Jūsu pieredze......

Teiksim, jūsu pastkastītē iekrīt vēstule, kurā izteikta vēlme iepazīties un apmainīties ar telefona numuriņiem , lai ātrāk sakomunicētu .Pretējai personai nepatīk ilgstošas sarakstes, tāpēc tiek bīdīts randiņš...….jūsu reakcija.

Kaskaade  Tici man, šeit atrodas visi tipi

eizenija  Ir, ir krājēji. Un ir arī rakstītāji. Un pēdējie patīk mazāk. Neko patiesībā tās virtuālās vēstules neizsaka, un lqiks tiek kavēts daudz vairāk. Tā, ja ir vēlme iepazīties, reāla tikšanās pasaka daudz vairāk.

Virinss  nemot vera to kaa ir iekartotas cilveka smadzenes sarakste vispar ir looti nevelama ja tiesam merkjis ir iepaziities ar turpmaaku attieciibu veidosanu, taa iemesla pec ka tas liekas fantazijas kuras rodas no sarakstes loti boja peec tam dziivainu!

protams ilgo sarakstu cieniitaji jau pec defeniicijas nav kadri ar ko ir jega pat sarunaat randinjo jo tie ir virtualie sapnjotaaji.

ja kadam liekas ka vins ir baigais serloks holms un var kautko sev vajadziigu saprast no sarakstes tas ir tikai apsveicami bet serloks holms bija homoseksuals un taapec diezvai saja heteroseksuaalju klubinja gus panaakumus :)

mezmalis  No sarakstes var daudz ko izsecināt , nu kaut vai ,ja tev atbild ar vienu trūcīgu teikumu ,tad zini ,ka arī dzīvē tas cilvēks var būt tikpat vārdos skops un garlaicīgs... /kāda māka pļāpāt pa telefonu ,varbūt pirms tās sarunas drosmei pacilā glāzītes un tad lielais runātājs ,bet dzīvē satiekot ne vārda nespēs pateikt ,ja vispār būs drosme ierasties./

Arī pēc teikuma uzbūves var daudz ko par cilvēku pateikt - par viņa attieksmi pret otru,
vai ir pārāk aizņemts ,lai lietotu pieturzīmes vai vispār prot teikumus veidot , jo visticamākais tādas pašas problēmas būs arī dzīvē!

Ps. Nejaukt vēstules un sarakstes ar bērnišķīgo čatošanu - tās ir divas atšķirīgas lietas un tās daudz liecina par konkrētu cilvēku!

Flints  Patiesībā – līdz apnikumam nomuļļāts temats, bet ja nu cienījamā topika autore tik ļoti vēlas dzirdēt dažādus viedokļus, lūdzu… Kādam nepatīk ilgstošas sarakstes, bet man, piemēram, nepatīk dāļāt savu telefona numuru pa labi un kreisi, iesaistīties neveiklos dialogos ar praktiski svešiem cilvēkiem, neredzot cilvēka seju un lāgā pat nezinot, ar ko es sarunājos, un sasteigtas tikšanās. Es šīs lietas saprotu tā. Komunikācijai ir dažādi līmeņi atkarībā no tajā iesaistīto dalībnieku personiskajām īpašībām, viņu lomas mūsu dzīvē, risināmo tēmu svarīguma un apjoma, savstarpējās lojalitātes un tamlīdzīgi. Uz ielas, veikalā vai tramvajā pirmoreiz satiktu cilvēku, pat ja ar viņu nejauši izraisījusies īsa, bet patīkama saruna, jūs taču arī tūliņ neaicināsiet pie sevis uz mājām, vai ne? Arī telefona sarunai ir cits privātuma līmenis, zvans var atskanēt laikā, kad esmu aizņemts ar citām lietām vai vienkārši nevēlos sarunāties. Uzskatu, ka saziņa dažu vēstuļu garumā ir vēlama un pat nepieciešama. Ja cilvēkam ir komunikācijas problēmas vai nav nojausmas, par ko izteikties vēstulē, visticamāk, tā būs arī satiekoties klātienē.

Virinss  Manupraat sterotipiski domajosi cilveki vispar nespej neko izveidot veel jo vairaak savu ;) taa to dzivo nodzivo meklejot lidziibas un sakritibas ! Taisnibu labad jasaka ari brividomajosi kadri nesteidz realizet kada iedomatos sapnjus :))

ieva03  Tik tiešām nesaprotu kādēļ gan man būtu jādala savs telefona nr. pa labi un kreisi,nezinot pat kam to dodu.Nu nedošu gan,pilnīgi svešam cilvekam savu tel.nr.,nē,nē,tas nav prieks manis,un vispar ko gan man runāt ar svešinieku.??

kuks10  Ir enerģiskie vampīri,kas dabū kaifu,kad vecis viņai ļurina un raksta visādas muļķības..Normālās sievietes ,kam laiks ir limitēts,tās iedot nr.,bet arī var fiksi pazaudēt to personu,ja kaut kas nepatīk..pašam ir bijis,kad sazvanos ,ka otra cilvēka balss nepatīk,tad arī vairs neko neturpinu,jo jūtu nav mans cilvēks..

Caune  Telefona nr. šodien nav vērtība, bet laiks gan ir.

Eheeei  Pilnīgi piekrītu Flintam. Tāpat neatsaucos arī tiem, kas jau pirmajā vēstulē prasa, kā mani fb atrast. Nevajag manā privātajā lauciņā ar varu brutāli lauzties. Katram sava izpratne par privātumu un kontaktiem.

mikeliene  Vispār jau neviens normāls nedos uzreiz savu darba,draugu telefona numuru. Visiem pārsvarā ir divi numuri,lai kas tad nomaini un miers! To man ieteica viens vīrs,ar kuru bij randiņš,bet šķīrāmies kā paziņas,jo nebija tās saucamās dzirksteles..Viņš pastastīja,cik nelaimigs bija,kad ielicis iepazīsanās sludinājumu un pēc tam uzbāzīgās sievietes zvanījušas pāris mēnešus,gan naktī gan dienā. Nu ta ir,jamacās no svešām kļūdām ;))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu