Vai taisnība, ka laimīgs cilvēks ir garlaicīgs?

Viņa dzīvē nekas tāds īpašs nenotiek, viss rit un notiek mierīgi. Rīts, kafija, duša, darbs, sastrēgumi, žogs žogs, stabi stabi, pārtikas veikals, mājas, vakariņas, miegs. Reizēm teātris, reizēm pa kādam ceļojumam, reizēm ar velo, reizēm ar draugiem. Bet nekā tāda, pārdabiski saviļņojoša, bez drāmām un emociju šūpolēm, nav ragu, nav fingālu. Garlaicīgi, nav kur kaislei uzliesmot. M? Ko jūs par to domājat?

rokons  Par sadomazohismu savienībā ar ekshibicionismu nav ko runāt. Man tik interesē, kas par to maksā, un kā viņi nopelna uz to.
Kas tur slikts, ja mani neviens ziņkārīgais nepazīst? Kam vajag - pazīst, pie kam,ļoti labi.
Vai par Šveices rūķīšiem nekas nav kādreiz lasīts?

Tessa  nav tada konstanta laimes stavoklja. un iisti arii nepiekriitu tam, ka laime ir nelaimes neesamiiba. jo - ok. cilveks ir vesels, paedis, siltuma.
bet jabut vel daudz kam. kadam tas ir miilams darbs, kadam liela miila, kadam berna panakumi.
Bet dziive var iet visadi. kopuma ir ok, bet darbs riebjas, ko gribas - hren vinju zin.
darbs foršs, ar berniem ok, bet nav tas loves. kadam nevajag, bet kadam vajag.
atkal, nemam trešo variantu, berns ir parasts, normals, a vechiem gribas,lai vinjsh ir jurists. Vai dakteris. Ķirurgs!! a vinjsh spele gitaru un grasas staties telniekos. ij?
da fufelis tas viss. reti iet ka pa sviestu.
un varbut, ta arii ir laime, kas vinju zin.

Tessa  jautajums:
Jautājums tak sekojošais vai jūs paši ar sevi gribētu iepazīties, ja pēkšņi nokļūtu monitora otrā pusē? 20:53
atbilde: protams. jo es esmu skaista, laba un gudra. cits jautajums, vai es gribu iepaziities ar kadu aiz monitora. man tas 100 gadus nav vajadziigs.

Piparkuka  Kiviču par piemēru, to vājprātu visu ar “trako” Lienu?! Ak!.... Lūk tas tieši ir piemērs totālai garlaicībai, kad tos atksl un atkal kaut kur ierauga reklāmas bildītēs. 0 vērtība, kā jebkuras ākstīgas ārišķības

AivarsN  Parasti jau cilvēki par sevi domā,ka ir vislabākie un pareizākie. Lai gan,ja tā uzmanīgi pavērotu sevi no malas, varbūt arī atrastu kur piekasīties. Taču visi mēs esam tik dažādi! Katram savi priekšstati par laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi, veicamajiem uzdevumiem un mērķiem. Ļoti reti izdodas satikt tieši tāpat domājošu cilvēku. Un tieši tāpēc mēs šeit esam sapulcējušies tik kuplā skaitā.

fargo  2019-11-01 21:22

tes, bet viss, par ko tika jautāts tēmā ir utilitāra eksistence. un ja tā ir sakārtota, tā nav slikta pati par sevi. garlaicīga. bet tālākais ir tas par ko iebilsti tu./kolekcioneju domas, lai izdarītu kaut cik sakarīgu kopsavilkumu/
labi. lielākā daļa cilvēces rietumos ir cieši ieprogrammēta ar domu, ka viņi nav nekas vairāk par nejaušībām, nejaušību bezkontrolētā eksistencē, kam nav nekādas jēgas no sākuma un nebūs nekādas jēgas, kad tā izbeigsies. beznozīmīgs, dzimšanas, mīlestības, pārdzīvojumu, laimes un ciešanu farss, kam fundamentāli nav nekādas jēgas. cilvēki ir ieprogrammēti, ka viņi nav nekas vairāk kā advancēti pērtiķi.
pesimisms un dzīves bezjēdzība ir nenovēršams rezultāts tādai izpratnei par pasauli un savu vietu tajā. ko vēl domāt cilvēkam, kam pasaka un viņš notic, ka lai viņš ko un jebkad darītu, jēgas nav nekādas?
tā, protams, nav. bet tas ir kontroles mehānisms, kas tiek izmantots. priekš kam un kādu spēku izpildīts ir daudz garākas atbildes daļa.

tātad, ja cilvēks domā ka ir nejaušības pēc radies, varbūt mazliet attīstītāks par pērtiķis par citiem tādiem pašiem bezjēdzīgiem radījumiem, jēgas nav nekam un jēgas nekādas būt nevar. to nav kur atrast, izņemot tūlītējās baudās, vai mazliet ilglaicīgākās ērtībās, kas arī notiek. kā ir iespējams pieškirt jēgu kādam, kad domā, ka ir bezjēdzīga nejaušība?

Tessa  butl, es neiebilstu, es vnk pratoju. jo vienmer gribas vairak vai savadak. tad jau mes varam par laimi nosaukt tieksmi pec laimes un tas arii bus pareizi.
mirklja stavoklis. bet parejais-labi, kad ir labi. kad var apsesties miera un pasmaidiit, tad.

rokons  Varbūt noklausoties zemāk minēto saitu autore padomās vēlreiz.... :D

https://www.youtube.com/watch?v=bG3p3lH6Mxk

saulite34  Vai tad tiem ar ragiem un zilumiem vēl arī ir laiks priekš kaisles,bet laimīgam cilvēkam ir daudz laika priekš daudzām lietām.

Piparkuka  Laime ir visaptverošs jēdziens un tā vienkāši- ir. Tas vien, ka tu esi šeit, redzi pasauli, kokus, putns kā aizlido... kurš zin, vai mēs to redzēsim pēc tam. Tāpēc- Laime ir tevī, prieks, ka tu vispār esi, pāri visām citām dzīves lietām. Piem., mierīgs rīts, koki vējā kustas, putniņš ēd, tēja, jādodas uz teātri Liepājā, konfekte, pulksteņi tikšķ, Liepājā būs lietus, braukt...benzīntanks, ceļš, mīlļas vietas. Tas viss ir super kolosāli un tā visa ir- Laime!

Luusila  Manī pamazām mostas jautājums: ko cilvēki saprot ar vārdu- laime?
Tepat 10:13 -jā, tas varētu būt prieks par dzīvi, apmierinātība ar to, bet vai laime?...

Tad jau varam piemēra pēc parunāt par situāciju, nu teiksim, pēc avārijas. Mašīna lupatās, šoferis slimnīcā ar smagiem savainojumiem un prognoze- invaliditāte uz visu atlikušo dzīvi.
Šinī brīdī kāds saka: LAIME, ka vispār palika dzīvs. Ok. Tiešām. Bet vai cilvēks izjūt laimi???

Manuprāt, laime ir tāds īslaicīgs, īpaši pacilājošs stāvoklis, kas neturpinās ilgi, bet rodas kāda īpaša notikuma rezultātā.

uzplanaledus  Patiesībā garlaicīgi apspriest šādu tēmu :D

av2  Taa nav, pat tuvu taa nav. Es esmu laimiigs.....un manaa dziivee visu laiku tika daudz kas notiek.
Tavs apraksts ir.....nevis laimiigam, bet passapmierinaatam, slinkam,un garlaiciigam cilveekam.

uzplanaledus  Tas apraksts ir no malas skatoties. Tas nav kino vai teātris, kurā iedziļinas arī tā cilvēka emocijās un tml. Un nekādi nevar pateikt, cik laimīgs ir vai nav šis cilvēks. iespējams, ka skatītājam šķiet, ka šis cilvēks ir laimīgs, tik prasītos kādu emociju šūpoli (redzamu ar neapbruņotu aci). Gan jau tur ir, kurš tad ir bez tām.

mareo  Kurš pats ir garlaicīgs, tam visi liekas garlaicīgi, kas viņu neliek uzmanības centrā.

uzplanaledus  Cilvēks, kuram ir garlaicīgi, vēro citus, jo tad kļūst interesanti, ja ne ko citu, tad vismaz minēt, ko šie dara un vai ir laimīgi :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu