Nopietnas attiecības bez kopdzīves.

Vai ir iespējams būt ar kādu laimīgi kopā bez kopdzīves perspektīvas?

RRAGANA  Oij! Jāson, atcerējos, ka vienā mājā atstāju savu zobu birsti...🙂

krumuzagis  pēc idejas dzīvē viss ir iespējams, jo tā ir dzīve, apmēram, kad eju mācīties fiziku, lai strādātu pr inženieri, čortojos, ka studiju biedri nāk piedzērušies pa nakti vandīties istabā, nevis pilda mājasdarbus

burleska  Kādu laiku var, tikai tās nav nopietnas attiecības :)

laumutite  Vienkārši cilvēki viena daļa, dzīvo šodien un tagad, tā arī ar attiecībām, nekas nopietns....

rokons  Daudz kas no vecuma un sociāl´s vides atkarīgs.
Jaunībā parasti ir mērķis veidot karjeru, audzināt bērnus pa pasauli iespēju robežās pablandīties.
Kad tas viss aiz muguras, vecumā pāri 50 cilvēkam vajag savu privāto telpu. Pat laulāti pāri labprāt guļ katrs savā istabā, dažādu iemeslu dēļ.
Tādā vecumā ikdienas kopdzīvei ir jābūt būtiskai motivācijai - parasti materiālai.
Ja pie attiecību partnera ir ne tikai zobu birste bet arī citas lietas piem čības un halāts - varbūt skuveklis un kosmētisks krēms.......tās ir attiecības, kaut kopdzīves nav

Lapsa18  Te pàrsvarà izsakàs pajauni cilvēki,esmu padzīvojuša cilvēka statusà un nevaru sameklēt draugu,jo uzreiz pasaku,ka kopdzīvi kopà neplànoju.Manī izbrīnu radīja fakts,ka ne mani uztrauc,bet vīrieti šàds traktējums.Nàkamais solis-piedàvàt seksu,ja jau negrib kopdzīvi.Mani apmierina modelis,ka katrs paliek savà dzīvoklī.

Kurts69  lapsa, a kam Tev draugs bez seksa? Nu štrunts par kopdzīvi! Kopā sēņosiet, pārrunāsiet pēdējo izlasīto grāmatu un barosiet baložus?

burleska  Lapsa18 17:05, es pilnīgi saprotu, kāpēc vecumā pēc 60-70 negrib modeli, kad nedzīvo kopā. Kādi 10-20 gadi un jau jādomā par vecumdienām un kopā novecošanu. Un tad to vēl foršo laiku pavadīt tikai pa sestdienas, svētdienas izklaidēm, lai pēc tam paliktu viens... Nu nezinu... Vai ir vērts...

uzplanaledus  Nu ja tikai nokniebjas, tad kāpēc vispār jātiekas? Var tikties ar kādu sex rotaļlietu, būs tas pats.

Jurijs__57  kas ir "nopietnas attiecības" ?
ko var nosaukt par "kopdzīvi" un ko nē ?
definīciju- milzums, ļoti "konkrēts" jautājums :(

ieva03  Cilvēkiem gados var būt arī attiecības,un pat nopietnas,bez laulības un kopā dzīvošanas,UN NAV jau nekas slikts,ja divi cilvēki gados satiekas,iet kopā uz pasakumiem,brauc ceļojumos,kopā pavada brīvos brīžus,un tāpēc jau nav jādzīvo kopā,katram savas mājas.Nu es gan vairs nedomāju par laulību,tāda ir jau bijusi.

naara15  Man tas nešķiet ok. Tāda atrunāšanās, jo patiesībā īsti neko negribas mainīt, bet seksu ik pa brīdim gribas. Der pārejas periodam, kamēr visi sakārto ikdienu, sevišķi, ja kādam vai abiem ir bērni.

cherry88  ir, ir iespējams . Cilvēki var būt laimīgi, iemīlējušies un uzticīgi viens otram,dzīvot pilnvērtīgi bez kopdzīves, baudot šīs attālinātās jūtas. Bet, lai tas notiktu, ir vajadzīgi kādi ārēji apstākļi, varbūt pat likstas , kuras neļauj būt kopā ikdienā . Un pamatā, tīra mīla !
Ne jau kaut kādas nesakārtotas attiecības, patstāvības trūkums, un lielā mīla tajā pašā pilsētā vai valstī , pa slepeno turēta no sievas kundzes un bērneļiem

Kaskaade  Arī cilvēkiem gados ir vajadzība pēc tāda attiecību modeļa, kur viens otru sausi neuzmetīs pēc pirmās nopietnās slimības, kas, starpcitu, tajā vecuma kategorijā ir loti reāls notikums. Visnotaļ grūti iedomāties abpusēju aprūpi viesģimenes modelī.

ube  Ir bijušas tādas attiecības. Bija labs modelis konkrētam dzīves brīdim.

Orchia  Mhm, labs modelis līdz brīdim, kamēr kādam pieradums nepārvēršas par ko nopietu, jo kā vēstī nezināmo dzejnieku vārdi - nekas nav pastāvīgāks kā pagaidu. Un tad sākās lielākā dzīves pakaļa.

runcitis15  Vairāk kā 20 gadi nodzīvoti tādās attiecībās.No gada vecuma izaudzināta audžumeita.
Aizgāja savā dzīvē un esam sveši cilvēki.Bijusī no labas dzīves sāka iet pa kreisi,tad gājām katrs uz savu pusi.Nu viens ir ok.

runcitis15  Gredzens pirkstā nenoturēs cilvēku.Jā ir gājējs aizies.

burleska  Runcitis15 18:33 Izaudzināta audžumeita, esot kopā dažas dienas mēnesī? Nopietni? No labas dzīves bijusī sāka iet pa kreisi? Kā tikai cilvēki sev nemelo :)

Felde  Es taa neveletos. Esmu romantiska,miiliga,jutekliska-ja kaads ir,tad uz visiem 100%
Veelos aizmigt un pamosties kadam padusiitee.... Gadijuma sakari,un attieciibas briivdienaas-nee!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu