Izmaiņas raksturā, domāšanā, vai tomēr zem tupeles ?

Long story short. Kopā esam 4 gadus. s27 v30
Pēdējā gada laikā sāku novērot pakāpeniskas uzvedības izmaiņās, uz slikto pusi.
Tagad liekas ka esmu suns ko var bakstīt, vai mazs puišelis ko mācīt. "Nedari tā, nedari šitā, šim jastāv te, šim jastāv tur, tā nav pareizi, tā nē, šitā arī nē, karsto udeni netecini(jātaupa), gaismu visās malās neslēdz iekšā, MAMMA TEICA TĀ"
Piemēram. Izlietnē stāv viens vienīgs piedzedzis katls. Es labu gribēdams, ūdens maisītājs vaļā, tecinu iekšā karsto ūdeni lai atmiekšķē. Bet nē, mani pastumj malā un pasaka "es savādāk mazgāšu". Uzvāra tējkannā karstu ūdeni un ielej iekšā.
Vakardienas gadījums vispār bija kaut kas jauns.
Agrs rīts, sieva guļ, es rosos pa virtuvi, taisos uz darbu. Girbu paņemt līdzi jauno termosu uz darbu. Leju iekšā ūdeni, lai izskalotu. Sieva no istabas aizmigušā balsī "Termos ir jaizmazgā". Es uz to mierīgā balsī atbidu "es zinu". Tam seko atbilde "Kas tu nevari vienkārši pateikt JĀ!?". Un patstāvīgi kasīšanās par visādiem s**iem, sīkumiem, no viņas puses.
Vienu dienu bija slikta pašsajūta. Ņemu termometru, bet te pēkšņi atskan "jā, jā, noteikti tev temperatūra"
Atbraucu mājās pusdienas laikā, sēž budzis. Jautāju kas noticis, abilde ir "nekas". Neko nestāsta, viss esot kārtībā.
Mums abiem ir mērķis ko vēlamies sasniegt, bet tam ir vajadzīgas finanses. Pēdējo 3 mēnešu laikā man ir bijušas 2 brīvdienas, strādāju vidēji 11-12 stundas dienā. Šodien otrā brīvidiena, nopirku vienu, VIENU, pudeli auksta alus. Atnākot mājās, no sievas dzirdu divdomīgā balsī "vai vajag!?" Klusums... Ar alkoholu esmu uz jūs.
Ja godīgi, negribu nākt mājās...KAS NOTIEK !?

Lords  Neesmu zinošs par laulāto draugu attiecībām, bet kad mans kaķis apvemj grīdsegu, es viņu samīļoju (nabadziņam nav veselības šon). Grīdsegu varu gan izmazgāt, gan nopirkt citu. Dzīvu būtni mīlu vairāk, nekā priekšmetu!

Jurijs__57  14:48 sievietes zina, sievietes zina ...es arī zinu : ne pēc savas gribas viņš tik daudz strādā !

Chris1986  Kvarta, viss ir tieši otrādi - šadās agrāk vai vēlāk ir VISAS laulības. Tā kā katrā piedzimšanā ir jau ielikta arī nomiršana, tā katrā skaistā laulībā ir ieliktas arī viņas nenovēršamās beigas

Veneranda  pie sasistas siles paliek tas, kuram izjūkot attiecībām, nākas stāties darba attiecībās. ja apskatām LV demogrāfisko gadījumu, tad V/S proporcija diktē to, ka uz urrā aiziet pat klibs dzērājs, par profesionāli veiksmīgu zilasiņu eksemplāru pat nerunājot! Pieļauju, ka ciās valstīs proporcija var būt cita. Varbūt tas ir iemesls, kāpēc seksa spridzekļi tiek nobēdzināti novecošanai ārzemēs, kaut gan, taisnību sakot, sievastēvs jau varēja iekārtot darbā iekš LV.

Jurijs__57  14:57 cinnija, nestasti pasakas :)

uzplanaledus  Ja cilvēki spētu sarunāties, mēģinātu saprast otru, citus, milzums daudz problēmu atkristu.

una32  Pēc apraksta sanāk, ka sievu kaitina viss, ko dari, vai nu jāizrunājas un jāmeklē kā atjaunot sapratni, jānoskaidro, kas viņu kaitina,vai arī tas ir beigu sākums.

Kaskaade  Ntak lielākā daļa cilvēku paši nezin, kas ar viņiem notiek, kur nu vēl sarunāties

Drole  Cinnija izvilkusi savu niku kolekciju un fluudo par teemu, kur tai nav nekaadas pieredzes. :D

P.S. Lords no tevis никудышный, tantinj.

DailaLapina  Viss vienkārši,nac pie manis dzīvot,,,,,,

skabarga60  Abi ar sievu aizejat uz Stand-up komēdiju ´´Mačo´´ to noskatoties jums viss būs skaidrs.

Piparkuka  Mjā... pilnīgi pazīstami, gandrīz.! Viņa Nav apmirināta! Vienkārši - viņa nav apmierināta. Vai nu intīmajā dzīvē kaut kas vai nu pietrūkst kāda romantika, kadas aktivitātes. Kaut kas viņai nepatīk...

miers2  Nekas labs tur nebūs uz priekšu :( No autora drīzāk šobrīd izklausās pirmais variants, ka notiek izmaiņas raksturā- kaukādi agrāk slēptie īleni lien no maisā ārā. Uz priekšu būs tikai sliktāk, jo viņai cieši šķiet, ka visu dara pareizi un ka viņai vienm taisnība - no sērijas- "Ko tad es, es jau neko.."

Iveta13  Pāris gadus to visu var paciest, pielāgoties, jo tomēr mīla. Vēlāk, ja abi divi sāk skatītieties uz citu pusi un tu to jau dari , esot šeit! Tomēr nākotnes vārdā abi šo sagramojat, tad var izveidoties laba laulība. Pats teici , mērķis abiem ir!!!Tu tak maz pa mazām sāc izprast, kādas tās sievietes ir...vienkarsi saki, jā, nē, tūlīt būs, utt.

Piparkuka  Jā, bet kādā sakarā esi te???!!! Tas jau vien ir nodevēja darbs. Meklē sievieti... Re kur tev ir, sava sieviete- ej un rādi. Vai vispār esi vīrietis jeb, tā kā atļaujies 31! gada cecumā uzrakstīt- meklē sievieti izklaidei! Ārprāts!... stulbdnis, sorry!

Lida  "Mums abiem ir mērķis ko vēlamies sasniegt, bet tam ir vajadzīgas finanses"
"Atbraucu mājās pusdienas laikā, sēž budzis"
Ja 2 cilvēki vienlaikus strādā līdzīgi atalgotos darbos, finansiālo mēŗķi var sasniegt 2 reizes ātrāk (matemātika, 1. klase)
sorry to tell that, bet tava sieva ir nelikvīds:

Tinte  Žanra klasika. Sieva ar mazu bērnu 24/7 ir nostrādājusies ne mazāk par autoru. Viņam vismaz 2 brīvdienas bijušas 3 mēnešos, sievai - neviena. Un turpmākos dažus gadus nav gaidāmas. Topika pieteikumā to gan veikli "aizmirsis" pieminēt.
Nabadziņš, cik gan grūta dzīve! Bet ohoju atrast un ietusēt šeit gan nav grūti, vai ne?

Lida  ja laulība nav biznesa projekts, bērns no mīļotā vīrieša ir laimes virsotne, nevis papildu problēma dzīvē, par kuru tā kā vajadzētu atlīdzību.
šitādas kodes nobloķē labus večus))))

pomerance  Zem tupeles, turklāt, zem trakas sievietes tupeles, tālāk būs vēl sliktāk. Turās.

Deavids  Vai neesi iedomājies pret sievieti izspēlēt sieviešu gājienu.
Vienu dienu nepārnāc mājās un sāc dzīvot atsevišķi, neko nepasakot un nebrīdinot.

Jo tev jātiek skaidrībā ar jūtām, ja viņa pēc tevi pēc kāda laika atskries, tad attiecībām ir perspektīva,

ja nē, tad priecājies par to ka savlaicīgi esi izšķīries pirms viņa tevi mežonīgā depresijā iedzinusi.

Jā bet to var darīt tikai vīrietis, kurš neļauj sevi zem tupeles palikt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu