Vai taisnība, ka laimīgs cilvēks ir garlaicīgs?

Viņa dzīvē nekas tāds īpašs nenotiek, viss rit un notiek mierīgi. Rīts, kafija, duša, darbs, sastrēgumi, žogs žogs, stabi stabi, pārtikas veikals, mājas, vakariņas, miegs. Reizēm teātris, reizēm pa kādam ceļojumam, reizēm ar velo, reizēm ar draugiem. Bet nekā tāda, pārdabiski saviļņojoša, bez drāmām un emociju šūpolēm, nav ragu, nav fingālu. Garlaicīgi, nav kur kaislei uzliesmot. M? Ko jūs par to domājat?

fargo  atkārtošos, ka man liekas, laime ir nelaimes neesamība. tas nozīmē arī to, ka daudzi cilvēki, ko mierīgi var ierīvēt laimīgo kārtā, to nemaz neapzinas. līdz... kaut kas nenotiek un tā gribētos, lai viss atkal ir labi, droši un salīdzinoši garlaicīgi. rutīnai pašai par sevi jau nav vainas, vajag hobijus - darbs var būt nav par kosmonautu, tas nekas. bet brīvajā laikā var darīt tik daudz, ka man liekas laika konstanti pietrūkst. es vēl tīņa gados nesapratu, to iemeslu, kāpēc man kekss zvana ar tekstu "man darīt nav ko, kaut ko vajag izštukot" nu, labi! bet tas parasti beidzas ar pudeli, krogu un dejām. tad pohām un galvassāpēm un dziļām da nebeidzamām mokām par visām sevis sadarītām muļķībām. bet tad, tad vēl to varēja saprast. bet tagad, kad tavā telefonā ir visas cilvēces uzkrātās zināšanas, pie kurām var tikt burtiski sekunžu laika, vot tagad es to vairs nesaprotu nemaz.
un pat ja rutīna ir, tas nav slikti, nozīmē dzīves ritms ir eksistencei derīgs. tak ej sporto, brauc ar ričuku, klausies filosofu lekcijas, pārdomā reliģijas gudrības, klausies mūziku un ko tik vēl ne.
un vēl viena lieta ir tā, ka ir cilveki, kas gaida ka tos otrs izklaidēs, kā tās sētas klauns. pašam vajag atrast interesanto. un būt pateicīgam, ka netiec pārbaudīts ar nelaimēm.

Geisha  Exšens jau nav dabūt pa muti. Tas ir nožēlojami, ja cilvēkam vienīgās izklaides ir pieliet ģīmi, atrauties pa muti un dabūt zilu aci. Vai tad nevar kaut kur aizbraukt, lai kaut ko redzētu? Kaut vai mežā aiziet salasīt sēnes, ogas, makšķerēt, klausīties varžu kori, pacept gaļu, aiziet padejot, apēst kūku.

Epifanija  Laimīgs cilvēks nav garlaicīgs citiem, bet apbrīnas vērts gan, ja nu vienīgi viņš nav laimīgs jau no dzimšanas.. būt laimīgam, tas ir kāds ārkārtas stāvoklis, kas tagad jāapspriež? Nez, laimīgs ir tas, kam maz vajag, pārējiem ir pagrutāk noķert šo stāvokli un priekškam, ja apstāties viss monopols un visi būs laimīgi, kurš strādās?

ingryda  Piekritu fargo.

Speja un iespejas darit ko velies ir laime. Autora minetais dzives apraksts nav sliktakais kas var notikt. Hobijus un izklaides, tapat ka pastaisitas nepatiksanas, vienmer var atrast.

gertrude  ja cilvēks ir laimīgs, tad citu viedokļi viņu neuztrauc, lai citi ar saviem ragiem un fingāļiem dzīvo savu ,,pārdabiski saviļņojošo´´ dzīvi.

Letija  15:32
"Laime ir nelaimes neesamība"(c).
Tieši tā.
Un, kas tur var būt neinteresants?
Neinteresanti, ka Tev nav nelaimes?

Flints  Manuprāt, cienījamā pasažiere šoreiz drusku jauc vārdu jēgu un nozīmi un tāpēc arī citiem liek maldīties trijās priedēs, proti, lielākoties cilvēks var šķist ”garlaicīgs” citiem, bet ne pats sev, savukārt, raksturojot savas sajūtas un emocionālo stāvokli, cilvēkam par sevi pareizāk būtu teikt: ”Es jūtos garlaikots”.

romeo895  "Rīts, kafija, duša, darbs, sastrēgumi, žogs žogs, stabi stabi, pārtikas veikals, mājas, vakariņas, miegs. Reizēm teātris, reizēm pa kādam ceļojumam, reizēm ar velo, reizēm ar draugiem. "

Autore jau neapraksta laimi ,bet MARASMU

jokdaris  Katrs savu dzīvi pats veido un katram sava laime,ja tā nav tava laime,tad meklē savējo un diez vai to atradīsi,citus apspriežot...

Felde  Esmu laimiiga! Neesmu garlaiciiga!
Atceries-kaads esi pats,taadi cilveki apkaart! Kaa 2x2 !

rokons  Laime cilvēkā iestājas tad, kad viņa pasaule, gan materiālā, gan emocionālā sakrīt ar viņa iedomās izveidoto savas dzīves modeli.
Kāpēc tāds cilvēks ir garlaicīgs, patiesi nesaprotu

mairita1971  Cik bieži piezogoties kādai nelaimei,mēs apzināmies ka ,tā saucošā,rutīna bija laime.

Kaskaade  Palasīju komentārus. Vieni uzbrukumi un nievas. A paši varat dažos teikumos ieinteresēt ar savu personību, saistošu, piepildītu un interesantu dzīvesveidu? Šaubos, ļoti ļoti šaubos

_Krasula_  un jā, atsēgas vārdi - vai laimīgs cilvēks nav garlaicīgs citiem ar savu sakārtoto, pārredzamo, paredzamo un laimīgo dzīvi?/c/
--------------------------------------
Ja neuzbāžas ar savu laimi, tāpat kā cits ar savu nelaimi, tad, kādēļ lai būtu garlaicīgs? Citu dzīvesveids un laimes kritēriji īpaši neinteresē, ja vien neskar personīgi. Personības šarmu vairāk rada prāts, manieres, personiskās īpašības nevis dzīvesveids. Tiesa, vieno kopīgais, līdzīgi saistošais. Bet piesaista arī atšķirīgais.

Baigs  aizdomājos... visu laiku 24/365 laimīgs cilvēks! vai es maz kādu tādu pazīstu?
padomijas laikā nebija seksa un tieši tāpat nebija dažādu "īpašo cilvēku". šos cilvēkus daži dēvēja par "mūžīgi laimīgiem" jo viņiem nebija zināmas vai saprotamas mūsu "normālo" cilvēku problēmas un ikdienas ņemšanās tāpat kā daudz kas cits no šīs dzīves.

AivarsN  Ja var nodarboties ar to,kas sagādā prieku un gandarījumu,tad laime ir rokā. Vai tas var ieinteresēt,vai garlaikot citus,tā jau ir viņu problēma.

nakunakutekuteku  Jā,ja nav ne ragu,ne fingālu,tad nudien ir garlaicīgi :):):):):):)

Kaskaade  Redz, par kiviču pāri visi zin un visur raksta, jo ir fingāli un drāmas. Un kas pazīst jūs? 4klasesbiedri un 7kolēģi?🤣🤣
Jautājums tak sekojošais vai jūs paši ar sevi gribētu iepazīties, ja pēkšņi nokļūtu monitora otrā pusē?

riebekle  Nu nez, es laimīga, bet lai teiktu, ka garlaicīga? Gribētos domāt, ka nē. Un drāmu varu sarīkot uz līdzenas vietas, ja paliek garlaicīgi. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu