakstīt, tāpēc pavaicā numuru :)

mikeliene  Kad iekŗīt vēstulīte un autors neredzams.tad vispirms jautāju pēc bildes un jāzin kadam nolūkam vēlas iepazīties. Nu ja atbilde un bilde ieinteresēja,kāpēc neuzrakstīt numuriņu.

AivarsN  Un ja nu tieši viņš ir tas princis? Ļoti noslogots biznesmenis,vai politiķis,kuram vienkārši nav laika rakstīt vēstules.

dodekaedrs  Varbūt esmu vecmodīga, bet telefona numuru, manuprāt, jādod tikai tad, kad ir 100% pārliecība, ka sarunas partneris ir adekvāts.
Man ir gana rūgta pieredze ar nr.nomaiņu un pat policijas iesaistīšanu, jo cilvēks, ar kuru iepazinos tolaik slavenajā “face.lv”, izrādījās slims - sāka mani vajāt no dažādiem nr., zvanīties naktīs, sūtīt muļķīgas īsziņas. Kā vienu viņa nr. nomainu, tā zvana no cita.

008  Nu gan problēma! Ja ir šaubas, paņemiet tuvākajā Narvesen okarti vai zivi un lai zvana uz nebēdu?
Es arī par, ka kuram, katram savu nr. nevar dot! :)

Ievinjata  AivarsN - man, piemēram, ļoti noslogots biznesmenis vai politiķis nav vajadzīgs, jo ja nav laika pāris reizes dienā uzsist īsāku vai garāku rindiņu, tad arī ikdienā viņam laika man nebūs.

Piparkuka  No zvanīšanās jēgas nekādas nav.

Orchia  Toties sarakstei ir gan liela jēga, itkā jau apprecējusies, bet ēst nav jāgatavo.

AivarsN  Ievinjata,kuram strādājošam vīrietim gan atliek laika sarakstēm? Tikai bezdarbnieki un ofisa planktoni var atļauties dienas laikā memuārus drukāt. Bet vakarā pēc smagās darba dienas,vientuļam vīrietim vēl sev vakariņas jāgatavo un citi mājas darbiņi. Kad Tu tos viņam padarīs,tad viņš tev arī varēs uzmanību veltīt.

siikaa16  Uzraksti kādu eskortpakalpojuma numuru. (Praksē nav izmēģināts). Ja jau tik fiksi vajag.

Linna_SK  Kas gan tur slikts? Ja pielūdzējam/jai patika jūsu anketa vai foto, tad kāpēc jābrīnās par aicinājumu iepazīties?! Sarunā uzreiz varēsiet secināt vai iet uz randiņu vai atteikt, noteicošais taču ir balss tembrs, runas maniere, leksika u.t.t.
Jautājums ir dēļ kā nu kurš šeit ir reğistrējies....

Geisha  Te ir pilns ar telefona numuriņu krājējiem. Iedosi numuru, bet viņš tev piezvanīs pēc pusgada. Loģiski, ka sen jau būsi aizmirsusi kas tas par keksu kas pēkšņi zvana. Kāda vairs tur saruna?

Astronaute  Kad vajadzēja iepazīties - runāju un tikos, ja pēc telefonas sarunas likās, ka ir jēga. Tām sarakstēm, kad nezini, kas ir otrā pusē, neredzi, nedzirdi emocijas, lielu jēgu neredzu. Shēma nostrādāja.

kosrem  Vai tiešām OHO notiek brīnumi? Esmu pat sarunājis konkrētus randiņus,- neatnāca maita!

SmalkaisStils  Protams , ka nedot īsto telefona no. Nopērk nummuru speciāli iepazīšanās pasākumam.
Dodei pieredze reāla. Arī man tāda bija. Bija kāds nenormālais zvanīja nepārtraukti. Rimās tikai tad kad informēju ka viņa darbības nodošu policijai.

SmalkaisStils  Aivar Jūsu pieminētie vīriešu tipi oho neatrodās! :) Viņiem nav tādas vajadzības , jo ir pietiekoši advancēti lai iepazītos dzīvē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu