Kādi ir jūsu kritēriji, lai veidotu attiecības ar kādu cilvēku ?

Tad kas ir tas, kas rada to sajūtu, ka jā, tas ir mans cilvēks .

riebekle  Kritēriju nav. Vai nu sanāk, vai nesanāk. Ja būs, tad būs viegli kā elpot. Ja nebūs, tad varēsi cīnīties, ņemties un - nebūs.

Felde  Jebkuras attieciibas ir darbs! Un mes passi izveelamies-kaadaas attiecibas ieguldam sso darbu! Tessa.pats no sevis nenotiek nekas! Ja nu vienigi,zvaigzne vai metioriits kriit... :)
Tvis piesauktaa puzle-der gultai,sexam....
Bet domu sapratu,jaa,otram jaabut tiikamam-ar vienadiem kriteerijiem,tad ir viegli. Te luuk ir ssie kriteeriji-teemas atsleega!

Tessa  nav nekada darba, ja viens otru saprot bez vardiem. darbs der jauniem, kad slipejas un megina veidot kopdziivi, saprast, ka un ko labak kopa, dibina kkadas savas gimenes tradicijas un modeli. tad ja, tam ta jabut.

musu vecuma kas ir vajadziigs? miers. lai mozgus nejaj. lai nav bezjedziigu dumju striidu. jo daudz kas ir katram savs, berni, finanses, majoklis, dariišanas. mainiisi citu, gruziisi, kko maksliigi veidosi?
nu, lai veicas :)

Pillerina  Jā, apkārt redzami darba augļi: veci top jauni, iemeteji vairs neredz baltās pelītes, jāklis vairs necenšas ievilkt kādu citu gribošu bez attiecību otras puses krūmos, liekie svari top slaidi, pašas darbinieces top starojošas, staltas un bezrūpīgas un vēl un vēl. Ja, ja, viņu darbs pat jebko izmaina:) Skaudība metas, ka negribi kādu apstrādāt un pārveidot, ar moto - ka tikai vecis vai vīrietis, vai bikses :)

elfu_mazulis  Nu katram jau savs, ja visi būtu vienādi, pasaule būtu garlaicīga. Kam darbs ir darbā, otrajā maiņā mājās cīnoties ar mājasdarbiem, darbs ar saviem tarakāniem utt. Tam vēl darbu ar cita tarakāniem uzņemties negribas, nu kaut kur taču ir arī jāatpūšas. Kas jau tāpat ir ideāls, bērni ar ir ideāli, darbs ir hobijs, tam vismaz attiecībās gribas pastrādāt.

riebekle  Felde, nu pastāsti, kādu darbu tu ieguldi attiecībās?

bumpastiks  Nekādu kritēriju nav.Viss vnk vai nu IR vai nu NAV.Cik bieži nav bijušas tādas likteņa ironijas ka izvēlas gluži pretēju saviem kritērijiem.Dāmām par to ir ļoti trāpīga paruna"Ļubov zla paļubiš i kazla!Nu a kungi kazu!:D

bumpastiks  Felda mani sasmīdināja ar to darbu.Iedomājos katru dienu mājas un gultā strādā tik un strādā kā fabrikā.Tā jau var gribēties "slimības lapu" vai "atvaļinājumu" no tādām attiecībām!:D

Felde  Mes runajam dazaadas valodas... :) Man ir bijussas ilgtermina attieciibas33g ,ideaalas,miilas-bez striidiem,skandaaliem,balss pacelsanu,par vardarbiibu nerunajot,labklajiba stabila,dziive piepildiita,berni kolosali,darbs hobijs....neesmu sskkirusies....
Un pat taada idillee-attiecibas ir darbs! Nevienaa maja neienak romantika bez darba,neienak sveetki,,,garda eediena aromats,paarsteigumi....nekas nav bez uznnemibas-bez darba! Sasliet kaajas diivaanaa-gaidiit savu puzles dallinnu.... :) Nesmiidiniet! Tas ir tikai laika jautaajums,un ssii puzle sajuks! Pat otram sagaadat prieku-ir darbs,ruupes,uznnemiba! Man viirs vienmeer meedza davinat ziedus-daudz,pat 50.60-100 rozeem.... taapat bez iemesla....viss tika sagaadats,nosleepts.... noorganizeeti izbraucieni-pirtinas,viesu maajinnas-atpuuta,paarsteigumi,vakarinnas....-tas ir darbs pie miillam attiecibam! :)

cherry88  Dāmas , nu viens te baigi glauda jums ausis :D Apskaužama lētticība ! Es vairs to neizmantoju (esmu to līmeni pāraudzis)
Par tēmu runājot. Jo sarežģītāk viss šķiet, jo vairāk gribās . Kamēr pats nav vecs ! Ja karas kaklā, lien klāt, tad gribās paspert prom, tāds klikšķis ir derīgs tikai dažām dienām :D Jaunās meičas neprot cīnīties par vīriešiem gudri, tā ir piebilde. Un tad nu sanāk raudāšana, kamēr cita ir vnk . gudrāka , pārliecinātāka . Pat ne skaistāka vienmēr :D
Manā gadījumā, kad ir sanācis ilgāk. Nu nevajag līst klāt visu laiku, bet kad to dara, tad pa trako, bet lielāko dienas daļu dzīvo savu dzīvi, draudzības un svešas lietas vajag apkārt arī , kad ir kaut kādi jaunumi , nevis tu kā vienīgā lieta un cerība , un tagad mēs te divi vien !

riebekle  Felde, pusdienu gatavošana un mājas tīrīšana vai svētku organizēšana - tads nav darbs pie attiecībām. Vai nu tās attiecības būs vai nebūs, un nekāda karbonāde vai uzpūtenis tās attiecības neglābs, ja nesaskanēs. Un man arī drīz būs 30 gadi kopš esam kopā ar vīru. bet es netaisos pakaļu plēst un nēsāties, organizējot kaut kādu figņu, ja esmu nogurusi darbā un ja man galīgi nestāv prāts uz kaut kādu romantiku. Un patiesībā nevajag nekādu romantiku, vairāk vajag sapratni un vienkārši plecu blakus. Vot!

vilx  Nu te kaut kāda ņepoņatka notiek - tas, ko rakstat ka ķipa nav kritēriju, un tad sākat saukt to, kas tieši ir kritēriji.

Bet tas, ko saucat par kritērijiem, ir tehniskās specifikācijas.

Tehniskās specifikācijas piemērs vīrietim, sastādīts pēc pieredzes, ņemot vērā uzdotos sieviešu jautājumus:
brīvs - ir/nav
vecums, no..līdz... - ir/nav
augums - ir/nav
auguma svara attiecība - ir/nav
māja/dzīvoklis ekvivalents krāniņa pagarinājumam vismaz 4cm - ir/nav
mašīna ekvivalents krāniņa pagarinājumam vismaz 6cm - ir/nav
maka biezums, vismaz ... mm - ir/nav

Silve  Sajūtu jā tas ir mans cilvēks rada atbilstība kritērijiem, redzi auguma garums aprises, sejas panti tīkami, mati un acis plus vēl kāds pārsteiguma moments runā vai smaidā, ķermeņa valoda, gaita. Liekas daudz, bet patīkami sīkumi. Tad domā jā tas ir man. Nu tie kritēriji var būt katram savi, bet principā lai vīrietis ir garāks par sievieti, nav nesmuki resns. Jā un tad vēl intereses lai nav pretrunās. Tad vēl praktiski apsvērumi kā naudas pelnīšanas veids un tās daudzums. Un vēl viens moments, lai daudzām viņš nešķiet tas īstais, bet par to jau jārunā laikam atsevišķi..

vilx  Nu nepaskaidroju - kritēriji veido vērtējumu, svarīga ir kopsumma. Bet tehniskā specifikācija ir nežēlīga - kaut vien "neatbilst", tā ej pupās.

cherry88  Jūs Ievu Branti lasāt , sekojiet ? Viņai bija labs padoms, kā satikt īsto vīrieti !

Tessa  atkartošos, bet rupes (vakarinjas, izbraucieni, parsteigumi) nav darbs.
vai nu tev gribas to dariit vai ne. un tagad iedomajieties, to visu dara tikai viena puse. jo otrs gluži vienkarshi ir citadaks. tas 100 rozes vinjam škjiet stulbums augstaka mera. vinjsh vai vinja nav romantikji. kadam no abiem, iedomajieties, neinterese pirts vai kolhoznieku balle!!
arprac!! un tas otrs ta noperies, centies, aiznesis uz kulturas namu konfekšu kasti, lai tik galdinjsh ir tuvu skatuvei! viss pagalam.
vot tas ir maziski un nevajadziigi. vot tad ir vilšanas un bezcers, až žel to nabagu pie attieciibam stradataju. Feldei ir paveicies un blakus bija vienkarši vinjas cilveks, tapec vinja runa no sava zvanu tornja un pieraksta citiem gultas, sesku (kas arii nav mazsvariigi musu vecuma, jo zinams, ka vienaudzhi viirieši nevar "pavilkt" sava vecuma sieviešu kapacitati :)) un uzslietas augša kajas, tapec mes tiesham runajam dažadas valodas.

vaitiesam  Jauna, smuka, vēlams mēma. Labi gatavo, sakopj māju, musorniku pati iznes.
Vēlams ar spējam mainīt ādas krasu un ķermeņa uzbūvi, jo šodien man gribas balto plakandirsi, bet rit lielpakalaino afroamerikānieti.🤔
Oi nu daudz to kritēriju, daudz☝

cherry88  Bez kritērijiem pašvaki. Jums pārāk viegli piestāstīt ausis un apbērnot ! Vajag sarakstu, kritērijus, stingri turēt principus ! Ne jau bērni slikti, slikti ir izmantot sievieti un mānīt viņu. Vēlāk atliks lepoties ar pieredzi ! Patstāvību un pūlēm ! Bet kopējā publika tādā veidā, pabāla , visu zinoša gan :D

elfu_mazulis  vilx
Nu fakts, ka cilvēks tiks cauri tehniskai specifikācijai, jau nenodrošina, ka attiecības vispār būs vēlme veidot. Tai spēj tikt cauri pārāk daudz cilvēku, kur tādu baru likt ))
Bet jā specifikācija ir baigi nežēlīga. Savu gan tu nenorādīji, diplomātiski nopublicēji statistiku, kādu varētu gribēt sievietes ))

cherry88  Vispār. Man svarīgi ir tas. Lai ir vēlme līst visur ar mēli klāt, pašsaprotami vāverītei, un ja kas, bez aizspriedumiem arī pie dibena , tad zini, ka cilvēks patīk, vilina, ķīmiskā reakcija ir pareiza starp cilvēkiem. Jo izredzētā dāma olas ņem mutē, un beigās norij. Laiza siekalas un sviedrus. Tā ir pretreakcija no dāmas. Vienas nakts sakarā tas nav rādītājs, tas ir rādītājs pēc ilgāka laika.
Šī gan ir smalka ķīmijas zinātne ! Tā nemānās !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu