Potence, impotence vīrietim vai/un sievietei?

Oho pieredzes apmaiņā ik pa laikam vērojami nekorekti uzbraucieni gan vīriešiem no sievietēm, gan sievietēm no vīriešiem. Vērojama patērētāja attieksme pret pretējo dzimumu, savu potenciālo partneri. Šajā sakarā man neviļus rodas jautājums par vienlīdzību. Cik sen atpakaļ sievietes izcīnīja vienlīdzību ar vīrieti? Vai tas nenozīmē, ka praktiski visās jomās darbojas šī vienlīdzība? Vai tādus raksturlielumus kā potence, impotence var attiecināt tikai uz vīrieti, vai to pašu var attiecināt arī uz sievieti? (Ja jau ir dzimumu vienlīdzība)

https://www.youtube.com/watch?v=43OaPQ9Qero

Tessa  es vispar nesaprotu, par ko bazars. nu neprotu es kko (daudz ko), bet tapec pati nelauziišos tai laucinja, ja nu galiigi visi gali degs, tad izdariišu.
bet nu atkal no otras puses, ja ir problema un sievietes viirietis neliekas zinis, nu, teiksim, eu, es noorganizešu, man ir paziistams tas, tas un tas (jo vecim vienmer ir visi gali, kas attiecas uz veču lietam), vai tukši runa, sola, un nekas nenotiek, tad ir jautajums, kam vinjsh tads ir vajadziigs?

RRAGANA  Nu kā, Tesiņ, a kurš ta novērtēs visu to, ko Tu vari pati noorganizēt?😃 Na to i mužik!🧐

Tessa  Ragana, lasiit neproti? jebšu redzi tikai manu postu un atpaziisti dažus vardus, nevis izlasi? :DD

RRAGANA  “ es vispar nesaprotu, par ko bazars.”

Sanāk tā-ja tavs vecis, kuram ir visi gali, bet neko nedara, tad tu pati visu noorganizē un atbilde uz jautājumu “ kam vinjsh tads ir vajadziigs?” ir “ kurš ta novērtēs visu to, ko Tu vari pati noorganizēt?😃 Na to i mužik!”

Tagad pati proti lasīt?😃

kaspis1982  Kas tas par sūdu,vienmēr nonak pie cenas... (orchia)
Un vīrieša art spēja, pat tuvu nav saistīta tikai ar spēka pārākumu! ;) Tas geishām...
Un piesauktā naglas dzīšana,riepas maiņa ir pats zemākais līmenis.

Lai dzīvo skaistas,sievišķīgas sievietes! :)

Baigs  kā te dažiem patīk jaukt kotletes ar mušām kopā! :D
man personīgi gabals nekrīt nost un potence nemazinās no tā ka sievietēm pirms gadsimta ir izdevies iegūt sev CILVĒKA statusu un līdz ar to kļūt par pilntiesīgām sabiedrības loceklēm ar visām cilvēka tiesībām.
un padot roku vai atvērt durvis sievietēm arī man tas netraucē. līdz šim galantums un elementāra pieklājība ir tikušas tikai pozitīvi novērtētas no sieviešu puses. iesaku! ;)
par ko cepties?
bet vēsturi bioloģiju un fizioloģiju gan der pamācīties pirms brukt ar savu aprobežotību citiem virsū :P

vaitiesam  Vispār kāda nafig vienlidziba🤔
Vīrieši ir smalkas, sarežgītas uzbūves būtnes, ka Šveices pulksteni, bet sievietes ķīniešu ražojums.
Ne ne es necenšos sievietes aizvainot, bet tā taču ir☝
Ja vecjiem kaut kas sabojājas un nestāv, tad vsjo iestājas pašiznīcināšanas, jo kirdik, neko tur nepadarīsi. Toties sievietēm pofig, nekas nestāv, mehānisms prostjenkijs, guli sev zvaigznīte un vsjo.
Tāpēc sievietēm ir lemts pulet mehānismu, lai nebojājas.😂😂😂

Silve  Nekādas dzimuma vienlīdzības nav. Tā ka impotence ir vīriešu lauciņš.

Veneranda  Potence, impotence var attiecināt arī uz citām sfērām, ne vien fizioloģiju. Tā ka jā, sievietēm arī var būt potence, impotence
Bet saprotiet vienreiz, karojošie partizāni un zojas kosmodemjanskas, ja nestāv/nepīkst uz jums, tas nenozīmē, ka ne uz vienu citu arī ne!
Laime sākas ar patiesības apzināšanos.
Par darbiem-labāka esmu S darbos, bet V darbus arī nesmādēju, palīdz reāli ietaupīt naudu un, ja godīgi, (kaut nevajadzīgi) iemantot respektu.

Orchia  Kaspi1982, kad pēdējoreiz arklu turēji rokās????
Gudri tirst nav malku skaldīt, par ko es arī ļoti šaubos vai proti un spēj 😉

multi  Potence cieši saistīta ar galvu! Varbūt vecā čība ir apriebusies, bet uz citām stāv. Nepiekritīšu, ka sievietēm tur viss vienkārši (zvaigznē gulēt tik). Tāpat tur viss saistīts ar apasiņošanu u.c lietām. Tā teikt pa sauso slidinot tulznu uzberzīsi...

neko  Ta nu, tāda izdomāta problēma.
Ir līdztiesība, kas vismaz formāli garantē līdzīgas tiesības. Un +/- viņa ir.
Vienlīdzība starp vīrieti un sievieti nekad nav bijusi un nebūs jo viņi ir dažādi. Tā pati potence, spēja dzemdēt bērnus un vēl daudz kas cits objektīvi izslēdz vienlīdzību. Nevar būt vienāds tas, kas acīm redzami nav vienāds.

cherry88  ha ha :D Geiša jā, unikums :D :D Keel labi uzrakstīja. Uzjautrinoši palasīt tās teorijas . Vienlīdzība jā, kāpēc gan ne ?

rokons  Ierobežojot tēmu ar potenci sex sfērā, viss ir vienkārši.
Vīriešiem stabilas erekcijas trūkums, ko rada daudz un dažādi gan fizioloģiski gan mentāli faktori.
Sievietēm šāda problēma nevar būt pēc definīcijas, bet ir dažāds parādības,kas gadiem ritot, samazina viņas, ka sex partneres kvalitatīvu rīcību.
Mūsdienu medicīna var daudz ko palīdzēt abiem dzimumiem, tāpēc nevajag uz to pārāk koncentrēties. Ja kādam pārim kas pietrūkst, un abiem ir vēlme situāciju uzlabot, medicīna diezgan droši palīdzēs, ja pāris nebūs "ierāmējies", un būs atklāts vienam pret otru

Discreta  Kamēr man nav atbilstoša partnera, esmu impotenta. Jā, jā, tieši tā. Domāju, ka vīriešiem ir tāpat. Jo viss sākas GALVĀ.

neko  vai maksas sekss gadījumā nesaucas prostitūcija
---
kļūdains pieņēmums. prostitūcija ir pakalpojums, kur tu maksā sievietei par to, ka pēc seksa viņa pilnīgi ne uz ko nepretendē.

Geisha  OOOOO izskatās, ka esmu dažam labam uz varžacs uzkāpusi. Un tas jau ir labi, jo vismaz adrenalīns pacēlās. Tātad uzlabojās asinsrite.
Riepu varu nomainīt. Bet tikai tādā gadījumā ja uz horizonta nav ne viena vīrieša vai vienīgais galīgā pālī guļ gravī, bet man nepieciešams braukt. Arī rozeti māku nomainīt. Bet es labāk izvēlēšos sieviešu darbus nevis vīriešu. Un nemaz jau neesmu tāda ragana kā daži mani te mālē. Esmu tīri sievišķīga un protu savu sievišķību pielietot ļaujot man blakus esošajam vīrietim justies kā vīrietim.

Kaskaade  neko, labāk noformulēt nav iespējams 🤣👍👍👍
"kļūdains pieņēmums. prostitūcija ir pakalpojums, kur tu maksā sievietei par to, ka pēc seksa viņa pilnīgi ne uz ko nepretendē."/c/

Veneranda  /pasarg Dies, uz ko apnikušās sievas laiku tērē/
Jums vajag labu padomdevēju. Kā no negatīvās domāšanas pāriet uz pozitīvo. Kā atgūt vīru. Alternatīvi-kā iegūt citu vīrieti. Trešais variants-kā atgūt sirdsmieru meditējot.
be-analizēt-ko-viņi-tur-dara-vai nedara-
ir tāpat kā caur vēdlodziņu lūrēt, kā vīrs vanno mīļāko tavā vannasistabā!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu