Kādi ir jūsu kritēriji, lai veidotu attiecības ar kādu cilvēku ?

Tad kas ir tas, kas rada to sajūtu, ka jā, tas ir mans cilvēks .

bumpastiks  cherry88,bet ja tā sieviete trakā kaislē nokodīs to tavu cīsiņu un norīs olas.Ak vai,ko pēc tam darīsi?:D Bet par to dibenu laba doma -dāma varēs ietaupīt uz atejas papīra!:D A vispār pirms drātes būtu ieteicams mazgāties!

riebekle  Mjā, cherry88, tu tā uzmanīgi ar tām laizīšanām, mutē ņemšanām un norīšanām. Izvēlies ļoti rūpīgi, nekad neņem tās, ka sēž uz diētas. Varu apgalvot, ka drastiskas diētas laikā apetīte ir mežonīga, ka nenorij visu ar olām. :D

mareo  Jebkuras attiecības ir darbs, ar mērķi pilnveidot sevi - pārņemot reālu kontroli pār saviem tarakāniem.

uzplanaledus  Vislabāk, ja tarakāni abiem ir līdzīgi. Nē nu dažādos vērot arī var, bet var sanākt domstarpības :)

Kaskaade  Kritērijs namber wan- patīk nepatīk, vizuālais skrīnings. Nākošais- kā veidojas komunikācija, viegli/samocīti/vsp neveidojas. Nākošais - vīrieša perspektivitāte, redzu neredzu šo vīrieti sev blakus un ir vai nav man vieta viņa dzīvē. A nu tad pārējais vairs tikai tehnikas un motivācijas jautājums.

ketija64  Manā vecumā :) veidot attiecības ir diezgan grūti. Brīvu vīriešu ir daudz, bet kāds nepatīk man ,kādam nepatīku es utt. Galvenie kritēriji , lai izskatās pēc cilvēka un lai nav bailīgs melis :)

Veneranda  Skatos, vienu jau var izrakstīt no virtuālās tvaicenes:)

kvarts  es tomēr labāk viens.... tik traki nepatikšanas negribas, lai meklētu iepazīšanos...

AivarsN  Kritēriji var būt pie auto,vai televizora iegādes. Jo vairāk kritēriju,jo drīzāk tas īstais,liktenīgais cilvēks aizies garām. Bet ar to,kurš atbilst visiem kritērijiem un parametriem, patiešām būs ļoti smagi jāstrādā un jāspēlē teātri, lai noturētu pie sevis. Tikai ļaujoties zemapziņai un atmetot visus saprāta uzstādījumus,var tikt pie īstā cilvēka,ar kuru vienmēr būs labi jeb kurā dzīves situācijā,bez smagā darba un tēlošanas. Prāts ir nepilnīgs,jo balstīts uz iegūtajām apšaubāmajām zināšanām un pilnīgi svešu cilvēku noteiktajām sabiedrības normām. Tikai paša dvēsele zina vislabāk,ar kuru cilvēku kopā varēsi gūt visvērtīgāko dzīves pieredzi,justies laimīgs un iepazīt mīlestību.

Discreta  Ja man jāizvēlas internetā iespējamais kandidāts, tad ir vairāki kritēriji. Bet dzīvē ir savādāk. Daudz ko nosaka intuīcija, sajūtas. Pēdējo reizi riktīgi aplauzos, tāpēc ir vēlme nevis klausīties sirdsbalsī, bet uzticēties saprāta balsij.

Luusila  Es piekrītu Fargo viedoklim, ka vajag laiku. Mums ar vīru apmēram tā arī sanāca, ka pēc gada apprecējāmies. Man bija svarīgi, kāda ir viņa attieksme pret bērniem, pret dzīvniekiem; kā rīkojas ar naudu, kā tur vārdu, vai nav tieksmes uz žulicībām, azartspēlēm, dzeršanu un maucību. Kā viņa tēvs izturas pret māti,- arī to vēroju.

Lida  un tagadiņ vēro tos izbrāķētos 24/7 caur atslēgas caurumu un internetu, jo ideālajam riebies?
un pareizi ir, ka riebies.
ja ne tāds kā tu uz kakla, tā meitene būtu turīga saimniece ar 3 bērniem un atvaļinājumiem kanārijās.

Luusila  Cinnij, tavs pīpējamais linolejs nav visai augstas kvalitātes...:(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu