Nopietnas attiecības bez kopdzīves.

Vai ir iespējams būt ar kādu laimīgi kopā bez kopdzīves perspektīvas?

Letija  Piedodiet, bet tie, kas gatavi mūža otrajā pusē kaut kur doties uz citu dzīvesvietu - prom no tā, ko pats esi veidojis, kas ir tava pasaule, kas tev ir svarīgs ļoti,ļoti - tie šķiet tādi kā klaiņotāji bez noteiktas dzīves vietas (attiecas uz abiem dzimumiem).
Kaut kā tā.
Man pat ļoti ir pieņemams modelis, ka katram tomēr ir sava dzīves telpa - gluži vienkārši tāpēc, ka tas taču normāli, ka tāda ir!
Kā var visu dzīvi skraidīt apkārt - un tā, ka nekas nav iemīļots, ko negribas pazaudēt (un nevajag to tikai vienmēr attiecināt uz cilvēkiem - arī sava pasaule, daba ap sevi, piem., var būt iemīļota).

Eheeei  Ir. Īsāku vai garāku laika periodu, bet ir. Un man tās attiecības pat labāk patikušas, jo neiestājas tā rutīna. Ikdiena.

Orchia  Pat uz ielas izmestu suni vai kaķi ņem mājās, ja iemīl, tad kur vēl vairāk ar cilvēku. Ar distanci var mīlēt dzimteni un mākslu, cilvēkam ir vajadzīga tuvība, no vārda tuvu.

Roberta1967  Viņš tālu,es...šeit,bet attiecības jau 3 gadus...ceru,būsim kopă Latvijā!

burleska  Letija 19:32, ja ir sava māja, varbūt, bet, ja dzīvoklis... Ar visu to, ka konkrētajā vietā esmu nodzīvojusi jau kādus 20 gadus, es varētu pārcelties. Ja zinātu, kāpēc...

Lapsa18  Kurt69.Neesmu pret seksu,bet ir dažàdas attiecību shēmas.Katrs izvēlas pēc saviem uzskatiem.Es neesmu pret kopdzīvošanu,bet ....vai to vajag?

Marija_Anna  Laikam gan nē.
Vismaz es tā negribētu. Un nevarētu arī.

ube  Mēs reizēm nezinām vai tā varam, kamēr nepārbaudām. Dzīve piedāvā dažādas iespējas un variācijas. Elastīgam būt var būt pat aizraujoši. Un dažādos vecumos arī vēlmes var mainīties.

Agnieszka77  Mīlestība mūža otrajā pusē ir kā pludmale ziemā- emocijas vēl ir, izģērbties vairs negribas.

Pillerina  Ja dzīvo kaimiņos, tad kāpēc gan nē?

Kvarta  a es citus tarakānus piedāvāju-ja svārsties starp diviem partneriem, ņem to, kuram nav kinderu un uztaisiet savu.... apbērnotais variants rezervē.... ja viņš bija tevi ieplānojis krusttēva / krustmātes lomai, revanšējies:)
a par kopdzīvi-stulba sieviete un gudrs vīrietis =vientuļā māte

Lida  uz tādiem noteikumiem var dabūt daudz vīriešu, t. sk. 20+,izsludini kastingu. cilvēkus gados, kas lec apkārt ar fruktiem, kurus negrib redzēt sev blakus ikdienā, nesaprotu. variet te slavināt savus rutīnbrīvos mauku mājas principus, bet labāk tomēr runājiet skaidru valodu-kāpēc tas otrs neder kopdzīvei, un kāpēc seksam der. un kādi bonusi būs))

Veneranda  bet man šajā situācijā visvairāk žēl precēto apnikušo babuļu, kuru nākotne atkarīga čista no tā, vai izdosies sakūdīt maukas uz dumpi, jeb ne. Nav pat runas, ka varētu vēlreiz iepatikties vīram tā, lai viņš neorganizētu harēmus:)

Virinss  Cilvēki, kuri ir laimīgi paši par sevi ir laimīgi jebkurā dieva dotā dienā un attiecībās, ja vien viņiem to pašiem vajag un ir labs sex ! :)))

preilene  Kas ir “nopietnas attiecības”. Tad, kad abi uzliek brilles un nopietni skatās viens uz otru? Pastāvīgas, noturīgas attiecības var būt arī tad, ja abi kopā nedzīvo. Protams, ne jau visu mūžu, bet kādu periodu (ilgāku vai īsāku) var. Agrā jaunībā bija vienkārši – satiki lielo mīlu, sakrāmēji visu savu iedzīvi koferī un aidā, uz dzīvi pie lielās mīlas. Pēc laika satiki citu lielo mīlu – ar koferi vilki pie nākamā. Bet tagad vairs tā nevar. Mums katram ir savas lietas un pienākumi, nevaram tā skriet pa pasauli uz riņķi. Tāpēc arī kādu periodu ir pastāvīgas attiecības bez kopdzīves. Pāris pavada kopā laiku, brīvdienas, kopā brauc ceļojumos, bet par mājām sauc katrs savu vietu. Un, ja kādam tas nav pieņemami, tad nedaudz jāpaciešas – bērni izaugs, cilvēks beigs aktīvās darba gaitas un tad atkal varēs pārmesties uz koferiem un aidā pie nākamās lielās mīlas 😊

Kaskaade  Nopietnas attiecības, kad abi apzināti un labrātīgi uzņemas atbildību viens par otru, savu ģimeni un berniem. Tas 1kārt nozīmē veltīt visekskluzīvāko savu resursu - laiku sev svarīgākajiem cilvēkiem. Ja tā nenotiek, rodas loģisks jautājums vai esi gana vērtīgs otram, ja otrs liedz vai dozē laiku tev un otrādi.

Kurts69  "Nopietnas" attiecības...,skan tā nomācoši, garlaicīgi un bezcerīgi. Protams saukt var visādi. Manuprāt attiecībām jābūt piepildītām ar saturu un abiem tīkamām. Katram te sava formula, kura ja godīgi, tad piemērota ir tieši viņam. Kādam attiecības sākas ar kopā dzīvošanu, citam ar bērna piedzimšanu, bet kāds mēra ar laika nogriezni. Mēs esam dzīvi un katrs sev atvēlēto laiku ir tiesīgs dzīvot kā pats vēlas. Moralizētāji var droši doties pie spoguļa un tur pavadīt dienu no dienas sev lasot lekcijas.

Kaskaade  Tak pilnīgi vienalga kā tas skan. Būtiskākais ar kādu saturu katrs to piepilda. Interesanti, kāda īsti ir viesģimenes modeļa attiecību platforma, kas vieno un notur šos cilvēkus? Satikties ar otru, lai kopīgi īstenotu pienākumus /vecāku, kopīpašuma, hipotēkas, ect/, varbūt vienīgi izklaides un sex, kamēr no otra brīvi piejami šie resursi? Kas notiek, ja otrs paliek bez darba, nokļūst depresijā, saslimst, bankrotē....?? Līdzjūtība ar mesidžu vai klusums uz neatgriešanos?
Neatrodu tur nekādu burvību, izslēdzot īstermiņa savstarpēju patēriņu, kur mierīgi var pazust neatvadoties

rokons  Ja saliek kopā kā identitātes kopdzīvi, ģimeni un nopietnas attiecības, tad visu nosaka gadi un personīgais stāvoklis´
Rūpes par bērniem zināmā vecumā pagaist, jo bieži vien bērni dzīvo patālu, kopā dzīvošanai nav pamata, jo katrs dzīves laika ir izveidojis savus standartus un stereotipus, tāpēc tas dod kopdzīvē pamatu nesaskaņām.
Ģimene vairāk saistās ar paaudžu attiecībām, bet zināmā vecumā bērni ir izveidojuši savas ģimenes , īpašumi ir saprātīgi sadalīti, un atliek tikai kāda partnera izvēle ar ko kopā būt ir interesanti un patīkami, var arī atbalstīt, ja grūtāks brīdis pienāk.
Tomēr kopā dzīvošana tāpēc nebūt nav nepieciešama, kaut nav izslēdzama īstermiņā, bet tikai.

burleska  Iz dzīves- nopietnas attiecības, bet kopā nedzīvoja. Par vīrieša nāvi sieviete uzzināja jau pēc bērēm, pēc viņa bērnu ierakstiem FB. Forši, vai ne? Vēl vienas tādas pašas nopietnas attiecības- kaut kas līdzīgs- pēc vīrieša bojāejas bēres organizēja viņa bijusī sieva. Esošā sieviete sasauca draugus un kapos pavadīja, pēc tam uzrīkoja savu alternatīvo bēru mielastu. Nu tas par drūmo...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu