meitenes oho.lv portālā

Sveiki, šeit esmu ar pārtraukumiem ntos gadus . Ir satiktas daudzas meitenes, ļoti foršas. Bet atgriežoties pēc ilgāka laika, uzkrītoši ir redzams, ka gados jaunās sievietes , arī kreivvalodīgās sievietes, ir pazudušas no portāla . Rodas jautājums , kāpēc tā ? Publika portālā man šķiet augstvērtīga un saturīga , kā arī novecojusi un aptaukojusies. Bet ļoti retos gadījumos atbilstoša tam, ko es meklēju iepazīšanās nolūkiem. Reti ir kāda skaista jauna sieviete. Arī krievvalodīgās, kuras ļoti bieži izceļas ar savu skaistumu, ugunīgo raksturiņu praktiski vairs nav manāmas .. Vīrieši pie vainas, es otru pusi neredzu. No mana skatu punkta , ir ļoti maz no kā izvēlēties ! Kā jau iepriekš vienā tēmā cilvēks rakstīja .

Pillerina  Ja noņemsi 3D brilles, tad ieraudzīsi, ka te ir lieliska publika, jo te ir tāda dzīves un atklāti nepieņemamo domu un viedokļu sāls.

Mailija  Aļo garaž?!!:DDD
Bet ir pretēji, jūs paliekat vilgāras, lētas , rupjas, paviršas , ar lieko svaru ! Un kas ir pie vainas ? Manuprāt, tā ir šīs paaudzes īpatnība sievietēm... Ārzemēs tā nav, sievietes pēc 40 arī izskatās lieliski un gaumīgi, ir atvērtas, komunikablas, drosmīgas c) un šitas ir kompliments sievietēm?ATevi redz apbižo,uzbrauc:DDD Un vēl jau ja par ārzemēm,kaut vai tajā pašā Amerikā ir ļoti raženas sievietes.Ir pat 300 kg-LV ir vēl kur tiekties!

multi  Pie 300kg/ 660lb jau pakustēt nevar un sēž mājās uz invalidātes pabalsta vai piedalās TLC realitātes šovos... Braukā pa walmartu ar saviem elektrosēdekļiem... Kas tur par gaumi?
Saklāt špakteli un sazieķēt lūpu krāsu var arī Latvijā, tik pie mums tā nav nodes lieta...

saulite34  personība, pozitīvisms, mīlestība, bērnišķīgums, zinātkāre [c]

Diez vai šitie rikšotāji no vienas sievietes pie otras vispār spējīgi šīs visas īpašības ieraudzīt sievietē,

ube  Puisis sevi labi noraksturoja...smiekli sanāca. I kam tādu vajag?

riebekle  Teikšu jau kuro reizi - kurš sakarīgs, tas atrod to, ko grib un pēc kā skatās, un ilgi nemaz nav jāmeklē. Pārējie lai meklē vainu sevī. :)

ketija64  Ha ,ja skatās pēc Broka indeksa,tad jautājuma autoram pašam ir liekais svars 11 kg. Ieteikums: izveido savu iepazīšanās portālu un ielaid tur tikai sev atbilstošus cilvēkus.Nopelnīsi ,un klaigāt nevajadzēs. A mums te ir normāli un interesanti. :))

Kaskaade  Nu nevar gan tā uz skaitli 1 atrast ko labu un sev piemērotu. Kko tādu var deklarēt tikai no realitates atrauti cilveku vai cilvēki bez jebkādām ambīcijām uz dzīvi. Nu neder man jebkurš, tāpat kā neder visi uzlaikojamie apavi, piedāvātie darbi vai frizieris. Mums tak ir aptuvens priekšstats ko gribam un ko meklejam, kādēļ ņemt pirmo, kas pagadās? Nav tagad, būs nākošsezon 😉😂

fargo  var jau būt, bet kad notiek logins oho, fotovērtēšanā tur ir dažreiz tādas sievietes frontpeidžā... jomajo. divas vai trīs dienas atpakaļ vienai ieliku desmitnieku, vnk pērle vizuāli. varbūt viņas visas ir precētas, iespējams ir intīmais serviss un cita dzīves proza. bet iespaids nav tāds, ka nav ko jemt ciet. ja ir vēlme, laiks un materiālās iespējas, liekas ir.

cik es spriežu savā prāta, var būt divas lielās aiztures - vīrieša finanses, kas ir nespēja izklaidēties, izskatīties tā, ka viņai nav kauns un otrs ir šitā "davai pameņģēsimies" attieksme, man liekas abi šitie atsevišķi var atsist daudz iespēju, bet ja ir abi kopā, tad varētu būt visi 99% pienā.

Gvena  puisiet man ir baiga parlieciba par sevi un a tapat nekas te nepatik.vieni plerzaki visapkart.ta nu metamies kopa.tik doma atri kamer nesu pardomajusi.konkurence ta liela.

saulite34  Esmu šarmants un gudrs vīrietis. [c]

Ja pareizi saprotu tad šitais sevis slavinātājs savas sievas māti vienīgais spēs saukt par vecu kalošu,,diez kurai sevis cienošai un gudrai meitenei tāds rupeklis būs vajadzīgs,kurš nepratīs cienīt viņas mammu.

Pillerina  Oi...
cherry88, es galīgi pārmulsu :D Un paldies par dabiskuma vērtējumu!

Maribella15  Muļķīga pašslavināšanas tēma autoram. :D Tās, kuras iet uz randiņiem, te, parasti, neko nekomentē. Tā kā, iespējams, arī nelasa.
Mans secinājums - autoram nebija vērts reklamēties, jo mērķauditorija šo tāpat nelasīs. Bet, ja kāda izlasīs, tad sapratīs, ka no šāda jākļa un savas mātes vecuma sieviešu nīdēja jāturas pa gabalu.

Mirage  Autors javna jauc postpadomju valstu cilvēku kultūru (īstu pretimnākšanu, palīdzēšanu palīdzēšanas pēc, cilvēcisku atbalstīšanu bez jebkādiem materiāliem/fiziskiem tālākiem atbalstiem) ar tādu tupu valstu kā ASV u.c. rietošo valstu "ļoti un tikai ārēji skaistajām bet sirdī dziļi pajāt frāzēm" attieksmi!
gribas jaunulītes modelītes attiecībām bez saistībām? nu tad mauc tālāk uz tiem super-puper amīšu un citu smadzenēs nepieaugušo portāliem!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu