Izmaiņas raksturā, domāšanā, vai tomēr zem tupeles ?

Long story short. Kopā esam 4 gadus. s27 v30
Pēdējā gada laikā sāku novērot pakāpeniskas uzvedības izmaiņās, uz slikto pusi.
Tagad liekas ka esmu suns ko var bakstīt, vai mazs puišelis ko mācīt. "Nedari tā, nedari šitā, šim jastāv te, šim jastāv tur, tā nav pareizi, tā nē, šitā arī nē, karsto udeni netecini(jātaupa), gaismu visās malās neslēdz iekšā, MAMMA TEICA TĀ"
Piemēram. Izlietnē stāv viens vienīgs piedzedzis katls. Es labu gribēdams, ūdens maisītājs vaļā, tecinu iekšā karsto ūdeni lai atmiekšķē. Bet nē, mani pastumj malā un pasaka "es savādāk mazgāšu". Uzvāra tējkannā karstu ūdeni un ielej iekšā.
Vakardienas gadījums vispār bija kaut kas jauns.
Agrs rīts, sieva guļ, es rosos pa virtuvi, taisos uz darbu. Girbu paņemt līdzi jauno termosu uz darbu. Leju iekšā ūdeni, lai izskalotu. Sieva no istabas aizmigušā balsī "Termos ir jaizmazgā". Es uz to mierīgā balsī atbidu "es zinu". Tam seko atbilde "Kas tu nevari vienkārši pateikt JĀ!?". Un patstāvīgi kasīšanās par visādiem s**iem, sīkumiem, no viņas puses.
Vienu dienu bija slikta pašsajūta. Ņemu termometru, bet te pēkšņi atskan "jā, jā, noteikti tev temperatūra"
Atbraucu mājās pusdienas laikā, sēž budzis. Jautāju kas noticis, abilde ir "nekas". Neko nestāsta, viss esot kārtībā.
Mums abiem ir mērķis ko vēlamies sasniegt, bet tam ir vajadzīgas finanses. Pēdējo 3 mēnešu laikā man ir bijušas 2 brīvdienas, strādāju vidēji 11-12 stundas dienā. Šodien otrā brīvidiena, nopirku vienu, VIENU, pudeli auksta alus. Atnākot mājās, no sievas dzirdu divdomīgā balsī "vai vajag!?" Klusums... Ar alkoholu esmu uz jūs.
Ja godīgi, negribu nākt mājās...KAS NOTIEK !?

Chris1986  nu, a kāpēc jūs dzīvojat kopā? Lai būtu sliktāk? Vai divatā vieglāk nopelnīt naudu projektam? Nu, nav nekāds kaifs kaķim ar suni dzīvot kopā. Un ar katru dienu paliek tikai sliktāk. Bet nu jāizpilda tak tas, uz ko sabiedrība mudina un jāmokās tālāk "gultā ar ienaidnieku" :D

fargo  es nedomāju, ka tā ir pilna aina. kaut kā trūkst. es mēģinu iztēloties to cilveku ikdienu un kaut kādas detaļas mozaīkā nav. man ir aizdomas, kas.
vīrietis nevar eksistēt, ja viņu paša mājās tirina kā mazo ezīti, tas ta ir. bet te kaut kā nepietiek.

Kaskaade  Trūkst izpratnes, kas ir sieviete un kur viņas vieta mozaīkā, kā arī izpratne, kas ir vīrietis un kāds ir vīrieša uzvedības modelis

burleska  Seksa trūkums vai nekvalitatīvs sekss un stress par naudu. Visi iemesli :)

rokons  Pamēģini kādu laiciņu padzīvot citur - viens pats. Viss saliksies pa plauktiņiem 3 - 5 mēnešu laikā.
Ir kopdzīvei jēga, jeb ne

_Krasula_  Varbūt tā bija arī agrāk, taču tad nebiji tik pārstrādājies un neuzņēmi visu tik saasināti?
Ja tomēr šādas izpausmes ir tikai pēdējā laikā, nedomāju, ka pēkšņi ir izmainījies raksturs. Iemesls ir dziļāks, par kaut ko ir neapmierinātība. Vai arī veselības problēmas. Ja saka-nekas nav noticis, viss ir kārtībā-, diemžēl nenozīmē, ka tā tas ir. Sievietes nav tik tiešas kā vīrieši, nereti cer, ka partneris pats sapratīs, uzminēs, kas par lietu. Un nēsā savu aizvainojumu kā čūsku azotē.
2 brīvdienas pa 3 mēnešiem... Kas paliek ģimenei un pašam? Ir to vērts?

burleska  Rokona ieteikums pilnīgi garām, it īpaši, ja bērni ir. Nedomāju, ka kaut kas tik kritisks viņu ģimenē šobrīd notiek, lai sievieti dzītu pilnīgā izmisumā, kad viņa jau tā ir stresā, un parādītu, ka vīrietim viņa vispār neinteresē.

Geisha  Nav mīlestības. Dzīvojat bez jūtām kā tādi kaimiņi. Ja ir mīlestība tad nekas netracina. Vai es maldos? Starp citu kad Tu viņai teici, ka viņa tev ir dārga, kad puķīti uzdāvināji, kad mīļi apskāvi? Domā sīkumi? Sievietei ir svarīgi justies mīlētai. Nauda un mērķi tas viss ir labi, bet mīļš apskāviens un čuksts austiņā cik viņa šodien seksīga ir vairāk nepieciešams. Saprotu, ka esi pārstrādājies, taču atrodi spēku arī savu sievieti samīļot. Sievietei ir nepieciešami mīļi apskāvieni, skūpsti, makaroņi uz ausīm un tad viņa tev sekos pa dzīvi caur uguni un ūdeni. Īsāk sakot neizturies nevērīgi un viss būs bumbās.

_Krasula_  P.s...jāa, bet, kas lai zina, "kādēļ šodien klusē zilais puutniņš"..:)

Chris1986  "zilais puutniņš" - tas, laikam, bija no tā FRUK, vai kā nu tur to iestādi sauca, ko par lielu kompensāciju atstādināja? :D

burleska  Par to termosa stāstu- varbūt kādreiz vīrietim derētu vismaz padomāt, kāpēc sieviete reaģē tā vai citādāk... Mana versija- viņa nav izgulējusies bērnu dēļ, visdrīzāk bērni ir maziņi, kāds pa nakti raud, kāds varbūt vēl barojams (vai tikai viens bērniņš? :) ) Nez kāpēc šķiet, ka vismaz divi. No rīta "aizmigušā" balsī mēģina pateikt viņasprāt svarīgu lietu, ka termoss jāizmazgā, bet vīrietis aizkaitināti (ok, varbūt savaldīdamies, bet tik un tā) saka, ka zina, jau to ir izdarījis un tml. Viss miegs vējā... Un tāpēc komentārs- varēji mierīgi pateikt: "jā"

Lords  Katram cilvēkam, šajā apskatītajā gadījumā - sievai-ir dažādas objektīvas un subjektīvas kvalitātes, kuras summējot un salīdzinot ar citām mums piejamām sievietēm izlemjam, vai vērts ar šo konkrēto dāmu būt kopā.
Lāb, pateikšu vienā teikumā - ar tādu raksturu viņai jābūt vai nu vienlaikus jaunai & skaistai (pa vienam šīs īpašības ir bez sevišķas tirgus vērtības), vai nu reāli bagātai. Tā kā tu rukā kā zirgs, pieļauju, ka otrais variants atkrīt. Paliec ar viņu, ja spēkā vismaz pirmais. As simple as that.

Eheeei  Arguments "mamma teica" ir izcils 😁😁😁🤦‍♀️
Nav ideālu attiecību, bet ja jau tiešām pat mājās vairs negribas nākt, vai ir to vērts? Kā jau te minēts, vajag mēģināt mierīgi izrunāties. Nu un, ja nevar, vai nelīdz, met mieru un viss.

ieva03  Varbūt apstājies uz mirkli un padomā-kāpēc tā notiek? Un meģini mierīgi ar sieviņu izrunāties,uzaicini viņu iziet ar Tevi kopā(piem.uzaicini viņu uz kādu kafe,vai kaut vai uz pastaigu),izrādi vinai beidzot uzmanību,un saproti arī viņu,atbalsti.Tie visi ir tikai ikdienišķi sīkumi,un uzreiz jau nav jāsūdzas,bet gan jārisina jums abiem kopā.Skaidrā valodā saki viņai,ka Tev nepieņemam viņas komandēsana un aizrādīšana,un lūdzu RUNĀ ar viņu,un atrodi arī sev laiku atpūtai,visu,visu var atrisināt,un uzreiz jau nav jāskrien prom(jādomā arī par bērniem).
RUNĀ,RUNĀ!

Liepa53  Ja ir abpusējas jūtas un bērni, nevajag visu sarežģīt vēl vairāk. Ir jārunā. Es laikam teiktu, ka dēļ sīkumiem neļausim savu lailību izjaukt. Mazāk strādātu, bet vairāk veltītu laiku ģimenei. Prieks, atpūšoties rada harmoniju un neļauj ieslīgt rutīnā. Turklāt, katrā laulībā ir krīzes, bet ar tām jātiek galā.

Kvarta  Nu principā tam vīrietim, ja vien nav viņš nav (ko) mpetents, jau bērni teorētiski var būt ar jebkuru fertilu pasaules sievieti, un ļauju lasītājam minēt, cik tūkstoši no viņām ir labāki par kašķīgu, nestrādājošu parazīti labākajos gados (palabojiet, ja kaut ko aizmirsu piebilst)

Jurijs__57  nav vērts sekss par tādu cenu, jāliek rebrom jautājumu par šķīršanos - ko mocīties un mocīties bērniem skatoties uz vecākiem, kopīgus merķus tik un tā nesasniegsiet tādās attiecībās : varbūt atjēgsies un savu attieksmi mainīs, jā nē, tad nē

Kvarta  Liepa, apgalvot, ka katrā laulībā ir krīze, ir tas pats, kas apgalvot, ka katram bērnam ir utis (bad example). Apbēdināšu-KATRĀ laulībā krīžu vis nav.

Luusila  Tad, kad sāk kaitināt sīkumi, kad ar tējkaroti maisi tēju uz nepareizo pusi (piemērs), zobu pastas tūbiņa tiek ne tā izspiesta, tad vari uzskatīt, ka kopdzīves izjukšana ir laika jautājums.
Ne jau darbības ir nepareizas (kaut gan katlu piededzināt nevajag un atmiekšķēt arī var jēdzīgāk), bet ir zudusi vēlme otru saprast, atbalstīt, pieņemt. Laikam jau abpusēji.
Varbūt var vēl glābt, bet tad tas jāgrib abiem.
Ja sieviete nerunā un nesaka, kas nepatīk, vīrietis to nevar uzminēt. Viņi ir citādāk ierīkoti, tas jāņem vērā. Ja pateiks nekasoties, tad visdrīzāk viņš arī centīsies, ja tikai jau nebūs novests tik tālu, ka viss jau ir po*uj.

Sanija_  Padomi ir doti dažādi, bet pārsvarā gandrīz visi sieviešu padomi ir vērā ņemami. Sievietes zina, kas tām dzīvē pietrūkst, lai būtu laimīgas. Šīs problēmas jārisina laicīgi, lai nepiliktu pie sasistas siles. Neesi ne pirmais ne pēdējais, kuram darbi pirmajā vietā, ģimene un attiecības pēc tam, tad nu rezultāts ir tāds kā ir.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu