meitenes oho.lv portālā

Sveiki, šeit esmu ar pārtraukumiem ntos gadus . Ir satiktas daudzas meitenes, ļoti foršas. Bet atgriežoties pēc ilgāka laika, uzkrītoši ir redzams, ka gados jaunās sievietes , arī kreivvalodīgās sievietes, ir pazudušas no portāla . Rodas jautājums , kāpēc tā ? Publika portālā man šķiet augstvērtīga un saturīga , kā arī novecojusi un aptaukojusies. Bet ļoti retos gadījumos atbilstoša tam, ko es meklēju iepazīšanās nolūkiem. Reti ir kāda skaista jauna sieviete. Arī krievvalodīgās, kuras ļoti bieži izceļas ar savu skaistumu, ugunīgo raksturiņu praktiski vairs nav manāmas .. Vīrieši pie vainas, es otru pusi neredzu. No mana skatu punkta , ir ļoti maz no kā izvēlēties ! Kā jau iepriekš vienā tēmā cilvēks rakstīja .

keksene66  Lasot sapratu, ka sāpe ir par to, ka pazudušas krievvalodīgās personāžas , Nu meklē kādā ru portālā .

Piparkuka  Kaut kāds Chris199999 dubultnieks atnācis?!:( Ja jau tik labi viss iet, kāpēc tā sūdzies?! Ej uz tinder vai sazin kurieni un iepazīsties. Un, ja satiktas daudzas foršas- nepietiek?! Vajag vēl, cik vēl, 100 000 sieviešu. Tāds jokains izklausies. Sevišķi jau- izsakoties par sievietēm. Normāls, gudrs, foršs un adekvāts čalis nemūžam tā neteiktu. Kur nu vēl lielītos par dažu labu lietu!...:))) tā ka- čto to ni to.

eizenija  Kāds mērķis šim topikam? Panākt, lai 300 neatbilstošās izdzēšas, un vieglāk ar tām 2?

Ar tādu profila bildi viegli nav konkurēt.

Gvena  9:55 vai puisiet visiem i jastasta kas ta vakar tur mums bij.Es pat laga nesapratu bij vai nebij.liekas kads a slapu lupatu butu izbraukajis.

Vaukskis  Pievienojos cherry88 rakstītajam, vismaz lielākajai daļai. Nepiekrītu, ka te ir augstvērtīga publika, jo tas izskatās pēc glaimiem, taču saturīga un novecojusi gan tā ir, lielākoties arī aptaukojusies, ja salīdzina ar (citiem) vdusmēra jauniešiem. Riktīgi neesmu vienisprātis par to, ka lētas un rupjas paliek sievietes pēc 40 gadu vecuma. Cik nu es publiskās vietās esmu redzējis man vai citiem adresētus roks vidējā pirksta žestus, tie ir bijuši teju tikai no jaunākās paaudzes puses, tādēļ man gribās domāt, ka, gadiem ejot, tie cilvēki pārsvarā paliek kulturālāki. Paviršību arī uzkrītoši ir tām, kurām nav vēl pārkāpts pāri 40 gadu slieksnim, ja runa ir par darbu, laika gaitā atbildības ssjūta pieaug.
Kad izlasīju par lielo locekli un dažas citas sajūsmu veicinošas rindas, šķiet, ka raksti kā populārais lietotājs bumpastiks. Iešāvās prātā doma, ka cherry88 ir viņa viltus profils, jo tā rakstīt, domājams, varētu arī tas personāžs.
Kā naglai uz galvas ir rakstītais par to, ka šeit jaunās un skaistās, tostarp krievenes, ir retums. Atceros vēl to laiku pirms apmēram 13-15 gadiem, kad te bija lietotāja Valerijax, laikam gan kura ar savu šerpumu panāca, ka manas tiesības šajā portālā vēl joprojām ir ierobežotas. Neskumstu pēc šādas attieksmes sieviešu trūkuma portālā, bet pēc glītuma gan. Tajā pašā laikā runas par to, ka visskaistākās ir latvietes pasaules mērogā ir pārspīlētas, viņas tikai ir vispiemērotākās latviešu vīriešiem analoģiski kā visieteicamāk uzturā ir lietot tos produktus, kas tapuši, nogatavojušies pēc iespējas tuvāk.. .

Kaskaade  cherry88, ar labo vai kreiso roku?

Eheeei  Vai dieniņ, kā nosmējos :))))) tici man, kamēr Tu to savu locekli mēri un skaiti, cik reizes sekss Tev bijis, ir vīrieši, kas keras pie lietas, un ar viņiem arī tās jaunās beibes pazūd no šejienes. Tā ka, mazāk runāt, vairāk darīt, tad arī nebūs, par ko sūdzēties 😁

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu